nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Αχά, μόλις τόλμησα να πατήσω το "Μ" και κράσαρε το παιχνίδι...
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 άντε να βγει το dlc να παίξουμε BF Ρε παιδια συγνωμη. Μονο σε μενα δεν αρεσουν τα dlc? Δηλαδη να πληρωνουμε ενα παιχνιδι και μετα να πληρωνουμε και τα dlc του, οπως το black ops που τα dlc μονο κανουν 50 ευρω ολα μαζι? Και αλλα τοσα το παιχνιδι? Πραγματικα, ειδα το βιντεο που εχει μπει λιγο πιο πανω και σκεφτηκα σοβαρα να αγορασω το bf3. Μολις ακουσα το: ''αντε να βγει το dlc'' ξενερωσα...
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ανάλογα και τι δίνει το DLC. Εγώ πχ. αγόρασα το πρώτο DLC του MW2 και το μετάνιωσα. Τόσα λεφτά για λίγες πίστες παραπάνω, επειδή το κανονικό παιχνίδι είχε ελάχιστες. Τουλάχιστον το DLC του BF3 φαίνεται να έχει κάπως περισσότερα πράγματα. Οι εταιρείες το έχουν βρει το κόλπο πλέον και βγάζουν απ' τη μύγα ξύγκι...
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Οι εταιρείες το έχουν βρει το κόλπο πλέον και βγάζουν απ' τη μύγα ξύγκι... Aστα. Εχω ξενερωσει. Δεν παιρνω κανενα και τελος. Εδω αλλα παιχνιδια αντεχουν στο χρονο και αυτα δεν αντεχουν ουτε ενα μηνα και βγαζουν με μια dlc και @@...
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Aστα. Εχω ξενερωσει. Δεν παιρνω κανενα και τελος. Εδω αλλα παιχνιδια αντεχουν στο χρονο και αυτα δεν αντεχουν ουτε ενα μηνα και βγαζουν με μια dlc και @@... Tο συγκεκριμένο dlc το είχανε ανακοινώσει αμέσως λίγο μετά την ανακοίνωση του παιχνιδιού και επίσης, όσοι προπαρήγγειλαν (πήραν δλδ Limited Edition), το παίρνουν δωρεάν. Κοινως, με 35 ευρώ έπαιρνες BF3 + DLC + extra (dogtags, physical warfare pack κτλ). Επίσης τα dlc δεν είναι κακή ιδέα, όταν υλοιποιούνται σωστά. Δηλαδή να πληρώνεις 10 ευρώ άλλα να παίρνεις κάτι που αξίζει για 10 ευρώ. Γενικά όλα τα dlc (booster packs παλιότερη ονομασία για τα BF) άξιζαν τα λεφτά τους. Μην συγκρίνεις το MW που πληρώνεις 15 ευρώ για ψίχουλα.
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Tο συγκεκριμένο dlc το είχανε ανακοινώσει αμέσως λίγο μετά την ανακοίνωση του παιχνιδιού και επίσης, όσοι προπαρήγγειλαν (πήραν δλδ Limited Edition), το παίρνουν δωρεάν. Κοινως, με 35 ευρώ έπαιρνες BF3 + DLC + extra (dogtags, physical warfare pack κτλ). Επίσης τα dlc δεν είναι κακή ιδέα, όταν υλοιποιούνται σωστά. Δηλαδή να πληρώνεις 10 ευρώ άλλα να παίρνεις κάτι που αξίζει για 10 ευρώ. Γενικά όλα τα dlc (booster packs παλιότερη ονομασία για τα BF) άξιζαν τα λεφτά τους. Μην συγκρίνεις το MW που πληρώνεις 15 ευρώ για ψίχουλα. Αthanasios2104 δεν το βλεπω ετσι. Δεν πηγαινω κοντρα σε σενα και καλα κανεις εσυ που πιστευεις οτι σου προσφερουν το κατι παραπανω σε ενα παιχνιδι τα dlc του να τα πληρωνεις. Απο εκει και περα, για εμενα ( ενω μπορει οντως να προσφερουν το κατι παραπανω) θα επρεπε να διατιθονται αυτα τα dlc δωρεαν στους χρηστες. Μετα θα σου βγαλει και ενα expansion που θα πρεπει να το πληρωσεις και εκεινο κ.ο.κ.
konstantinos77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Eγω συμφωνω και με τους 2 σας εν μερει .Το dlc στο πακετο του pre order ηταν κατι που συνεφερε καποιος να το αγορασει καθοτι και πιο φθηνα σου εδινε το παιχνιδι και επιπλεον χαρτες θα ειχες.Απο την αλλη οταν αγοραζω ενα παιχνιδι με 40-50 ευρω και μετα απο 2-3μηνες μου λεει extra χαρτες 10 ευρω ε αυτο ειναι μαλακια,ειναι σαν να με κοροιδευει .Για μενα τουλαχιστον καποια dlc πρεπει να δινονται δωρεαν στον κατοχο ενος αυθεντικου παιχνιδιου και απο εκει και περα καποια αλλα extra οκ ας τα πληρωνει καποιος .
stavrakas92 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν κανω λαθος η DICE ειπε οτι τα DLC θα ειναι διαθεσιμα σε ολους μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.... Δεν ξερω βεβαια αν εννοουσε μονο το physical warfare που ηταν δωρο με την αγορα σε καποια καταστηματα....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Βασικά και τα 4 maps από BF2 θα βγούν σύγχρονος η μονο η Karkand και μετά Wake κτλ...?!?
xlapatsas4000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Βασικά και τα 4 maps από BF2 θα βγούν σύγχρονος η μονο η Karkand και μετά Wake κτλ...?!? ολα μαζι νομιζω...
jvgrjohn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν είχα πει να το αγοράσω το καλοκαίρι αλλά μετά σκέφτηκα ότι υπάρχουν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.Πριν από λίγο παράγγειλα από το play.com την limited edition διότι σε Ελλάδα είναι εξαντλημένο. Η ερώτηση μου είναι τώρα η εξής : Το pc μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά : Intel Q9550 Asus P5Q Deluxe Sapphire 4870 512mb 4gb ram vista 64 Αν αγοράσω την 6870 θα τρέχει στα ultra high super duper wow settings??? Αν όχι τι αλλαγές πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω??? Ευχαριστώ. ***Τελικά δεν μου το στέλνουν. We are sorry to inform you that due to an excessive customs charges/ postal charges we are unable to deliver items that exceed £30 in value to your country. Please keep this in mind when placing future orders with www.play.com. Please accept our apologies for any inconvenience caused to you in this matter and thank you for your patience and valued custom. Kind Regards, Customer Support Team Play.com Που θα το βρω τώρα??? οεο???
xlapatsas4000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν είχα πει να το αγοράσω το καλοκαίρι αλλά μετά σκέφτηκα ότι υπάρχουν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.Πριν από λίγο παράγγειλα από το play.com την limited edition διότι σε Ελλάδα είναι εξαντλημένο. Η ερώτηση μου είναι τώρα η εξής : Το pc μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά : Intel Q9550 Asus P5Q Deluxe Sapphire 4870 512mb 4gb ram vista 64 Αν αγοράσω την 6870 θα τρέχει στα ultra high super duper wow settings??? Αν όχι τι αλλαγές πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω??? Ευχαριστώ. ***Τελικά δεν μου το στέλνουν. We are sorry to inform you that due to an excessive customs charges/ postal charges we are unable to deliver items that exceed £30 in value to your country. Please keep this in mind when placing future orders with www.play.com. Please accept our apologies for any inconvenience caused to you in this matter and thank you for your patience and valued custom. Kind Regards, Customer Support Team Play.com Που θα το βρω τώρα??? οεο??? τσιμπησε το απο εδω ειναι εγκυρο site και θα το παρεις αμεσως ! EDIT : ΔΙΩΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ SITE...
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Out of stock... Εγώ το πήρα από εδώ: http://cdkeyshere.co...d-3-cd-key.html Δεν ξέρω αν έφταιγε που ήταν Κυριακή, αλλά έκαναν 2-3 ώρες να στείλουν το κλειδί. Ούτως ή άλλως το ίδιο το download μέσω Origin αργεί πολύ περισσότερο. edit: άκυρο, μόλις είδα ότι θέλεις την limited έκδοση.
xlapatsas4000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Παραθετω τα site που συνεχιζουν να διαθετουν το παιχνιδι στην limited edition σε ηλεκτρονικη μορφη ! Battlefield 3 Limited Edition CD Key 29,99 euro Battlefield 3 Limited Edition EA Origin Key + BONUS 41,99 euro Battlefield 3 Limited Edition ORIGIN CDKEY with Back To Karkand Pack 44,36 euro
jvgrjohn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας μάλλον θα το προμηθευτώ και εγώ ηλεκτρονικά. Κατά τα άλλα με την αναβάθμιση του συστήματος μου έχετε κάποια ιδέα??? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα