xtrmsnpr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά παίζω κανονικά την πίστα στο online και μετά στην 2η μετά απο λίγο με πετάει έξω και λέει you have your connection to the server has timed out..Γιατί το κάνει αυτό; έχεις forthnet?
george888 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 παιζει κατι με την fοrτhneτ με το παιχνιδι?γιατι και εχω και που και που θα φαω και ενα dc.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Παίδες σόρυ που παρεμβαίνω έτσι στο άκυρο στην κουβέντα σας αλλά έχω μια ερώτηση (που ίσως έχει ήδη απαντηθεί αλλά το τοπικ είναι τεράστιο για να ψάξω). Σκέφτομαι να πάρωκαιονούριο πισι. Με i5 2500k, ΑΤΙ 6950 2GB και 8GB 1600 RAM σε τι αναλύσεις και ρυθμίσεις θ απάιζω χωρίς να κολλάει; Ευχαριστώ.
xlapatsas4000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Παίδες σόρυ που παρεμβαίνω έτσι στο άκυρο στην κουβέντα σας αλλά έχω μια ερώτηση (που ίσως έχει ήδη απαντηθεί αλλά το τοπικ είναι τεράστιο για να ψάξω). Σκέφτομαι να πάρωκαιονούριο πισι. Με i5 2500k, ΑΤΙ 6950 2GB και 8GB 1600 RAM σε τι αναλύσεις και ρυθμίσεις θ απάιζω χωρίς να κολλάει; Ευχαριστώ. με αυτό το pc θα τα εχεις όλα ultra, σε 1920•1080 και θα το τρέχει πολύ καλα !!!
oddin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Aν όχι στο full,θα είσαι πολύ λίγο κάτω απο εκεί.
Alejandro Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ forthnet έχω, αλλά να πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ dc από τη μέρα που βγήκε το παιχνίδι. Με THOMPSON TG784.
Πέτρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δεν μου εκανε καποιο update χθες αλλα πριν 3-4 μερες και απο τοτε τρωει πολλα κοληματα στον kharg island χαρτη, εκει που παιζω απλα κολαει η οθονη και πρεπει να βγω με αλτ+φ4, αλλες φορες λεει bf3 stopped working και αλλες τιποτα... κουφα πραγματα. Δοκιμασε να κανεις επιδιορθωση εγκαταστασης με δεξι κλικ στο bf3 στο origin, εμενα μου εφτιαξε τις μαυρες οθονες απο τοτε. Καλή σκέψη η επιδιόρθωση, φαίνεται να διόρθωσε τα κολλήματα. Παραμένω πάντως με μειωμένες επιδόσεις σε σχέση με 2ημέρες πριν, οπότε έριξα λίγο τις ρυθμίσεις. Άντε να βγουν οι νέοι Catalyst μήπως και πάρω λίγο πάνω. @@βροντόσαυρου, που λέει και μια ψυχή. Πάλι κάνει ακριβώς τα ίδια. Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι θέμα server. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2011 από Πέτρος
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 xlapatsas4000 και oddin ευχαριστώ πολύ.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 εμ ρώτησα για forthnet,γιατί είδα πως πολλοί είχανε θέματα μαζί της,ιδίως την προηγούμενη βδομάδα!
explorer21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Σας έχει τύχει μετά το τέλος ενός map βγαίνοντας να μη κρατήσει τους πόντους και τα unlocks στο battlelog? edit:άκυρο μου τα έκανε update μετά από ώρα...
Silverage Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Όποιος έχει κάρτα nvidia ας βάλει τους νέους beta drivers της nvidia.Τρέχει πολύ καλύτερα.Στο λαπτοπ μου με 9600MGT όλα low έτρεχε κάπου 25 fps και σε εκρήξεις κόλλαγε.Τώρα μπορεί να τρέχει και με ~40 fps όλα low βέβαια αλλά είναι βελτίωση.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Σας έχει τύχει μετά το τέλος ενός map βγαίνοντας να μη κρατήσει τους πόντους και τα unlocks στο battlelog? edit:άκυρο μου τα έκανε update μετά από ώρα... Μου το ειχε κανει εμενα προσφατα ,αλλα επαιξα ενα παιχνιδι το αλλο πρωι και το ξαναφτασα στο σημειο που ημουν αλλα τελικα νομιζω οτι απλα εκανε ενα συνολικο update οταν τελειωσα το map.Δηλαδη φορτωσε αυτα που κερδισα συν αυτα που μου ειχε αφαιρεσει ...
venumis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Πως αντέχεις να παίζεις το παιχνίδι στο High?? Εγώ άμα έπρεπε να ρίξω τα γραφικά θα έπαιρνα καινούργια κάρτα και αν δεν είχα λεφτά δεν θα το έπαιζα καθόλου.. Έχω κακομάθει με το Maxed Out.. Ε καλά ηρέμησε η υπερβολή σου τρύπησε ταβάνι, δεν ειπε ο άνθρωπος οτι το παίζει 800x600.. Σε κάποια συστήματα με τα πάντα max εμφανίζεται και κάποιο μικρο-lag σε κάποια παιχνίδια.. Μια χαρά ρυθμιση είναι το high και στην ανάλυση της οθόνης σου..
jason_rethymno Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 έχεις forthnet? Οχι, OTE- connex 24 mbps,εχω
JERONIMO888 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Όποιος έχει κάρτα nvidia ας βάλει τους νέους beta drivers της nvidia.Τρέχει πολύ καλύτερα.Στο λαπτοπ μου με 9600MGT όλα low έτρεχε κάπου 25 fps και σε εκρήξεις κόλλαγε.Τώρα μπορεί να τρέχει και με ~40 fps όλα low βέβαια αλλά είναι βελτίωση. Εμενα εκαναν το ακριβως αντιθετο συνεχεια κολλαει η οθονη και με πεταει ετσι γυρισα στος παλιους απο τις 25 οκτωβρη που βγηκαν.... πιστευω δεν ειναι θεμα drivers,hardware και γενικα θεμα δικο μας αλλα καθαρα του origin και του bf3 εχουν απειρα bugs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα