Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά 3 ερωτήσεις.

1.Το παιχνίδι ξεκινά πάντα από το battlelog είτε το έχεις αγοράσει σε κουτί είτε από το ίντερνετ???

2.Έχω την limited edition αλλά δεν μου εμφανίζει τις back to Karkland χάρτες.

3.Πως κάνουμε update το παιχνίδι???

post-158070-0-20213900-1321988397_thumb.jpg

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατεβαίνει το update, πετάγεται το Avire και λέει για BF3_Dips κάτι τέτοιο "TROJAN", πατάω ΟΚ... το αποτέλεσμα: ξανακατεβάζω το bf3 (πάλι καλά που έχω cable, 25 mins θέλει)

μας την έκανε το avira -.-

Κι εμένα το ίδιο μου έκανε, το έγραψα το πρωί. Μόνο που το Avira δεν σβήνει το αρχείο αυτόματα, άρα υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσεις το παιχνίδι. Αρχικά πατάς "Details (αντί για Remove)->δεξί κλικ και Always Ignore". Μετά μπορείς να πας στα Exceptions του Avira configuration και να δηλώσεις να αγνοεί πάντα το αρχείο αυτό (ώστε να μην στο ξαναβρίσκει μετά το καθημερινό update).

Παιδιά 3 ερωτήσεις.

1.Το παιχνίδι ξεκινά πάντα από το battlelog είτε το έχεις αγοράσει σε κουτί είτε από το ίντερνετ???

1. Απ' όσο έχω κατάλαβει ναι, γιατί όλη η ιστορία γίνεται μέσω Origin.

2. Δεν θα κυκλοφορήσουν μέσα στο Δεκέμβρη;

3. Γίνεται αυτόματα μέσω Origin. Αν δεν στο κάνει, τότε πάτα του δεξί κλικ και έλεγχο για ενημερώσεις.

Δημοσ.

Παιδιά 3 ερωτήσεις.

1. Ναι.

2. To εχεις το expansion. Φαινεται και απο το screenshot σου.

3. Αφου το κατεβασες σημερα λογικα κατεβηκε με το patch αρα δεν θελει Update. Για καλο και για κακο...κλεισε το Origin και ξανανοιξε το. Θα το κανει μονο του αν χρειαστει.

Δημοσ.

γιατι δεν μπορω να μπω σε κανενα server και μου βγαζει το μηνυμα οτι: Game disconnected:your connection to the server timed out

τι πρεπει να κανω για να μπω?

Δημοσ.

γιατι δεν μπορω να μπω σε κανενα server και μου βγαζει το μηνυμα οτι: Game disconnected:your connection to the server timed out

τι πρεπει να κανω για να μπω?

κάνε update το punkbuster, βγάλε το tune up utilities εαν το εχεις, και παραμετροποιησε καταλληα το Firewall.

Δημοσ.

Κι εμένα το ίδιο μου έκανε, το έγραψα το πρωί. Μόνο που το Avira δεν σβήνει το αρχείο αυτόματα, άρα υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσεις το παιχνίδι. Αρχικά πατάς "Details (αντί για Remove)->δεξί κλικ και Always Ignore". Μετά μπορείς να πας στα Exceptions του Avira configuration και να δηλώσεις να αγνοεί πάντα το αρχείο αυτό (ώστε να μην στο ξαναβρίσκει μετά το καθημερινό update).

αυτό έκανα τώρα, αφού το ξανακατέβασα, το περίεργο είναι ότι ενώ είχα βάλει επιλογή στο origin να κρατάει τα installers, όταν έκανα unistall σβήστικε και o installer... ότι να'ναι

Δημοσ.

κάνε update το punkbuster, βγάλε το tune up utilities εαν το εχεις, και παραμετροποιησε καταλληα το Firewall.

Σχετικά με το firewall, υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξουμε αν το παιχνίδι έχει καταλάβει σωστά τις -υποτίθεται- ανοιχτές πόρτες; Βρήκα κάποιες πόρτες για το BF3 και τις άνοιξα, αλλά δεν έχω ιδέα αν δουλεύουν σωστά (έχω γενικά θέμα με το !@#$router μου, βλ. και σχετική συζήτηση στο Fifa12).

Δημοσ.

παιδια ποια ειναι η γνώμη σας για το multiplayer του παιχνιδιού? αξίζει τελικα? επειδή με αλλα δυο φιλαράκια ψηνόμαστε να το αγοράσουμε για να παίζουμε μαζί, και σκεφτομαστε αυτο η to MW3. Σαν campaign μου αρεσε πολυ περισσότερο το MW3 παντως

Δημοσ.

παιδια ποια ειναι η γνώμη σας για το multiplayer του παιχνιδιού? αξίζει τελικα? επειδή με αλλα δυο φιλαράκια ψηνόμαστε να το αγοράσουμε για να παίζουμε μαζί, και σκεφτομαστε αυτο η to MW3. Σαν campaign μου αρεσε πολυ περισσότερο το MW3 παντως

To bf3 δεν ειναι παιχνιδι της παρεας και κατα την γνωμη μου για καποιον που δεν εχει ξαναπαιξει με τα battlefield θα ειναι δυσκολο .Παντως παιχνιδι της παρεας δεν ειναι ,καλυτερα το mw3 που ειναι πιο πολυ βαλε-παιξε-σκοτωσε .Ακομα δεν το εχω παιξει το mw3, οτι εχω δει απο video αλλα οκ το bf3 σκοτωνει σαν παιχνιδι .Τωρα αν παιξεις με την παρεα σου σε μια squad ισως ετσι να εχει καποιο ενδιαφερον αλλα και παλι ... Τα deathmatches του mw σε παρεα ειναι το κατι αλλο ,πολυ γελιο .

Δημοσ.

Respect στο MW(1, aka cod4), για τα 2-3 σύμφωνος.

Εντάξει, τα 1-2 τα είχα παίξει κι εγώ αρκετά. Το πρώτο σε 360 και το δεύτερο σε PC. Πολύ καλά παιχνίδια. Αλλά BF είχα να παίξω από την εποχή του 1942 και του BF2, οπότε μου έκανε πολύ μεγαλύτερη εντύπωση από ένα ξαναζεσταμένο MW (το 3).

Δημοσ.

Το patch μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει φτιάξει αρκετά πράγματα, αλλά μένουν ακόμα πολλά. Περίμενα irnv και mortar nerf αλλά θα αρκεστώ στα stinger και aa's nerf μέχρι στιγμής. Δεν τσέκαρα ακόμα αν nerfaran το tactical light όπως έλεγαν γιατί στα patch notes δεν πήρε κάτι το μάτι μου. Ακόμα τα spawn points έχουν και πάλι ένα θέμα.

Δημοσ.

Μετά το σημερινό patch μου παρουσιάζει lag σε σημείο unplayable σε 2-3 servers που μπαίνω τακτικά και δεν είχα πρόβλημα lag.

Τι να πω ? Φτιάχνουν κάποια πράγματα και χαλάνε άλλα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...