IMMORTALFRANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Όπως φαίνεται στη 2η εικόνα ο server streamαρει σε PBBans, άλλα ακόμη και σε περίπτωση που κάποιο τσιτέρι μπει στο server, τα περισσότερα μέλη είναι Admins και θα το σουτάρουν asap. Περιμένουμε (όπως όλοι) να βγει κανένα Battlerecorder/PB screenshots για να τρώνε ban καθολικά και όχι μόνο τοπικά. Αν χρησιμοποιείτε procon κατεβάστε το pb screenshots plugin. Σε εμάς δουλεύει μια χαρά πλέον!!!
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αν χρησιμοποιείτε procon κατεβάστε το pb screenshots plugin. Σε εμάς δουλεύει μια χαρά πλέον!!! σίγουρα? γιατί είδα ότι υποστηρίζει μόνο το bc2
Aplostra Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια,στην εκστρατεία,γιατι οταν πάω δεύτερη φορα στην αποστολή με το τραίνο,οταν πηδάω απο το παράθυρο πριν σκάσει η βόμβα και αποκολληθεί το βαγονι,παντα σκοτώνομαι,διχως λόγο,αιτία και αφορμή; εκανα και επανεκκίνηση την αποστολή,τπτ...
FarCry Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 PETA targets Battlefield 3 for cruelty against rats http://www.gamesradar.com/peta-targets-battlefield-3-cruelty-against-rats/
Aplostra Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 PETA targets Battlefield 3 for cruelty against rats http://www.gamesrada...y-against-rats/ μάλλον ειναι pet shop boys τα παιδιά
gchris7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς πιο είναι το καλύτερο audio setting για 5.1 headset? Είμαι μεταξύ war tapes και home cinema αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Φαντάζομαι πως το "enchanced stereo" setting που έχει, καλύτερα να είναι disabled ετσι? Έχω τα roccat kave.
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 τι εγινε ρε παιδια γιατι δεν συνδεεται στο battlelog?
Πέτρος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 τι εγινε ρε παιδια γιατι δεν συνδεεται στο battlelog? Μόλις μπήκα, ακαριαία.
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μόλις μπήκα, ακαριαία. Με εβαλε και εμενα τωρα πριν κατι μου ελεγε οτι εχω απενεργοποιησει τα cookies κατι ακυρα...
klidpsol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς πιο είναι το καλύτερο audio setting για 5.1 headset? Είμαι μεταξύ war tapes και home cinema αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Φαντάζομαι πως το "enchanced stereo" setting που έχει, καλύτερα να είναι disabled ετσι? Έχω τα roccat kave. Η επιλογή του ήχου, θεωριτικά έχει να κάνει με το τι παίζεις (headsets, speakers etc.) και αντίστοιχα επιλέγεις κ από το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι σε μερικές επιλογές αλλάζει πολύ ο ήχος, ιδίως στο BC2. Προς το παρόν δε το έχω ψάξει με λεπτομέρια σε ποιά επιλογή να το αφήσω, το έχω στο war tape και παίζω με small speakers της MAUDIO... είναι ένα βασικό θέμα ο καλός ήχος! Πείτε προτάσεις για επιλογή στο μενού ανάλογα με το τι παίζετε... θα το τσεκάρω καλύτερα και θα σας πω για speakers αν αξίζει η επολογή war tape.
nzeppos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς πιο είναι το καλύτερο audio setting για 5.1 headset? Είμαι μεταξύ war tapes και home cinema αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Φαντάζομαι πως το "enchanced stereo" setting που έχει, καλύτερα να είναι disabled ετσι? Έχω τα roccat kave. Εντελώς offtopic αλλά επειδή ψήνομαι κι εγώ για αγορά 5.1 headset, ήθελα να ρωτήσω αν κάνει δουλειά. Είναι δηλαδή όντως 5.1 ή ο καθένας το ακούει όπως να 'ναι;
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εντελώς offtopic αλλά επειδή ψήνομαι κι εγώ για αγορά 5.1 headset, ήθελα να ρωτήσω αν κάνει δουλειά. Είναι δηλαδή όντως 5.1 ή ο καθένας το ακούει όπως να 'ναι; μόνο 2.0 υπάρχει σε headset, τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.-
gchris7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εντελώς offtopic αλλά επειδή ψήνομαι κι εγώ για αγορά 5.1 headset, ήθελα να ρωτήσω αν κάνει δουλειά. Είναι δηλαδή όντως 5.1 ή ο καθένας το ακούει όπως να 'ναι; Τα συγκεκριμένα έχουν 6 ηχεία οπότε βγάζουν πραγματικό 5.1. Μόλις χτες τα πήρα και ακόμα δεν τα έχω δουλέψει πολύ. Λίγο battlefield που έπαιξα πάντως μου φάνηκαν αρκετά εντυπωσιακά. Σε βοηθάει και στο gameplay μιας και σου δίνει πλήρως την αίσθηση του ήχου όπως το από που έρχεται τι. Πολύ εκνευριστικό πάντως όταν έχεις ένα ελικόπτερο πάνω από το κεφάλι σου.
konstantinos77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τα συγκεκριμένα έχουν 6 ηχεία οπότε βγάζουν πραγματικό 5.1. Μόλις χτες τα πήρα και ακόμα δεν τα έχω δουλέψει πολύ. Λίγο battlefield που έπαιξα πάντως μου φάνηκαν αρκετά εντυπωσιακά. Σε βοηθάει και στο gameplay μιας και σου δίνει πλήρως την αίσθηση του ήχου όπως το από που έρχεται τι. Πολύ εκνευριστικό πάντως όταν έχεις ένα ελικόπτερο πάνω από το κεφάλι σου. Δηλαδη αν εχει 11 τι θα ηταν 10.1? Αν δεν ειναι τουλαχιστον απλωμενα τα ηχεια στον χωρο δεν υπαρχει 5.1 ,που και παλι δηλαδη και να ειναι απλωμενα δεν σημαινει και τιποτα αν δεν γινεται ενας διαχωρισμος τουλαχιστον για ενα virtual surround .Oχι τωρα με headset .Διαχωρισμο μπορουν να κανουν και τα headset βεβαια απλα ειναι χωρις νοημα .
gchris7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη αν εχει 11 τι θα ηταν 10.1? Αν δεν ειναι τουλαχιστον απλωμενα τα ηχεια στον χωρο δεν υπαρχει 5.1 ,που και παλι δηλαδη και να ειναι απλωμενα δεν σημαινει και τιποτα αν δεν γινεται ενας διαχωρισμος τουλαχιστον για ενα virtual surround .Oχι τωρα με headset . Είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαβαίνεις από που έρχεται ο ήχος. Και πράγματι εγώ που τα δοκίμασα καταλαβαίνω πότε ακούγονται τα "πίσω" ηχεία και πότε τα "μπροστά".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα