Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Edit: Από Origin δεν γίνεται νομίζω. Τουλάχιστον δεν ξέρω πως.
Πέτρος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Σας έκανε χτες μια (μικρο)αναβάθμιση (μέσω Origin, αλλά όχι στο Origin)? Από εκείνη την ώρα, δεν έχω σταυρώσει παιγνίδι. Αν είμαι τυχερός και ξεκινήσει, θα κολλήσει στη μέση. Άλλες φορές απλά κάθομαι και κοιτάω τη μαυρίλα, τη BSOD, το χάος. Για όσο παίξω, τα fps πάνε από τα 60(capped) στα 12, ανεξάρτητα αν είναι πολύ βαριά η σκηνή ή όχι. Δοκίμασα να κατεβάσω τις ρυθμίσεις (οι οποίες μέχρι χτες λειτουργούσαν μια χαρά) και 3/3 κόλλησε μόλις πάτησα apply. Για την ακρίβεια κόλλησε στοην οθόνη των ρυθμίσεν, με τον υπολογιστή να λειτουργεί κανονικά και τον Task Manager να επιμένει ότι το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά. Στο σύστημά μου δεν έχει αλλάξει τπτ από πλευράς h/w ή s/w από χτες, με εξαίρεση το update του BF και ένα μικρό/χαζό του Flash.
oddin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εβγαλε η NVIDIA beta drivers ειδικα για το BF3 που διορθώνουν κάποια λάθακια..
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Σας έκανε χτες μια (μικρο)αναβάθμιση (μέσω Origin, αλλά όχι στο Origin)? Από εκείνη την ώρα, δεν έχω σταυρώσει παιγνίδι. Αν είμαι τυχερός και ξεκινήσει, θα κολλήσει στη μέση. Άλλες φορές απλά κάθομαι και κοιτάω τη μαυρίλα, τη BSOD, το χάος. Για όσο παίξω, τα fps πάνε από τα 60(capped) στα 12, ανεξάρτητα αν είναι πολύ βαριά η σκηνή ή όχι. Δοκίμασα να κατεβάσω τις ρυθμίσεις (οι οποίες μέχρι χτες λειτουργούσαν μια χαρά) και 3/3 κόλλησε μόλις πάτησα apply. Για την ακρίβεια κόλλησε στοην οθόνη των ρυθμίσεν, με τον υπολογιστή να λειτουργεί κανονικά και τον Task Manager να επιμένει ότι το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά. Στο σύστημά μου δεν έχει αλλάξει τπτ από πλευράς h/w ή s/w από χτες, με εξαίρεση το update του BF και ένα μικρό/χαζό του Flash. Δεν μου εκανε καποιο update χθες αλλα πριν 3-4 μερες και απο τοτε τρωει πολλα κοληματα στον kharg island χαρτη, εκει που παιζω απλα κολαει η οθονη και πρεπει να βγω με αλτ+φ4, αλλες φορες λεει bf3 stopped working και αλλες τιποτα... κουφα πραγματα. Δοκιμασε να κανεις επιδιορθωση εγκαταστασης με δεξι κλικ στο bf3 στο origin, εμενα μου εφτιαξε τις μαυρες οθονες απο τοτε.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 αλλες φορες λεει bf3 stopped working και αλλες τιποτα... κουφα πραγματα. Μην το ψαχνεις μπαγκια ειναι αυτο ,το κανει αραια και που ... Παντως ειμαι περιεργος να δοκιμασω τους beta drivers της nvidia να δω αν δουλευει καλυτερα το sli αν και με 295 δεν νομιζω να εχω καποιο improvement
pappous_soulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα, δε ξέρω γιατί, αλλά με'χει τρελάνει στα disconnects. Ένα ματς δε μπόρεσα να χαρώ όλη μέρα.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εχω να πω συγχαρητηρια στην nvidia για τους 285.79 .Η gpu usage απο 77% εκτοξευτηκε στην caspian border στο 92% και στην grand bazzar στο 98% ,ενω τα fps ανεβηκαν σε μεσο ορο 60+ χωρις να πεφτει ποτε κατω απο 50 ολα high με την 295.Το πιο βασικο ομως ειναι οτι τα γραφικα πλεον δεν εχουν αυτη την θολουρα που ειχαν πριν ,λες και καθαρισε η εικονα και τωρα φαινονται απιστευτα ομορφα.Ενα μεγαλο μπραβο στην nvidia πραγματικα μου φτιαξε την μερα εδειξε επιτελους support και στις προηγουμενες γενιες καρτων ... Well done...
IMMORTALFRANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εχω να πω συγχαρητηρια στην nvidia για τους 285.79 .Η gpu usage απο 77% εκτοξευτηκε στην caspian border στο 92% και στην grand bazzar στο 98% ,ενω τα fps ανεβηκαν σε μεσο ορο 60+ χωρις να πεφτει ποτε κατω απο 50 ολα high με την 295.Το πιο βασικο ομως ειναι οτι τα γραφικα πλεον δεν εχουν αυτη την θολουρα που ειχαν πριν ,λες και καθαρισε η εικονα και τωρα φαινονται απιστευτα ομορφα.Ενα μεγαλο μπραβο στην nvidia πραγματικα μου φτιαξε την μερα εδειξε επιτελους support και στις προηγουμενες γενιες καρτων ... Well done... Τι καρτούλα έχεις???
konstantinos77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τι καρτούλα έχεις??? Το ανεφερα ,295 . Πριν απο λιγο στην firestorm οπου σε μια base μονομαχουσαν 2 τανκ και γινονταν χαμος απο εκρηξεις και κατεδαφισεις το κατωτερο που ειδα ηταν 44 fps .Νομιζω ειμαι μια χαρα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Πως αντέχεις να παίζεις το παιχνίδι στο High?? Εγώ άμα έπρεπε να ρίξω τα γραφικά θα έπαιρνα καινούργια κάρτα και αν δεν είχα λεφτά δεν θα το έπαιζα καθόλου.. Έχω κακομάθει με το Maxed Out..
konstantinos77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ε καλα και εγω μην νομιζεις ,η 295 καποτε ηταν ναυαρχιδα ,απλα αν ριξω λεφτα τωρα δεν θα αγορασω μονο καρτα αλλα καρτες και υπολογιστη μαζι ...Επειδη ξερω οτι θα κανω ζημιες αν παω στο πλαισιο ειμαι επιφυλακτικος ακομα και λογω κρισης .Ασε που ειπα να περιμενω μεχρι να βγουν οι καινουργιες.Εξαλλου στο high ειναι ενα επιπεδο ακριβως πιο κατω απο το ultra οποτε δεν χανω δα και τοσα πολλα ...Θα δειξει ομως ποτε δεν ξερεις .Το θεμα ειναι οτι εχω μια καρτα 3 χρονια (Ιανουαριο του 2009) και ακομα κραταει .Μην με τσιγκλας τωρα και εσυ ... Αληθεια με την 6970 στο ultra ποσα πιανεις ?
Luciddream Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδιά δεν ξέρω αν το έχουμε ξαναπεί αλλα όποτε ξεκινάω το game (ανοίγω το site δηλαδή) μου μπλοκάρει το SHIFT και πρέπει να το ρυθμίζω απτο voice chat. κάθε φορά υπάρχει τρόπος να βγεί μόνιμα?
jason_rethymno Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά παίζω κανονικά την πίστα στο online και μετά στην 2η μετά απο λίγο με πετάει έξω και λέει you have your connection to the server has timed out..Γιατί το κάνει αυτό;
kosmasgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Εχει κανα bug το παιχνίδι στo Campaign ? Το εχω προχωρήσει λίγο και ειμαι σε ένα κτίριο μέσα και πηγαίνω σε μία πόρτα που πρέπει αλλά δεν συνεχίζει ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα