Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 chill τα dogtags που τα ειχα πλεον με το κιλο απο σενα, που να τα αφησω να εχεις να δινεις?
fixxxer29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 χθες ενω επεζα Bf3 μου κωλησε ο υπολογιστης.Εχω ι5 760 στα 3,8 με την p7p55d και την gigabyte 5850oc με ενα thermaltake 650w qfan.Απο θερμοκρασια δεν κωλησε 100% γιατι πανω απο 55C cpu και 60C vga δεν ξεπερνουσαν.Ενω πριν 2 μερες πριν τα κωληματα επεζα χωρις κανενα προβλημα.Παιζω με default settings ultra εκτος απο ΑΑ που ειναι στο high τρεχει με 35-50fraps.kαμια γνωμη τι να φταιει?Εχει παθη κανενας κανενα τετοιο σκαλωμα? Μήπως κάποια απ'τα Overclock σου δεν είναι σταθερό?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Εγώ σαν φανατικός jet pilot BF2 καταλήγω στο ότι θα πάρο jet μονο άμα δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην βάση, εδώ παίρνεις ελικόπτερο και ρίχνεις jets, whatever, τα βίασαν τα jets, για να frag infantry με το jet θέλει 5 σφαίρες στο hardcore k μια εδάφους κάνει 40% damage...έλεος. Νομίζω ότι τα jets τα βάλαν μονο και μονο για να λέγεται BF3.
georsev Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 μετα απο 2 μερες παιχνιδι το σκεφτηκε οτι δεν ειναι σταθερος και τον εχω στα 3,8 εδω και 2 βδομαδες με το παραμικρο προβλημα και επεζα αλλα παιχνιδια εκτος του bf3 χωρις να μου κανει το παραμικρο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Εγώ σαν φανατικός jet pilot BF2 καταλήγω στο ότι θα πάρο jet μονο άμα δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην βάση, εδώ παίρνεις ελικόπτερο και ρίχνεις jets, whatever, τα βίασαν τα jets, για να frag infantry με το jet θέλει 5 σφαίρες στο hardcore k μια εδάφους κάνει 40% damage...έλεος. Νομίζω ότι τα jets τα βάλαν μονο και μονο για να λέγεται BF3. Εγώ πάλι κάνω δουλειά, όχι τόσα kills όσα στο BF2, αλλά βοηθάω με άλλους τρόπους. Τα jets είναι πιο support.
jim22479 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 πωπω , τι παιχνιδαρα ειναι αυτη!! Τι γραφικαρες!;! Εφτυχως που με παρατησε η γκομενα μου!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Εφτυχως που με παρατησε η γκομενα μου!!! oOo!!Και γω κει οδεύω !χαχαχαχα
Galis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 πωπω , τι παιχνιδαρα ειναι αυτη!! Τι γραφικαρες!;! Εφτυχως που με παρατησε η γκομενα μου!!! μπα εγω πηγα με την δευτερη επιλογη
konstantinos77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Oταν ξεκιναω να παιζω πρωτη φορα ανοιγοντας τον υπολογιστη και φορτωνοντας το οrigin με το που μπαινω σε ενα server και περιμενω τον game manager να κανει initializing μου πεταει ενα bf3 has stopped working .Μετα βγαινω απο το origin ξαναμπαινω και φορτωνει τον server κανονικα.Το origin ειναι updated κανονικα αλλα απο οτι googlara ειναι ενα bug του bf3 στο οποιο υπαρχουν καποια tips χωρις να ξερω ποιο ειναι πιο αξιοπιστο .Εχει κανεις απο εσας το ιδιο θεμα ή να προτεινει καποια λυση ? Ενα tip που εφαρμοσα ηταν να παω στα settings του οrigin και να τσεκαρω την επιλογη update to the prerelease version if avalaible.
jason_rethymno Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 κ mena μου το κάνει αυτό ,σπάνια βέβαια αλλά το κάνει.δε ξέρω.εν έχει καποιος κάποια λύση ας πει
stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 πωπω , τι παιχνιδαρα ειναι αυτη!! Τι γραφικαρες!;! Εφτυχως που με παρατησε η γκομενα μου!!! Απλα εγραψες...χ0αχ0αχ0!!!
newlynx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ανοίξαμε και τον δικά μας server στο bf3. Ψάξτε για Hellenic Phalanx BF3 Server . Άντε και σας περιμένουμε.
konstantinos77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ανοίξαμε και τον δικά μας server στο bf3. Ψάξτε για Hellenic Phalanx BF3 Server . Άντε και σας περιμένουμε. Στρωστε χαλι να με υποδεχτείτε ...
newlynx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Στρωστε χαλι να με υποδεχτείτε ... Έχουμε και καλάθι με φρούτα με την είσοδό σας στο server...
Insignificant Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=D6GpmcSt7Pg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα