Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Btw, βγήκαν οι επίσημοι Catalyst 11.11 για τους κατόχους ΑΤΙ (μη διαβάσω σχόλια του τύπου AMD λέγεται πλέον... :P )

Προσωπικές εντυπώσεις δεν έχω, από αύριο.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω τι παιζει. Δεν μπορω να το παρω απο το gameskeystore. Η μια υπηρεσια μου βγαζει κατι ρωσικα ή αλλη θελει επιβεβαιωση κατοικιας ( που θα παρει μερες δηλαδη ) η αλλη ειναι για τα πανηγυρια....Εσεις πως πληρωσατε? Εγω εχω visa και δεν βγαζω ακρη...

εγω απο εδω παιρνω http://buygamecdkeys.com/ ειναι απο τα καλυτερα

Δημοσ.

Btw, βγήκαν οι επίσημοι Catalyst 11.11 για τους κατόχους ΑΤΙ (μη διαβάσω σχόλια του τύπου AMD λέγεται πλέον... :P )

Προσωπικές εντυπώσεις δεν έχω, από αύριο.

α ωραια!!

παω να περασω τους νεους οδηγους των Αdvanced Μicro Devices 6950 μου

Δημοσ.

α ωραια!!

παω να περασω τους νεους οδηγους των Αdvanced Μicro Devices 6950 μου

Ε, αφού επιμένεις, πάρε κι αυτό: http://downloads.guru3d.com/AMD-Catalyst-Application-Profile---11.11-CAP1-download-2782.html

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί για το BF3, δεν ξέρω αν πάει καλύτερα με ή χωρίς το 11.11cap1, αν πάει καλύτερα από το 11.10 με τα διάφορα caps.

1 ωρίτσα έχουν που κυκλοφόρησαν, ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του.

Δημοσ.

Από σήμερα δεν μπορώ να παίξω!

Έχω βάλει το Origin να κάνει log in αυτόματα,και τόσο καιρό λειτουργούσε μια χαρά.

Από σήμερα όμως,όταν έκανα διπλό κλικ στο εικονίδιο του bf3 και εμφανίστηκε το Origin,μου έβγαλε μήνυμα πως ο κωδικός μου είναι λάθος!

Έγραψα ο ίδιος τον κωδικό μου,και μου ξαναλέει ότι είναι λάθος. (Είμαι σίγουρος ότι είναι ο σωστός)

Αλλά λέω "ας πατήσω ότι τον ξέχασα",και τότε μου βγάζει μήνυμα πως Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ,ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ".

Τι στο καλό γίνεται ? Θέλω να παίξω!

Δημοσ.

Καλά είσαι... ακριβώς το ίδιο γίνεται και σε μένα. Και καλά δεν μπορεί λέει να επικοινωνήσει με τους servers... Oύτε το password change δουλεύει...

Δημοσ.

Παιδια αφηστε το λιγο. Και σε μας στο fifa τα ιδια κανει σημερα, δεν μπορουμε να μπουμε. Το εχει ξανακανει και παλαιοτερα. Μετα απο καποιες ωρες εφτιαξε.

Δημοσ.

εγώ μόλις τέλειωσα (που λέει και η Πετρούλα) κανένα 3ωρο bf3 και δεν είχα πρόβλημα

δεν μπήκα από το origin, μπήκα κατευθείαν από το battlelog/servers

για κάντε ένα τεστ έτσι

έχει βγάλει και ανακοίνωση στο battlelog :

NOTICE We´re getting reports that players are not being able to log on to Origin. We´ve picked up the issue and are investigating.

Δημοσ.

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε:

b_560_95_1.png

173-199-109-75-25200.png

Βάζοντας Hellenic Phalanx στο server search βρίσκετε τον server. Προς το παρόν είναι Normal Mixed (2 maps CQ large - 1 map Rush κ.ο.κ), τον Δεκέμβρη που βγαίνει το Karkhand πολύ πιθανό να παίζουμε μόνο DLC maps - οι παλιοί BF fans νομίζω καταλαβαίνουν τον λόγο.

Όπως φαίνεται στη 2η εικόνα ο server streamαρει σε PBBans, άλλα ακόμη και σε περίπτωση που κάποιο τσιτέρι μπει στο server, τα περισσότερα μέλη είναι Admins και θα το σουτάρουν asap. Περιμένουμε (όπως όλοι) να βγει κανένα Battlerecorder/PB screenshots για να τρώνε ban καθολικά και όχι μόνο τοπικά.

Όσοι ενδιαφέρεστε για περαιτέρω εγγραφή στην ομάδα, θα βρείτε όλες τις οδηγίες στο site μας: Hellenic Phalanx

See you in the battlefield ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...