konstantinos77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαβαίνεις από που έρχεται ο ήχος. Και πράγματι εγώ που τα δοκίμασα καταλαβαίνω πότε ακούγονται τα "πίσω" ηχεία και πότε τα "μπροστά". Τοσο καλος διαχωρισμος σε τοσο μικρο εμβαδον? Για δωσε link να τα δω.
OROKUSAKI Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ΤΙ Γραφικαρες ειναι αυτες??!! :shock: δεν εχω ξαναδει τοσο καλα γραφικα σε παιχνιδι. Πηρα σημερα την νεα καρτα γραφικων και ξεκινησα το Battlefield 3 . Παιζει με ολα φουλ 128χ1024 και τα γραφικα του ειναι απιστευτα!!! Λες και βλεπεις ταινια! Αυτο ειναι λοιπον το μελον στα γραφικα των video games? Απιστευτο μιλαμε ! :shock:
konstantinos77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ΤΙ Γραφικαρες ειναι αυτες??!! :shock: δεν εχω ξαναδει τοσο καλα γραφικα σε παιχνιδι. Πηρα σημερα την νεα καρτα γραφικων και ξεκινησα το Battlefield 3 . Παιζει με ολα φουλ 128χ1024 και τα γραφικα του ειναι απιστευτα!!! Λες και βλεπεις ταινια! Αυτο ειναι λοιπον το μελον στα γραφικα των video games? Απιστευτο μιλαμε ! :shock: Eτσι οπως διαβασα το post σου μου ανοιξε η ορεξη να φαω ενα μιλφειγ..
iagouaros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Eτσι οπως διαβασα το post σου μου ανοιξε η ορεξη να φαω ενα μιλφειγ.. Χαχαχαχααχαχα, πολύ καλό!!!!!!!
maxcomgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Το Σαββάτο πήρα και εγώ το BF3 και μάλιστα έβαλα και τον μπατζανάκη μου με το ζόρι να το πάρει. Απογοητεύτηκα πλήρως παιδιά. Τις πρώτες δύο ημέρες κράσαρε το παιχνίδι συνέχεια ή έχανε την σύνδεση με τον σέρβερ. Εκεί που καταφέρναμε να πάρουμε πόντους κτλπ αντε πάλι από την αρχή. Αφού μετά από δύο μέρες κατάφερα να το φτιάξω και να μην ξανά κρασάρει εκτός από ένα αραιά που και που disconnect. Παρατήρησα ότι το παιχνίδι εκτός του ότι είναι πολύ άδικο έχει και ένα κάρο bugs. Πχ εκεί που πηγαίνω βρίσκω έναν τυπά που έρχετε με την πλάτη, τον βαράω 5 πυροβολισμούς ακριβώς στην πλάτη (απόσταση κάτω από μισό μέτρο) , γυρνάει του δίνω ακόμα δύο και με σκοτώνει με έναν πυροβολισμό. Η ρύθμιση πυρός που έχω είναι σφαίρα-σφαίρα και όχι κατά ρυπάς ,και το όπλο scar-h με διόπτρα, το επίπεδο μου 6 και του άλλου ήταν 39. Να το πω bug ή αδικία; Δηλαδή όποιος έχει χαμηλό επίπεδο να μην παίζει; Και αυτό το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Άλλο παράξενο, είμαστε σε έναν σέρβερ 2-US και 8-RU (ήταν 16-16 αλλά έφυγε ο κόσμος). Εγώ με τον μπατζανάκη είμαστε οι US, επίπεδο 6 εγώ 9 ο μπατζ., και τους ξεσκίζουμε (conquest με σημαίες). Και ξαφνικά φεύγουν από την άλλη μεριά όλοι και μένουν 2 τύποι με επίπεδο 21 και 22. Και βρίσκονται συνέχεια μπροστά μας όπου και να πάμε. Παίρνω αεροπλάνο πάω στην άλλη άκρη του χάρτη και μόλις κατεβαίνω κάτω είναι εκεί. Ξαναπαίρνω αεροπλάνο πάω σε άλλη μεριά του χάρτη και είναι εκεί πάλι. Ειμαι πίσω από βράχο , με βαράει με άρμα και πεθαίνω. Ερώτηση, πως είδε πίσω από τον βράχο, και πως πέρασε η σφαίρα τον βράχο; Επειδή είμαι φαν της σειράς battlefield και τα έχω πάρει όλα τα παιχνίδια, μπορώ να πω ότι προτιμάω το BC2. Ήταν πολύ ποιο δίκαιο και οι διαφορές στα γραφικά με το 3 δεν είναι και τόσο φοβερές. Απλά έχει κάτι παραπάνω βελτιώσεις.
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 απο bugs το ξερουμε ολοι ειναι γαμησετα και το hit registration ειναι για το πεος ακομα, λογικα με το πολυαναμενομενο patch θα φτιαξουν κατι
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαβαίνεις από που έρχεται ο ήχος. Και πράγματι εγώ που τα δοκίμασα καταλαβαίνω πότε ακούγονται τα "πίσω" ηχεία και πότε τα "μπροστά". Φίλε μου, το έχουμε ψάξει το θέμα κι εγώ και φίλοι μου μέχρι αηδίας... στα headset έχεις μόνο stereo ήχο (2.0), τίποτα άλλο. Οι μετατοπίσεις κατά 15 μοίρες και άλλα τέτοια κόλπα δεν προσομοιώνουν ένα κανονικό ηχοσύστημα. Δεν έχω σκοπό να αραδειάσω links που είχα διαβάσει (και βγαίνουν συνεχώς όσο οι εταιρείες επιμένουν να πλασσάρουν τέτοια headset), άλλα έτσι είναι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το headset που πήρες είναι για τα μπάζα - κάθε άλλο. Άλλα το "5.1" που ακούς με το 5.1 που βγάζει ένα κανονικό ηχοσύστημα, ΔΕΝ είναι το ίδιo. @maxcomgr: Ένα γνήσιο Battlefield στρώνει τουλάχιστον μετά το 3ο patch.
