Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

A καλα αλλο αυτο το IRNV... Ρε αυτο πρεπει να το καταργησουν τι πραγμα ειναι αυτο ?Να παιζεις τωρα στην Caspian που η δυσκολια της ειναι η χλωριδα που δεν διακρινεις ευκολα τον αλλο και ο αλλος να σε βλεπει οπως ο predator .

Το ESL τι ειναι ?

Mα ετσι ειναι και στην πραγματικότητα,πανε τα θερμικά σύννεφο

Δημοσ.

Εμένα μου κατέβασε γύρω στα 700ΜΒ αλλά πλέον ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ!!! Όταν πάω Multiplayer φορτώνει μια μάυρη οθόνη, ακούω ήχους αλλά τίποτα!!! Στο Campaign φορτώνει μια οθόνη που δείχνει ένα τανκ, έναν στρατιώτη και κάτι άλλα και έχει εκείνο το εφέ με τα φώτα και δεν γίνεται τίποτα!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ :(

Δημοσ.

Αα να σημειώσω ότι το patch δεν αλλάζει τον φακο..παραμένει προβολέας.. Πηγή απο το twitter του demize.. "@Demize99: The Flashlight was NOT changed in this patch, the Patch notes are Correct."

android.png

Δημοσ.

Το δευτερο. Δεν νομιζω να εχει σημασια ομως. Αν παιζοταν κατι με το κλειδι θα κλειδωναν τον λογαριασμο και τελος....

Και εγώ το δεύτερο... Λες να παίζει ρόλο; Campaign εσύ μπορείς να παίξεις;

Δημοσ.

Λοιπον πηγαινετε στη σελιδα απο την οποια το αγορασατε και στις οδηγειες για την αλλαγη γλωσσας εχει πληροφοριες :D

Για στείλε μου ένα Pm γιατί από εκεί που το πήρα εγώ δεν λέει τίποτα..

Δημοσ.

Κοιτάξτε για παράδειγμα εδώ: http://cdkeyshere.com/files/bf3.html

Όσοι αγόρασαν ρώσικα κλειδιά, ενδεχομένως θα θυμούνται πως άλλαξαν τη γλώσσα χρησιμοποιώντας διάφορα custom files. Σε κάθε νέο update λοιπόν θα πρέπει να ανανεώνουν τα αρχεία αυτά, ανατρέχοντας στις σχετικές σελίδες των μαγαζιών.

Δημοσ.

κατεβαίνει το update, πετάγεται το Avire και λέει για BF3_Dips κάτι τέτοιο "TROJAN", πατάω ΟΚ... το αποτέλεσμα: ξανακατεβάζω το bf3 (πάλι καλά που έχω cable, 25 mins θέλει)

μας την έκανε το avira -.-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...