Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

θα αρκεστώ στα stinger και aa's nerf μέχρι στιγμής

Stingers/Igla = nerf.

AA vehicle = buff (ενάντια στο infantry). ;)

Εκτός του damage που μείωσαν σε stinger/igla, δεν έγινε άλλο nerf σε ΑΑ.

Δημοσ.

Ναι το παρατήρησα χθες αυτό. 3 βολές με stinger σε ελικόπτερο και δεν έπεσε :-(

Δημοσ.

Από χθες που κατέβασε το patch παρατηρώ κάποια προβλήματα στο campaign που δεν υπήρχαν πριν.

Καταρχάς έχει εξαφανιστεί το HUD,και φαίνεται η οθόνη όπως το hardcore mode του multiplayer.

Αυτό κάνει κάποια σημεία αρκετά πιο δύσκολα.

Και δεύτερον σε 15 περίπου λεπτά από όταν ξεκίνησα μου έκανε crash to desktop,ενώ πριν το patch δεν μου είχε συμβεί ποτέ.

Δημοσ.

Stingers/Igla = nerf.

AA vehicle = buff (ενάντια στο infantry). ;)

Μειώσαν το τίναγμα που σου κάνουν όταν είσαι σε heli και jet, κάτι είναι αυτό.

Δημοσ.

Eγω παλι παρατηρησα οτι φτιαξανε το προβλημα που μου εκανε οταν μου εκανε launch το παιχνιδι σε ενα server την καθε πρωτη φορα που το εβαζα.Θελω ομως να το τσεκαρω και αλλες φορες για να ειμαι σιγουρος ,ετσι και αλλιως δεν ανεφεραν κατι στο report του update οτι θα το εφτιαχναν νομιζω...

Δημοσ.

Εμένα πάντως κάθε φορά σχεδόν μου κρασάρει στο πρώτο launch.Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι το πυροβόλο του gunner στο ελικόπτερο που έγινε πιο δυνατό..Χθες πάντως οι περισσότεροι δεν είχαν ενημερωθεί μάλλον για τις αλλαγές στις squads και παίζαμε με 2-3 squads και οι υπόλοιποι μόνοι τους...

Δημοσ.

Σχετικά με το firewall, υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξουμε αν το παιχνίδι έχει καταλάβει σωστά τις -υποτίθεται- ανοιχτές πόρτες; Βρήκα κάποιες πόρτες για το BF3 και τις άνοιξα, αλλά δεν έχω ιδέα αν δουλεύουν σωστά (έχω γενικά θέμα με το !@#$router μου, βλ. και σχετική συζήτηση στο Fifa12).

Το σημαντικότερο είναι το punkbuster, για το firewall εγώ που έχω το κασπερσκυ antivirus οταν παίζω παιχνίδια βγάζω τελείως το antivirus και το τείχος προστασίας τωνwindows ειναι απενεργοποιημένο...

Δημοσ.

Σήμερα παρατήρησα πως και το multiplayer κρασάρει,και μάλιστα μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφού φορτώσει.

Αυτό δεν γινόταν πριν το patch!

Αντί να φτιάξει πράγματα,τα χάλασε!

Στο forum του Battlelog γίνεται χαμός.

Δημοσ.

γιατι δεν μπορω να μπω σε κανενα server και μου βγαζει το μηνυμα οτι: Game disconnected:your connection to the server timed out

τι πρεπει να κανω για να μπω?

κάνε update το punkbuster, βγάλε το tune up utilities εαν το εχεις, και παραμετροποιησε καταλληα το Firewall.

Τα εκανα αυτα που μου ειπες εκανε καποιο update to punkbuster αλλα τιποτα παλυ το ιδιο με πεταει ενω πριν καμια 15αρια μερες επεζα κανονικα!!τι να κανω ποιος μπορει να help την κατασταση μου?

Δημοσ.

Btw link για το update του punkbuster: http://websec.evenba...load.php?file=1

Φαντάζομαι ότι το pbsetup δεν χρειάζεται να τρέχει συνέχεια. Αρκεί μόνο να κάνουμε add το bf3 και "check for updates";

Nαι ,θα το κανεις μια φορα στο τοσο για να το ελεγχεις για update.To pb ετσι και αλλιως τρεχει μαζι με το bf3 αυτο ειναι μονο για το update του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...