dark_raider Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Το γεγονός ότι μου κρασάρει όλη την ώρα οφείλεται σε bugs ή εχω πρόβλημα λόγω bottleneck μεταξύ gtx285 και q6600;
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Το Σαββάτο πήρα και εγώ το BF3 και μάλιστα έβαλα και τον μπατζανάκη μου με το ζόρι να το πάρει. Απογοητεύτηκα πλήρως παιδιά.Τις πρώτες δύο ημέρες κράσαρε το παιχνίδι συνέχεια ή έχανε την σύνδεση με τον σέρβερ. Εκεί που καταφέρναμε να πάρουμε πόντους κτλπ αντε πάλι από την αρχή. Αφού μετά από δύο μέρες κατάφερα να το φτιάξω και να μην ξανά κρασάρει εκτός από ένα αραιά που και που disconnect. Παρατήρησα ότι το παιχνίδι εκτός του ότι είναι πολύ άδικο έχει και ένα κάρο bugs. Πχ εκεί που πηγαίνω βρίσκω έναν τυπά που έρχετε με την πλάτη, τον βαράω 5 πυροβολισμούς ακριβώς στην πλάτη (απόσταση κάτω από μισό μέτρο) , γυρνάει του δίνω ακόμα δύο και με σκοτώνει με έναν πυροβολισμό. Η ρύθμιση πυρός που έχω είναι σφαίρα-σφαίρα και όχι κατά ρυπάς ,και το όπλο scar-h με διόπτρα, το επίπεδο μου 6 και του άλλου ήταν 39. Να το πω bug ή αδικία; Δηλαδή όποιος έχει χαμηλό επίπεδο να μην παίζει; Και αυτό το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Άλλο παράξενο, είμαστε σε έναν σέρβερ 2-US και 8-RU (ήταν 16-16 αλλά έφυγε ο κόσμος). Εγώ με τον μπατζανάκη είμαστε οι US, επίπεδο 6 εγώ 9 ο μπατζ., και τους ξεσκίζουμε (conquest με σημαίες). Και ξαφνικά φεύγουν από την άλλη μεριά όλοι και μένουν 2 τύποι με επίπεδο 21 και 22. Και βρίσκονται συνέχεια μπροστά μας όπου και να πάμε. Παίρνω αεροπλάνο πάω στην άλλη άκρη του χάρτη και μόλις κατεβαίνω κάτω είναι εκεί. Ξαναπαίρνω αεροπλάνο πάω σε άλλη μεριά του χάρτη και είναι εκεί πάλι. Ειμαι πίσω από βράχο , με βαράει με άρμα και πεθαίνω. Ερώτηση, πως είδε πίσω από τον βράχο, και πως πέρασε η σφαίρα τον βράχο; Επειδή είμαι φαν της σειράς battlefield και τα έχω πάρει όλα τα παιχνίδια, μπορώ να πω ότι προτιμάω το BC2. Ήταν πολύ ποιο δίκαιο και οι διαφορές στα γραφικά με το 3 δεν είναι και τόσο φοβερές. Απλά έχει κάτι παραπάνω βελτιώσεις. Το bc2 είναι καρτούν μπροστά στο bf3. Ακομα κ το bf3 είναι πολυ μπροστά απο το bc2,στο hit reg μέσα σε ολα του τα bugs!
gchris7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Φίλε μου, το έχουμε ψάξει το θέμα κι εγώ και φίλοι μου μέχρι αηδίας... στα headset έχεις μόνο stereo ήχο (2.0), τίποτα άλλο. Οι μετατοπίσεις κατά 15 μοίρες και άλλα τέτοια κόλπα δεν προσομοιώνουν ένα κανονικό ηχοσύστημα. Δεν έχω σκοπό να αραδειάσω links που είχα διαβάσει (και βγαίνουν συνεχώς όσο οι εταιρείες επιμένουν να πλασσάρουν τέτοια headset), άλλα έτσι είναι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το headset που πήρες είναι για τα μπάζα - κάθε άλλο. Άλλα το "5.1" που ακούς με το 5.1 που βγάζει ένα κανονικό ηχοσύστημα, ΔΕΝ είναι το ίδιo. @maxcomgr: Ένα γνήσιο Battlefield στρώνει τουλάχιστον μετά το 3ο patch. Μα προφανώς και δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα κανονικό home cinema, δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο. Στέρεο όμως δεν είναι τα συγκεκριμένα. Ακούς και ξεχωρίζεις κάθαρα τον ήχο που έρχεται από πίσω σου η από μπροστά σου.
explorer21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μα να μην πέφτει η οροφή για να περάσουν τα mortars...(το παλικάρι πάλευε για αρκετή ώρα)
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Εν τω μεταξύ η φωνή του στρατιώτη όταν πατάς κάτι από commorose μόνο σε μένα φαίνεται γελία; σαν κανένα 20χρονο παιδάκι που "γουστάρει" να παίζει πόλεμο... ειδικά αυτό το "go go go", ντρέπομαι να το πατήσω. Τι τους χάλασε και δεν έβαλαν τις "αντρικές" - σοβαρές φωνές από το BC2 ή παλιότερα BF δεν μπορώ να καταλάβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα