Πέτρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Btw, βγήκαν οι επίσημοι Catalyst 11.11 για τους κατόχους ΑΤΙ (μη διαβάσω σχόλια του τύπου AMD λέγεται πλέον... ) Προσωπικές εντυπώσεις δεν έχω, από αύριο.
JERONIMO888 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξερω τι παιζει. Δεν μπορω να το παρω απο το gameskeystore. Η μια υπηρεσια μου βγαζει κατι ρωσικα ή αλλη θελει επιβεβαιωση κατοικιας ( που θα παρει μερες δηλαδη ) η αλλη ειναι για τα πανηγυρια....Εσεις πως πληρωσατε? Εγω εχω visa και δεν βγαζω ακρη... εγω απο εδω παιρνω http://buygamecdkeys.com/ ειναι απο τα καλυτερα
Aplostra Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Btw, βγήκαν οι επίσημοι Catalyst 11.11 για τους κατόχους ΑΤΙ (μη διαβάσω σχόλια του τύπου AMD λέγεται πλέον... ) Προσωπικές εντυπώσεις δεν έχω, από αύριο. α ωραια!! παω να περασω τους νεους οδηγους των Αdvanced Μicro Devices 6950 μου
Πέτρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 α ωραια!! παω να περασω τους νεους οδηγους των Αdvanced Μicro Devices 6950 μου Ε, αφού επιμένεις, πάρε κι αυτό: http://downloads.guru3d.com/AMD-Catalyst-Application-Profile---11.11-CAP1-download-2782.html Δεν ξέρω πώς λειτουργεί για το BF3, δεν ξέρω αν πάει καλύτερα με ή χωρίς το 11.11cap1, αν πάει καλύτερα από το 11.10 με τα διάφορα caps. 1 ωρίτσα έχουν που κυκλοφόρησαν, ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του.
costa69 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Οι 11.11 cap1 κανουν διαφορα.Ειδικα σε cross/trifire x.
georsev Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 καποιος με single νgα να μας πει εντυπωσεις;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Θα δοκιμάσω το απόγευμα.
Alithinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Από σήμερα δεν μπορώ να παίξω! Έχω βάλει το Origin να κάνει log in αυτόματα,και τόσο καιρό λειτουργούσε μια χαρά. Από σήμερα όμως,όταν έκανα διπλό κλικ στο εικονίδιο του bf3 και εμφανίστηκε το Origin,μου έβγαλε μήνυμα πως ο κωδικός μου είναι λάθος! Έγραψα ο ίδιος τον κωδικό μου,και μου ξαναλέει ότι είναι λάθος. (Είμαι σίγουρος ότι είναι ο σωστός) Αλλά λέω "ας πατήσω ότι τον ξέχασα",και τότε μου βγάζει μήνυμα πως Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ,ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ". Τι στο καλό γίνεται ? Θέλω να παίξω!
DJ_Duker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Καλά είσαι... ακριβώς το ίδιο γίνεται και σε μένα. Και καλά δεν μπορεί λέει να επικοινωνήσει με τους servers... Oύτε το password change δουλεύει...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρα δεν πιάνει το "forgot my password" ; :/
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Παιδια αφηστε το λιγο. Και σε μας στο fifa τα ιδια κανει σημερα, δεν μπορουμε να μπουμε. Το εχει ξανακανει και παλαιοτερα. Μετα απο καποιες ωρες εφτιαξε.
Bizniz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 εγώ μόλις τέλειωσα (που λέει και η Πετρούλα) κανένα 3ωρο bf3 και δεν είχα πρόβλημα δεν μπήκα από το origin, μπήκα κατευθείαν από το battlelog/servers για κάντε ένα τεστ έτσι έχει βγάλει και ανακοίνωση στο battlelog : NOTICE We´re getting reports that players are not being able to log on to Origin. We´ve picked up the issue and are investigating.
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ανοίξαμε και σας περιμένουμε: Βάζοντας Hellenic Phalanx στο server search βρίσκετε τον server. Προς το παρόν είναι Normal Mixed (2 maps CQ large - 1 map Rush κ.ο.κ), τον Δεκέμβρη που βγαίνει το Karkhand πολύ πιθανό να παίζουμε μόνο DLC maps - οι παλιοί BF fans νομίζω καταλαβαίνουν τον λόγο. Όπως φαίνεται στη 2η εικόνα ο server streamαρει σε PBBans, άλλα ακόμη και σε περίπτωση που κάποιο τσιτέρι μπει στο server, τα περισσότερα μέλη είναι Admins και θα το σουτάρουν asap. Περιμένουμε (όπως όλοι) να βγει κανένα Battlerecorder/PB screenshots για να τρώνε ban καθολικά και όχι μόνο τοπικά. Όσοι ενδιαφέρεστε για περαιτέρω εγγραφή στην ομάδα, θα βρείτε όλες τις οδηγίες στο site μας: Hellenic Phalanx See you in the battlefield
georsev Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 οι καινούριοι drivers έχουν καμία βελτίωση στις single καρτες;η μόνο για cf είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα