Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ε, BF games για το multiplayer παίρνεις. Το single player όσο και να το διατυμπανίζουν, δεν παύει να είναι διακοσμητικό.
PETERANOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 πολυ μικρο ρε παιδια!! Μολις το τελειωσα! Πολυ ομορφο game αλλα μικρο. Το multiplayer αξιζει ; Γιατι διαφορετικα δεν θα αξιζει τα λεφτα του οσο και αν ειναι παρα πολυ ομορφο! Βασικά τα battlefield είναι multiplayer παιχνίδια, εγώ στο BC2 το single player ούτε το άγγιξα.
konstantinos77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν βρήκα τι έφταιγε και μας πετάει όλους έξω! Απενεργοποιήστε το Upnp απο το router.Βέβαια μετά για να παίξετε fifa 12 πρέπει να το ξανα ενεργοποιήσετε για να έχετε καλύτερο firewall status(moderated -open) Πως το απενεργοποιεις αυτο ? Βασικα σημερα και χθες μου εβγαλε bf3 has stopped working στο μεσο του παιχνιδιου ,εκτος απο αυτο που μου κανει που μου το βγαζει καθε φορα που βαζω πρωτη φορα το παιχνιδι .Ειπα λοιπον να απενεργοποιησω το essentials .Εχει βρει κανεις σας κανενα fixaki ή περιμενουμε patch?
Grobath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Πως το απενεργοποιεις αυτο ? Βασικα σημερα και χθες μου εβγαλε bf3 has stopped working στο μεσο του παιχνιδιου ,εκτος απο αυτο που μου κανει που μου το βγαζει καθε φορα που βαζω πρωτη φορα το παιχνιδι .Ειπα λοιπον να απενεργοποιησω το essentials .Εχει βρει κανεις σας κανενα fixaki ή περιμενουμε patch? Ακριβώς τα ιδια προβλήματα έχω και εγώ και δεν έχω βρει λύση.
konstantinos77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ακριβώς τα ιδια προβλήματα έχω και εγώ και δεν έχω βρει λύση. Eιδικα οταν κανω πρωτη φορα lunch το game μου το κανει καθε φορα ,απο τοτε που εκανε update το οrigin νομιζω .Εγω εχω την 8.3.7.3619 -117475 ,γιατι ομως γραφει origin beta?
Aplostra Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Eιδικα οταν κανω πρωτη φορα lunch το game μου το κανει καθε φορα ,απο τοτε που εκανε update το οrigin νομιζω .Εγω εχω την 8.3.7.3619 -117475 ,γιατι ομως γραφει origin beta? Σιγά μην είναι και στο dinner
konstantinos77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Σιγά μην είναι και στο dinner Ελα ενταξει launch , σωστος ...
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Σιγά μην είναι και στο dinner Εσυ εισαι πιο σκληρη εκδοση autocorrector Αντι να δινεις προταση με την σωστη λεξη πετας μια ειρωνια για να εμπεδωθει σιγουρα το λαθος :mrgreen: Να βαλουμε και μια τετοια πατεντα στο ios τι λες?? :-D
Aplostra Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ελα ενταξει launch , σωστος ... ελα ρε,να τρολλαρω λίγο ήθελα
Alejandro Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Τσεκάρετε στο battlelog τα στατιστικά του AGGELOSS13...
konstantinos77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Τσεκάρετε στο battlelog τα στατιστικά του AGGELOSS13... Ζηλιαρη....
Silverage Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Τσεκάρετε στο battlelog τα στατιστικά του AGGELOSS13... Τι κάνει το άτομο!Εγώ πάλι όλο 5/10 περίπου βγάζω.Αφού κοίταξα το KD απο περιέργια και έχω 0.27 Και κάτι άλλο ρε παιδιά.Χθές ενώ έπαιζα ξαφνικά άρχισε και αναβόσβηνε η οθόνη στιγμιαία με πράσινο χρώμα.Αυτο είναι bug;
Intruder7s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξερω τι παιζει. Δεν μπορω να το παρω απο το gameskeystore. Η μια υπηρεσια μου βγαζει κατι ρωσικα ή αλλη θελει επιβεβαιωση κατοικιας ( που θα παρει μερες δηλαδη ) η αλλη ειναι για τα πανηγυρια....Εσεις πως πληρωσατε? Εγω εχω visa και δεν βγαζω ακρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα