Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ μικρο ρε παιδια!! Μολις το τελειωσα!

Πολυ ομορφο game αλλα μικρο. Το multiplayer αξιζει ; Γιατι διαφορετικα δεν θα αξιζει τα λεφτα του οσο και αν ειναι παρα πολυ ομορφο!

Βασικά τα battlefield είναι multiplayer παιχνίδια, εγώ στο BC2 το single player ούτε το άγγιξα.

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα τι έφταιγε και μας πετάει όλους έξω! Απενεργοποιήστε το Upnp απο το router.Βέβαια μετά για να παίξετε fifa 12 πρέπει να το ξανα ενεργοποιήσετε για να έχετε καλύτερο firewall status(moderated -open)

Πως το απενεργοποιεις αυτο ?

Βασικα σημερα και χθες μου εβγαλε bf3 has stopped working στο μεσο του παιχνιδιου ,εκτος απο αυτο που μου κανει που μου το βγαζει καθε φορα που βαζω πρωτη φορα το παιχνιδι .Ειπα λοιπον να απενεργοποιησω το essentials .Εχει βρει κανεις σας κανενα fixaki ή περιμενουμε patch?

Δημοσ.

Πως το απενεργοποιεις αυτο ?

Βασικα σημερα και χθες μου εβγαλε bf3 has stopped working στο μεσο του παιχνιδιου ,εκτος απο αυτο που μου κανει που μου το βγαζει καθε φορα που βαζω πρωτη φορα το παιχνιδι .Ειπα λοιπον να απενεργοποιησω το essentials .Εχει βρει κανεις σας κανενα fixaki ή περιμενουμε patch?

Ακριβώς τα ιδια προβλήματα έχω και εγώ και δεν έχω βρει λύση.

Δημοσ.

Ακριβώς τα ιδια προβλήματα έχω και εγώ και δεν έχω βρει λύση.

Eιδικα οταν κανω πρωτη φορα lunch το game μου το κανει καθε φορα ,απο τοτε που εκανε update το οrigin νομιζω .Εγω εχω την 8.3.7.3619 -117475 ,γιατι ομως γραφει origin beta?

Δημοσ.

Eιδικα οταν κανω πρωτη φορα lunch το game μου το κανει καθε φορα ,απο τοτε που εκανε update το οrigin νομιζω .Εγω εχω την 8.3.7.3619 -117475 ,γιατι ομως γραφει origin beta?

Σιγά μην είναι και στο dinner

Δημοσ.

Σιγά μην είναι και στο dinner

Εσυ εισαι πιο σκληρη εκδοση autocorrector

Αντι να δινεις προταση με την σωστη λεξη πετας μια ειρωνια για να εμπεδωθει σιγουρα το λαθος :mrgreen: :mrgreen:

Να βαλουμε και μια τετοια πατεντα στο ios τι λες?? :-D :-D

Δημοσ.

Τσεκάρετε στο battlelog τα στατιστικά του AGGELOSS13...

97866824.jpg

Τι κάνει το άτομο!Εγώ πάλι όλο 5/10 περίπου βγάζω.Αφού κοίταξα το KD απο περιέργια και έχω 0.27

Και κάτι άλλο ρε παιδιά.Χθές ενώ έπαιζα ξαφνικά άρχισε και αναβόσβηνε η οθόνη στιγμιαία με πράσινο χρώμα.Αυτο είναι bug;

Δημοσ.

Δεν ξερω τι παιζει. Δεν μπορω να το παρω απο το gameskeystore. Η μια υπηρεσια μου βγαζει κατι ρωσικα ή αλλη θελει επιβεβαιωση κατοικιας ( που θα παρει μερες δηλαδη ) η αλλη ειναι για τα πανηγυρια....Εσεις πως πληρωσατε? Εγω εχω visa και δεν βγαζω ακρη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...