Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Thanks αλλα το γραφω στο find server και δεν μου βγαζει κατι ... Μήπως έχεις τσεκάρει συγκεκριμένα Maps/Players/Modes ?
jason_rethymno Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά πως ξεχωρίζω τους αντίπαλους απο τους δικους μου για να τους σκοτώσω?(στο Online)
Silverage Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Οι δικοί σου έχουν ένα μπλε ντοριτο απο πάνω. Κάτι άσχετο.Χθες κάπως κόλλησε και μου εξαφανίστικε όλο το UI και δεν ήξερα ποιός ήταν εχθρός και ποιός φίλος.
aekoupoli Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Οι δικοί σου έχουν ένα μπλε ντοριτο απο πάνω. Κάτι άσχετο.Χθες κάπως κόλλησε και μου εξαφανίστικε όλο το UI και δεν ήξερα ποιός ήταν εχθρός και ποιός φίλος. το εχω παθει κ εγω μια φορα αυτο
konstantinos77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μήπως έχεις τσεκάρει συγκεκριμένα Maps/Players/Modes ? Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοος thanks Psychouliiiiiii
gchris7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=32415928&postcount=121 Εδώ οδηγίες για το πως να κάνετε το παιχνίδι αλλιώς. Προσέξτε γιατί πιθανότατα είναι bannable κάτι τέτοιο.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μπορείτε να μπαίνετε και στον "[soD] BF3 Server". Είναι αγγλικός, αλλά είμαστε και δυο έλληνες στην ομάδα.
outlaw star Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 καλά σήμερα έχω φτύσει αίμα για να μπω σε server να παίξω και με πετάει κιόλας..γαμοφορθνετ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Έχεις ανοιχτό uPnP;
outlaw star Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Έχεις ανοιχτό uPnP; ναι, αλλα τις προηγουμενες μερες επαιζα κομπλε...αν μου το ξανακανει να δοκιμασω να το απενεργοποιήσω λες ε?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Σε πολλούς σταμάτησε τα disconnects. Υπήρχε το πρόβλημα και στην beta.
outlaw star Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Σε πολλούς σταμάτησε τα disconnects. Υπήρχε το πρόβλημα και στην beta. ok thx dude αν μου το ξανακάνει θα το δοκιμάσω
ChRis6 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αν εχεις το speedtouch , τοτε ειναι σκουρα τα πραγματα
outlaw star Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αν εχεις το speedtouch , τοτε ειναι σκουρα τα πραγματα μπα έχω ένα σαράβαλο us robotics (το είχα πάρει απο φορθνετ, προ αμνημονεύτων ετών ) που μια μόνο ethernet έχει και δεν είναι καν ασύρματο
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hqSKAmFFuOI&feature=player_embedded
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα