Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω καμία βδομάδα το BF3 στο PC και δεν με αφήνει να παίξω multiplayer.

Έχω βάλει όλα τα μαραφέτεια κωδικούς .

Πάω στο site για τους servers, μου λέει να κάνω update το Game manager, το κάνω, μετά μου λέει να κάνω update το Game, παταω update και με πετάει στο orgin για να το αγοράσω, ξαπάω στο site και μου λέει ότι πρέπει να το αγοράσω πρώτα. Τι γίνετε; Τι (άλλο) πρέπει να κάνω;

Υ.Γ δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα απο PC Games, μέχρι χτες στο PS3 έπαιζα.

Θενκς εκ των προτέρων :P

Δημοσ.

καποιος που μπορει να μου γραψει τα video settings που να βαλω για 5850 εβαλα ολα ultra και μου πηγαινε στα 35-40 ειδα καποια στιγμη και 50.Tι να βαλω στο custom settings ετσι ωστε να παρω λιγα fraps?να ανεβασω λιγο και την καρτουλα ειναι η gigabyte 5850oc με τους 2fan,τι να της ανεβασω αν την κανω oc?τρεχει στα 765 μαζι με τον ι5 760 να τρεχει στα 3,8.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω καμία βδομάδα το BF3 στο PC και δεν με αφήνει να παίξω multiplayer.

Έχω βάλει όλα τα μαραφέτεια κωδικούς .

Πάω στο site για τους servers, μου λέει να κάνω update το Game manager, το κάνω, μετά μου λέει να κάνω update το Game, παταω update και με πετάει στο orgin για να το αγοράσω, ξαπάω στο site και μου λέει ότι πρέπει να το αγοράσω πρώτα. Τι γίνετε; Τι (άλλο) πρέπει να κάνω;

Υ.Γ δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα απο PC Games, μέχρι χτες στο PS3 έπαιζα.

Θενκς εκ των προτέρων :P

Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω.. Θα πας στο Origin και θα κάνεις δεξί κλίκ πάνω στο BF3 και θα επιλέξεις το Repair Install. Μετά λογικά θα σου περάσει το update και θα μπορέσεις να παίξεις!

Δημοσ.

με την 5850 ειμαι στα cυsτοm seττings υlτrα ολα εκτος απο το αnτiαlαsing που ειναι high και ειμαι απο 35-50.Γιατι μου ανεβωκατεβενουνε τοσο πολυ;περισσοτερο στα 40 fρς παιζω.Καποιος που εχει tesταri τα seττ να μου πει καμια ρυθμιση για παρω παραπανω fρs;παντω μπορω να πω και ετσι με αυτα τα fρς δεν μου εχει κανενα σπασιμο ποτε!

Δημοσ.

με την 5850 ειμαι στα cυsτοm seττings υlτrα ολα εκτος απο το αnτiαlαsing που ειναι high και ειμαι απο 35-50.Γιατι μου ανεβωκατεβενουνε τοσο πολυ;περισσοτερο στα 40 fρς παιζω.Καποιος που εχει tesταri τα seττ να μου πει καμια ρυθμιση για παρω παραπανω fρs;παντω μπορω να πω και ετσι με αυτα τα fρς δεν μου εχει κανενα σπασιμο ποτε!

Mην το ψαχνεις και πολυ.Υπαρχει κοσμος γενικα που εχουν της τελευταιες καρτες γραφικων και εχουν 50-70 fps.Εχουν δωσει 700€ και ψαχνουν να βρουν τι φταιει.Περιμενουμε patch απο την εταιρεια και νεους drivers γραφικων.

To παιχνιδι χρηζει αμεσα πολλες αναβαθμισεις για να μπορει να το παιξει σωστα καποιος ακομα.Παρολο που ξερανε οτι εχει φτασει τα 5 εκατομμυρια προπωλησεις.Απο την ιδια την εταιρεια και σαφως απο drivers γραφικων.Ολος ο κοσμος διαμαρτυρεται.Προφανως τα βιντεο τρειλερ που βγαζαν πριν απο την κυκλοφορια του με την εικονα να τρεμει και εκεινο το παραδοξο ανοητο ηχο προμηνυαν για την ασταθεια του παιχνιδιου...

Eρωτηση προς τους κατοχους ρουτερ με μαρκα speedtouch 730 και με παροχο ιντερνετ vivodi,μπορειτε να βλεπετε το ping απο τους σερβερς; διοτι προσωπικα δεν μπορω ακομα και εαν κανω port forword και απο το ρουτερ μεσα απενεργοποιησω το Use UPnP.

Καποιος αλλος με παρομοιο προβλημα;

Διαπιστωσει προβληματος στο παιχνιδι battlefield bad company 2 μετα απο την εγκατασταση του bf3 και την ενεργοποιηση του.Δεν μπορω να συνδεθω καν στον λογαριασμο μου.Εχει συμβει και σε αλλο κοσμο; μπηκε μεσα η origin και τους αλλαξε τα φωτα;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως εγώ με το αρχαίο core 2 duo δεν έχω προβλήματα και εσείς έχετε. Οκ, που και που κρασαρει στην αλλαγή μαπ, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό πια.

Πιο online game όταν βγαίνει δεν έχει bug? Πόσο μάλλον το BF που στην κυριολεξία είναι ένα next-gen παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...