Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά + στους hardcore servers! Απουσιάζει το κακό 3d spotting και σκοτώνεις πιο εύκολα τους εχθρούς, δε χρειάζεται να αδειάσεις ένα ολόκληρο γεμιστήρα.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πολλά + στους hardcore servers! Απουσιάζει το κακό 3d spotting και σκοτώνεις πιο εύκολα τους εχθρούς, δε χρειάζεται να αδειάσεις ένα ολόκληρο γεμιστήρα.

We all live in a camper's paradise όμως. :P

Και το jet δεν έχει τα "κουτάκια" που έβγαζε όταν έβλεπε οχήματα εδάφους, οπότε μεγάλο πρόβλημα να κάνεις long range επίθεση.

Δημοσ.

εγω χθες που εβαλα την limided edition δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα.Δεν με πεταξε ποτε στην αλαγη πιστας και τους σερβερς τουσ εβλεπα άνω κατω στα100 πινκ με την fοrτhneτ

Δημοσ.

Για τα jets δεν γνωρίζω γιατί δεν ξέρω να τα πετάω ακόμη, οπότε δεν τα παίρνω. Campers υπάρχουν και στους normal αλλά μάλλον χάνουν σε αποτελεσματικότητα. Anyway εμένα μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό...

Δημοσ.

Και εγώ προτιμώ τους normal servers λόγω των recons που παίζουν ως snipers στο hardcore. Κάθονται σε μια γωνιά και περιμένουν να αυξηθεί το kdr τους. Υπάρχουν και καλοί recons αλλά είναι ελάχιστοι σε σχέση με τους άλλους.

Δημοσ.

Εγω παιδες sniper. Και ναι αν βρω ενα καλο σημειο θα κατσω για 1-2 kills ( ή 30-40 περιπου δευτερολεπτα ) και μετα θα φυγω για αλλο σημειο. Θα ειμαι συνεχως κρυμμενος ναι αλλα να καμπερωνω σε ενα σημειο δεν το μπορω. Δεν γινονται ολα για τα kills. Σιγα την εμπειρια.

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια τα conquests ειναι η αποτυχια του παιχνιδιου σαν mode δεδομενου οτι οι μισοι καμπερωνονται πανω στα βραχια που σε ενα μεγαλο map ειναι εντελως μαλακια .Επισης εχω παρατηρησει δυστυχως οτι υπαρχουν περισσοτεροι cheaters σε σχεση με το bc2 και σε πιστες με 64 slots γινεται απαραδεκτο το παιχνιδι .Γνωμη μου παντα ετσι ..

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια τα conquests ειναι η αποτυχια του παιχνιδιου σαν mode δεδομενου οτι οι μισοι καμπερωνονται πανω στα βραχια που σε ενα μεγαλο map ειναι εντελως μαλακια .Επισης εχω παρατηρησει δυστυχως οτι υπαρχουν περισσοτεροι cheaters σε σχεση με το bc2 και σε πιστες με 64 slots γινεται απαραδεκτο το παιχνιδι .Γνωμη μου παντα ετσι ..

+1

Αν το παιχνιδι δεν παει καλα απο την αρχη(κατα τυχη,οχι απο καποια οργανωμενη προσπαθεια γιατι δν υπαρχουν αυτα)τοτε κατανταει team deathmatch

Δημοσ.

παιδια επειδη τοσα χρονια ειμουν με το COD, και πρωτη φορα παιζω ΒF , 2-3 ερωτησουλες...

custom class εδω δεν εχει? δεν μπορω να διαλεχω τον εξοπλησμο μου οπως θελω?

Ειμαι ακομα lvl 7, πολεμαω με κατο οπλακια , χωρις καν σκοπεφτρο κλπ, ενω βλεπω αλους να παιζουν τουμπανιασμενοι, τα unlocks που κανω πως τα βαζω στα οπλα? η τα κανει αυτοματα?

και οταν κανω unloc καποιο νεο οπλο αυτο πως το επιλεγω να το βαλω στην class?

Αυτα μονο για αρχη...

Δημοσ.

παιδια επειδη τοσα χρονια ειμουν με το COD, και πρωτη φορα παιζω ΒF , 2-3 ερωτησουλες...

custom class εδω δεν εχει? δεν μπορω να διαλεχω τον εξοπλησμο μου οπως θελω?

Ειμαι ακομα lvl 7, πολεμαω με κατο οπλακια , χωρις καν σκοπεφτρο κλπ, ενω βλεπω αλους να παιζουν τουμπανιασμενοι, τα unlocks που κανω πως τα βαζω στα οπλα? η τα κανει αυτοματα?

και οταν κανω unloc καποιο νεο οπλο αυτο πως το επιλεγω να το βαλω στην class?

Αυτα μονο για αρχη...

Custom class οχι δεν υπαρχει.

Για να κανεις unlock ενα αντικειμενο για ενα οπλο , πρεπει να κανεις με αυτο το οπλο εναν αριθμο απο kills.

Παντως αν εχεις φτασει lvl 7 και δεν εχεις ξεκλειδωσει τiπoτa , τοτε μαλλον δεν κανεις Kills...

...Σαν εμενα ενα πραμα :mrgreen:

Για να βαλεις ενα αντικειμενο πανω σε ενα οπλο , λιγο πριν κανεις respawn , πατας customize και σου εμφανιζει ποια οπλα θελεις να εχει καθε class

Δημοσ.

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το commo rose που δεν ακούγεται η φωνή;

Φυσικά και ναι!!Και άμα ακουστεί,δεν την ακούντε οι συμπαίκτες σου..

Το πρωί σήμερα το είχα βάλει κατάσταση στο bl μου :-D,για να δω αν θα μου απαντούσε κανείς άλλος που το έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...