pappous_soulis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Εγώ το googlαρα και δε βρήκα κάτι πάντως. Μάλλον θα ανοίξω θέμα στο forum του Battlelog.
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 δεν δουλευει μην το ψαχνεις το εχω τεσταρει με φιλους που ειμαστε διπλα διπλα, επρεπε να τα ειχαν μπαλωσει ολα αυτα δυο βδομαδες τρεχει το παιχνιδι με τα βασικα να μην δουλευουν..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ναι, αργεί πολύ το patch. Μετά το day 1, ακόμα περιμένουμε.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ναι, αργεί πολύ το patch. Μετά το day 1, ακόμα περιμένουμε. Όντως. κάτι(2) updates των 48mb που μου έχουν γίνει,τί είναι; δεν δουλευει μην το ψαχνεις το εχω τεσταρει με φιλους που ειμαστε διπλα διπλα, επρεπε να τα ειχαν μπαλωσει ολα αυτα δυο βδομαδες τρεχει το παιχνιδι με τα βασικα να μην δουλευουν.. ναι το να κάθεσαι δίπλα στον άλλον και να το πατάς... και ο άλλος χαμπάρι.. είναι toy toy
DJ_Duker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 κάτι(2) updates των 48mb που μου έχουν γίνει,τί είναι; Updates του Origin. Δεν αλλάζουν το παιχνίδι καθόλου.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Updates του Origin. Δεν αλλάζουν το παιχνίδι καθόλου. αα,επειδή τα έκανε πάνω στο bf3..και είπα κοίτα να δεις τί μικρά fixes βγάζουν..αφέλεια ..
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Σχετικά με το ζήτημα του φακού: Ο Alan Kertz (lead designer στην DICE) γνωστός και ως Demize99 στο twitter' date=' ανέβασε πριν από λίγο το εξής: Tactical Light Reference - Before imgur: the simple image sharer After imgur: the simple image sharer Fixed: "Tactical Light Reference - Before and After"
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Αντε επιτελους με το πιο overpowered accesory του συμπαντος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Overpowered δεν θα το έλεγα. Overannoying σίγουρα. Γιατί να μην μπορώ να βάλω προβολέα στο jet να τυφλώνω όλη την πίστα;
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Άντε επιτέλους με την λαλακία, έμαθαν όλοι Tactical Light τώρα..
ChRis6 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Γιατί να μην μπορώ να βάλω προβολέα στο jet να τυφλώνω όλη την πίστα; χαχαχαχαχαχα.... Θα με πνιξεις μωρε
DJ_Duker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά από το πρωί μου βγαζει Ευρώπη και Rush μόνο 2-5 servers. Τι στο διάολο; Όλα updated είναι.
jason_rethymno Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Βρε παιδιά το crosshair του στόχου του όπλου γιατί δεν εμφανίζεται(στο Multiplayer); Μηπως επειδή επιλέγω hardcore; ok to hardcore εφταιγε τελικα κάτι άλλο πηρα καινούργιο mouse και πρέπει να γυρνάω την ροδέλα πολλές φορές για να αλλάξει όπλο .Πως μπορω να το κάνω να αλλάζει όπλο με μόνο ένα κλικ γυρισμα της ροδέλας;
Aplostra Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 για να μην ζαλιζομαι μεσα στο δεκάλεπτο,υπαρχει καμιά ρύθμιση; Να βγάλω μηπως το ΗΒΑΟ;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Τρομερη ξενερα αυτο το K/D ratio παντως. Αντι να απολαμβανω το παιχνιδι καθομαι και σπαζομαι για τα kills και τα deaths. Οταν αρχισα να παιζω ελεγα στα 100 να παω τη διαφορα και θα ειμαι ευτυχισμενος. Ε, ειμαι 620/427 και σπαζομαι που δεν μπορω να το φτασω 2.00.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα