Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν δουλευει μην το ψαχνεις το εχω τεσταρει με φιλους που ειμαστε διπλα διπλα, επρεπε να τα ειχαν μπαλωσει ολα αυτα δυο βδομαδες τρεχει το παιχνιδι με τα βασικα να μην δουλευουν..

Δημοσ.

Ναι, αργεί πολύ το patch.

Μετά το day 1, ακόμα περιμένουμε. :(

Όντως.

κάτι(2) updates των 48mb που μου έχουν γίνει,τί είναι;

δεν δουλευει μην το ψαχνεις το εχω τεσταρει με φιλους που ειμαστε διπλα διπλα, επρεπε να τα ειχαν μπαλωσει ολα αυτα δυο βδομαδες τρεχει το παιχνιδι με τα βασικα να μην δουλευουν..

ναι το να κάθεσαι δίπλα στον άλλον και να το πατάς...

και ο άλλος χαμπάρι..:-(

είναι toy toy :P

Δημοσ.

Updates του Origin. Δεν αλλάζουν το παιχνίδι καθόλου.

αα,επειδή τα έκανε πάνω στο bf3..και είπα κοίτα να δεις τί μικρά fixes βγάζουν:wub:..αφέλεια ..

Δημοσ.
Σχετικά με το ζήτημα του φακού:

Ο Alan Kertz (lead designer στην DICE) γνωστός και ως Demize99 στο twitter' date=' ανέβασε πριν από λίγο το εξής:

Tactical Light Reference - Before imgur: the simple image sharer After imgur: the simple image sharer

Fixed:

"Tactical Light Reference - Before and After"

Δημοσ.

Γιατί να μην μπορώ να βάλω προβολέα στο jet να τυφλώνω όλη την πίστα; :P

χαχαχαχαχαχα.... Θα με πνιξεις μωρε :mrgreen:

Δημοσ.

Βρε παιδιά το crosshair του στόχου του όπλου γιατί δεν εμφανίζεται(στο Multiplayer); Μηπως επειδή επιλέγω hardcore;

ok to hardcore εφταιγε τελικα

κάτι άλλο πηρα καινούργιο mouse και πρέπει να γυρνάω την ροδέλα πολλές φορές για να αλλάξει όπλο .Πως μπορω να το κάνω να αλλάζει όπλο με μόνο ένα κλικ γυρισμα της ροδέλας;

Δημοσ.

Τρομερη ξενερα αυτο το K/D ratio παντως. Αντι να απολαμβανω το παιχνιδι καθομαι και σπαζομαι για τα kills και τα deaths. Οταν αρχισα να παιζω ελεγα στα 100 να παω τη διαφορα και θα ειμαι ευτυχισμενος. Ε, ειμαι 620/427 και σπαζομαι που δεν μπορω να το φτασω 2.00. :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...