Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το οποιο φυσικά δεν ξέρουμε πόσο είναι ανά πάσα στιγμή, καθώς -απ' όσο ξέρω τουλάχιστον- δεν μπορούμε να το δούμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (παρά μόνο στο battlelog). Πάντως κι εγώ έχω κάποια παράπονα. Σε server με υποτίθεται ping 50-55, έριξα headshot, είδα αίμα να πετάγεται και ο τύπος δεν πέθανε, wtf.

Δημοσ.

To hit registration θεωρώ ότι είναι πολύ καλό, απλά λόγω lag πολλοί νομίζουν ότι έχει πρόβλημα.

Επίσης το ότι νομίζεις πως είσαι καλυμμένος δεν σημαίνει πάντα ότι είσαι. Μπορεί να προεξέχει κάτι.

Δημοσ.

Ρε παιδια οταν βαραω με το sniper ( οποιοδηποτε ) βλεπω ενα πρασινο φωτακι να πηγαινει προς τον στοχο μου και μετα απο καποια αποσταση να πεφτει. 1) Ειναι η σφαιρα μου? 2) Τοση ωρα κανει να φτασει δηλαδη? Καλυτερα να παιξω με κανενα τοξο!

Και κατι αλλο. Παρατηρησα οτι ενα sniper ( κατι mk11 mod 0 καπως ετσι ) δεν ειναι διαθεσιμο σε καποιες πιστες και στην θεση του ειναι ενα αλλο. Τι παιζει?

( σορρυ αν ειναι χαζες οι ερωτησεις αλλα δεν εχω εμπειρια απο bf και ενω εψαξα δεν βρηκα κατι. )

Thanks.

Δημοσ.

Επίσης το ότι νομίζεις πως είσαι καλυμμένος δεν σημαίνει πάντα ότι είσαι. Μπορεί να προεξέχει κάτι.

Και παίζει και ένα bug που βλέπω συχνά, να είναι κάποιος κρυμμένος πίσω από τοίχο κλπ και να βγαίνουν μέσα από τον τοίχο μέρη του σώματός του!

Χαρακτηριστικά σε πρόσφατο παιχνίδι, ένας εχθρός είναι κρυμμένος μέσα σε ένα κτίριο και σε θέση prone. Τα πόδια του βγαίνουν μέσα από τον τοίχο και τον βλέπω και δοκιμάζω να τον πυροβολήσω στα πόδια που προεξέχουν. Σκοτώνεται κανονικά και μετά με κράζει για wallhack!

Δημοσ.

Και παίζει και ένα bug που βλέπω συχνά, να είναι κάποιος κρυμμένος πίσω από τοίχο κλπ και να βγαίνουν μέσα από τον τοίχο μέρη του σώματός του!

Χαρακτηριστικά σε πρόσφατο παιχνίδι, ένας εχθρός είναι κρυμμένος μέσα σε ένα κτίριο και σε θέση prone. Τα πόδια του βγαίνουν μέσα από τον τοίχο και τον βλέπω και δοκιμάζω να τον πυροβολήσω στα πόδια που προεξέχουν. Σκοτώνεται κανονικά και μετά με κράζει για wallhack!

Ναι πράγματι αυτό ισχύει.

Δημοσ.

Να ρωτησω...νομιζω βρηκα bugia στο battlelog.Στα stat σας εκει που λεει vehicles αν πατησετε πανω στο εικονιδιο ενος tank για παραδειγμα,λεει ποσα kills εχετε κανει ποση ωρα ειστε μεσα στο οχημα και ποσα οχηματα εχετε καταστρεψει.Η ερωτηση ειναι:σας δειχνει να εχετε καταστρεψει κανενα οχημα?σε μενα ολα 0 ειναι ενω ειμαι σιγουρος πως εχω καταστρεψει...

• Moderators
Δημοσ.

Έτσι ήταν και στο BF2. Περίεργο που στο 2011 δεν ασχολούνται να βάλουν σωστό collision. :/

Δημοσ.

Το έβαλα και εγώ χθες τα γραφικά είναι απίστευτα με το σύστημα της υπογραφής μου πάντως με όλα ultra το παίζω με πολύ μικρά κολλήματα σε πολύ κόσμο (μπορεί να είναι λόγο ram γιατί όντως χρησιμοποιεί 4gb :P) .

Από θέμα gameplay για την ώρα (αφού δεν το προχώρησα πολύ) είναι πολύ καλό ,είναι δυσκολουτσικο πάντως

Δημοσ.

Ρε παιδια οταν βαραω με το sniper ( οποιοδηποτε ) βλεπω ενα πρασινο φωτακι να πηγαινει προς τον στοχο μου και μετα απο καποια αποσταση να πεφτει. 1) Ειναι η σφαιρα μου? 2) Τοση ωρα κανει να φτασει δηλαδη? Καλυτερα να παιξω με κανενα τοξο!

Και κατι αλλο. Παρατηρησα οτι ενα sniper ( κατι mk11 mod 0 καπως ετσι ) δεν ειναι διαθεσιμο σε καποιες πιστες και στην θεση του ειναι ενα αλλο. Τι παιζει?

( σορρυ αν ειναι χαζες οι ερωτησεις αλλα δεν εχω εμπειρια απο bf και ενω εψαξα δεν βρηκα κατι. )

Thanks.

Nαι , ειναι αναλογα απο ποια πλευρα εισαι , οι αμερικανοι εχουν το mk11 και οι ρωσοι το SVD

Το αλλο που λες οτι πεφτει η σφαιρα ειναι το bulletdrop και κανει καμποσα δεκατα του δευτερολεπτου να φτασει (αναλογα με την αποσταση)

Δημοσ.

Αρα στην ουσια...βλεπω την σφαιρα μου!

Δεν εχει καποιο αξιοπρεπες ( με μεγαλη αποσταση πριν πεσει η σφαιρα οπως το mk11 ) που να το εχουν και οι 2 πλευρες?

Δημοσ.

Τι κάνει το άτομο!Εγώ πάλι όλο 5/10 περίπου βγάζω.Αφού κοίταξα το KD απο περιέργια και έχω 0.27

Και κάτι άλλο ρε παιδιά.Χθές ενώ έπαιζα ξαφνικά άρχισε και αναβόσβηνε η οθόνη στιγμιαία με πράσινο χρώμα.Αυτο είναι bug;

Συμβαίνει και σε μένα καμιά φορά (gtx460 768mb o/c@856) αλλά ανεπαίσθητα, άντε να έχω κανένα flash κάθε 10-15 δευτερόλεπτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...