Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να μην ζαλιζομαι μεσα στο δεκάλεπτο,υπαρχει καμιά ρύθμιση; Να βγάλω μηπως το ΗΒΑΟ;

Οσο και να το παλεψεις δεν θα βρεις καμια ρυθμιση τετοια και να το φερεις εκει που θες.Θα ΜΑΣ ζαλιζει ολους.Περιμενουμε update για να λυθουν βασικα προβληματα οπως αυτο που αναφερεις.Απορω πως αλλος κοσμος δεν εχει κανει παραπονα εδω μεσα με μικρες εξαιρεσεις.

Στο διαστημα αυτο απεφευγε να ερχεσαι τετ α τετ με "φακους" και τα κοκκινα φωτα απο τα οπλα,την επιδιωρθωση οχηματων με αυτο το κουραστικο φως που δημιουργει,προφανως τα τανκσ που εχουν πρασινο μοτιβο μεσα,και τα αεροπλανα που χτυπιουνται σαν την "μπαλαρινα" στο λουνα παρκ.

Δημοσ.

Εγώ τι φταίω πάλι;

Μα μόνο γιαυτόν τον λόγο το πήρα :P

Ίσως το ΣΚ να προλάβω να μπω αν και χλωμό το βλέπω. Και το mw3 πήρα αλλά ακόμα στην ζελατίνα είναι.

Μπεμπακο πες στην Κατερίνα οτι θα την κάνω διαδίκτυακη...χήρα xaxa

android.png

Δημοσ.

Εγώ τι φταίω πάλι; :P

πάντως,μπορούμε να σε λέμε,ο butcher ;Έχεις σφάξει πολύ κόσμο λέμε:-D !

Ίσως το ΣΚ να προλάβω να μπω αν και χλωμό το βλέπω. Και το mw3 πήρα αλλά ακόμα στην ζελατίνα είναι.

Μπεμπακο πες στην Κατερίνα οτι θα την κάνω διαδίκτυακη...χήρα xaxa

android.png

i kill u!

Δημοσ.

Παντως οντως τωρα που το λετε το παιχνιδι σε ζαλιζει απιστευτα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι .Παιζω 1-2 ωρες αλλα συγκεντρωμενος ομως ,και μολις σταματαω ποναει το κεφαλι μου.Εγω πιστευω γινεται επειδη οι πιστες ειναι μεγαλες και διαβαζει το ματι πολλες λεπτομερειες στην οθονη ,πχ οταν κατσω πανω σε καποιον βραχο για να αγναντεψω και να δω προς τα που κατευθυνονται οι ορδες (και οι πορδες) παρατηρωντας πολυ την οθονη με πιανει ζαλαδα.

Δημοσ.

@konstantinos77 / GhostRiderLSOV

Όσο θυμάμαι πόσες ώρες χρειαζόσουν για να τερματίσεις στο BF2, με πιάνουν τα κλάματα...

• Moderators
Δημοσ.

Έλα να ανοίξεις την καλύπτρα να με μαχαιρώσεις. :P

πάντως,μπορούμε να σε λέμε,ο butcher ;Έχεις σφάξει πολύ κόσμο λέμε:-D !

Σιγά τον κόσμο που μαχαιρώνω, στο BC2 έριχνα πολλά με το (κουλό) μαχαίρι του. :P

@konstantinos77 / GhostRiderLSOV

Όσο θυμάμαι πόσες ώρες χρειαζόσουν για να τερματίσεις στο BF2, με πιάνουν τα κλάματα...

Και τώρα θέλει, αλλά το πρόβλημα είναι πως το grind ξεκινάει μετά το 45 που όλοι θα είμαστε πουλάδες και απλά θα κοιτάμε το νούμερο από κάτω. :/

Δημοσ.

Έλα να ανοίξεις την καλύπτρα να με μαχαιρώσεις. :P

Σιγά τον κόσμο που μαχαιρώνω, στο BC2 έριχνα πολλά με το (κουλό) μαχαίρι του. :P

Και τώρα θέλει, αλλά το πρόβλημα είναι πως το grind ξεκινάει μετά το 45 που όλοι θα είμαστε πουλάδες και απλά θα κοιτάμε το νούμερο από κάτω. :/

εε καλά,κάτσε να δεις σε μισό χρόνο πόσους θα έχεις σφάξει:-D

Δημοσ.

Ghost πες δωσε κανενα tip στον λαο ρε φιλε :P Πως χειριζεσαι τα jets?Με βελακια?με ποντικι?με joystick?Και κατι ακομα...υπαρχει τροπος να αλλαξουμε το ποντικι οταν οδηγω jet ετσι ωστε να κανει το jet ακριβως την κινηση που δειχνω με το ποντικι και να μην ειναι vertical δηλαδη οπως ειναι στα default?

• Moderators
Δημοσ.

Με keyboard παίζω.

Δυστυχώς το joystick μου (και αρκετά άλλα) δεν δουλεύουν καλά με το BF3.

Βασικά κάτι παίζει με το deadzone και επίσης δεν βλέπει σωστά το throttle όταν απογειωθεί (!), άρα αντί να παίζω μισό keyboard, μισό joystick θα περιμένω να διορθωθεί με patch. Αλλιώς με βλέπω με πατέντα, αλλά δεν μου αρέσουν. :(

Για ποντίκι θα σε γελάσω, δεν έχει invert settings;

Δημοσ.

Με keyboard παίζω.

Δυστυχώς το joystick μου (και αρκετά άλλα) δεν δουλεύουν καλά με το BF3.

Βασικά κάτι παίζει με το deadzone και επίσης δεν βλέπει σωστά το throttle όταν απογειωθεί (!), άρα αντί να παίζω μισό keyboard, μισό joystick θα περιμένω να διορθωθεί με patch. Αλλιώς με βλέπω με πατέντα, αλλά δεν μου αρέσουν. :(

Για ποντίκι θα σε γελάσω, δεν έχει invert settings;

Απευθύνομαι (κυρίως) σε εσένα λόγω "ειδικότητας":P.

Σήμερα παρατήρησα ότι σχεδόν σε κάθε στροφή που πήγαινα να πάρω (mouse + k/b ) stallαρε αλύπητα.

Δεν είχε σημασία ο τρόπος (νόνο με A-D , μόνο με ποντίκι-πλάγιασμα, με συνδιασμό, με Α/Β ή χωρίς). Στις περισσότερες προσπάθειες έμενα "νεκρός" στον αέρα, χωρίς κανένα έλεγχο του αεροπλάνου για 4-5" και μετά άρχιζε πάλι να αποκρίνεται.

Τις προηγούμενες ημέρες τέτοιο θέμα δεν είχα.

Τί σκ@τά πειράχτηκε? Σε άλλο server δε δοκίμασα γιατί κάποια στιγμή κόλλησε και με πέταξε, οπότε το παράτησ.

Δημοσ.

Απευθύνομαι (κυρίως) σε εσένα λόγω "ειδικότητας":P.

Σήμερα παρατήρησα ότι σχεδόν σε κάθε στροφή που πήγαινα να πάρω (mouse + k/b ) stallαρε αλύπητα.

Δεν είχε σημασία ο τρόπος (νόνο με A-D , μόνο με ποντίκι-πλάγιασμα, με συνδιασμό, με Α/Β ή χωρίς). Στις περισσότερες προσπάθειες έμενα "νεκρός" στον αέρα, χωρίς κανένα έλεγχο του αεροπλάνου για 4-5" και μετά άρχιζε πάλι να αποκρίνεται.

Τις προηγούμενες ημέρες τέτοιο θέμα δεν είχα.

Τί σκ@τά πειράχτηκε? Σε άλλο server δε δοκίμασα γιατί κάποια στιγμή κόλλησε και με πέταξε, οπότε το παράτησ.

Κάθε μαπ έχει όριο σε ύψος. Αν το ξεπεράσεις σου κάνει αυτό που περιγράφεις.

• Moderators
Δημοσ.

Κάθε μαπ έχει όριο σε ύψος. Αν το ξεπεράσεις σου κάνει αυτό που περιγράφεις.

Yup. Caspian είναι κοντά στα 1000. Kharg και Firestorm κοντά στα 850.

Canals έχει όριο περιπου στα 250(!).

Δημοσ.

Yup. Caspian είναι κοντά στα 1000. Kharg και Firestorm κοντά στα 850.

Canals έχει όριο περιπου στα 250(!).

Α, μάλιστα.

Στα κανάλια ήμανε, οπότε αυτό.

Ευχαριστώ και τους 2.

Btw, με το ΤΚ τί θα γίνει? Όχι τόσο πάνω στη μάχη, όσο σε spawn για οχήματα-αεροπλάνα. Έλεος!

Δημοσ.

χθες ενω επεζα Bf3 μου κωλησε ο υπολογιστης.Εχω ι5 760 στα 3,8 με την p7p55d και την gigabyte 5850oc με ενα thermaltake 650w qfan.Απο θερμοκρασια δεν κωλησε 100% γιατι πανω απο 55C cpu και 60C vga δεν ξεπερνουσαν.Ενω πριν 2 μερες πριν τα κωληματα επεζα χωρις κανενα προβλημα.Παιζω με default settings ultra εκτος απο ΑΑ που ειναι στο high τρεχει με 35-50fraps.kαμια γνωμη τι να φταιει?Εχει παθη κανενας κανενα τετοιο σκαλωμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...