jason_rethymno Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 poy to βλεπετε ποσα mb sas katevase?
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Origin την ωρα που κατεβαινει το patch.
Aplostra Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 A καλα αλλο αυτο το IRNV... Ρε αυτο πρεπει να το καταργησουν τι πραγμα ειναι αυτο ?Να παιζεις τωρα στην Caspian που η δυσκολια της ειναι η χλωριδα που δεν διακρινεις ευκολα τον αλλο και ο αλλος να σε βλεπει οπως ο predator . Το ESL τι ειναι ? Mα ετσι ειναι και στην πραγματικότητα,πανε τα θερμικά σύννεφο
PaNtErAz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εμένα μου κατέβασε γύρω στα 700ΜΒ αλλά πλέον ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ!!! Όταν πάω Multiplayer φορτώνει μια μάυρη οθόνη, ακούω ήχους αλλά τίποτα!!! Στο Campaign φορτώνει μια οθόνη που δείχνει ένα τανκ, έναν στρατιώτη και κάτι άλλα και έχει εκείνο το εφέ με τα φώτα και δεν γίνεται τίποτα!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
Intruder7s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Το ιδιο κ εγω και ενας φιλος μου... :/ Αντε να δουμε...μ'αρεσει που εφτιαξαν τις μαυρες οθονες που ειχαν καποιοι!!
PaNtErAz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Έχεις αγοράσει το κανονικό παιχνίδι ή cd key;
Intruder7s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Το δευτερο. Δεν νομιζω να εχει σημασια ομως. Αν παιζοταν κατι με το κλειδι θα κλειδωναν τον λογαριασμο και τελος....
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Αα να σημειώσω ότι το patch δεν αλλάζει τον φακο..παραμένει προβολέας.. Πηγή απο το twitter του demize.. "@Demize99: The Flashlight was NOT changed in this patch, the Patch notes are Correct."
PaNtErAz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Το δευτερο. Δεν νομιζω να εχει σημασια ομως. Αν παιζοταν κατι με το κλειδι θα κλειδωναν τον λογαριασμο και τελος.... Και εγώ το δεύτερο... Λες να παίζει ρόλο; Campaign εσύ μπορείς να παίξεις;
Intruder7s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον πηγαινετε στη σελιδα απο την οποια το αγορασατε και στις οδηγειες για την αλλαγη γλωσσας εχει πληροφοριες
PaNtErAz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον πηγαινετε στη σελιδα απο την οποια το αγορασατε και στις οδηγειες για την αλλαγη γλωσσας εχει πληροφοριες Για στείλε μου ένα Pm γιατί από εκεί που το πήρα εγώ δεν λέει τίποτα..
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Κοιτάξτε για παράδειγμα εδώ: http://cdkeyshere.com/files/bf3.html Όσοι αγόρασαν ρώσικα κλειδιά, ενδεχομένως θα θυμούνται πως άλλαξαν τη γλώσσα χρησιμοποιώντας διάφορα custom files. Σε κάθε νέο update λοιπόν θα πρέπει να ανανεώνουν τα αρχεία αυτά, ανατρέχοντας στις σχετικές σελίδες των μαγαζιών.
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 κατεβαίνει το update, πετάγεται το Avire και λέει για BF3_Dips κάτι τέτοιο "TROJAN", πατάω ΟΚ... το αποτέλεσμα: ξανακατεβάζω το bf3 (πάλι καλά που έχω cable, 25 mins θέλει) μας την έκανε το avira -.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα