basilis222 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πφφφ....τι μου κάνεις τώρα,...δηλαδή Pc? (αν και πρέπει να κάνω overclock στην GPU) εχει τεράστια διάφορα; Πόσους χάρτες διαφορά;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Οι ίδιοι χάρτες μάλλον, αλλά γενικά μικρότεροι. Τα αεροπλάνα όμως θα έχουν μεγαλύτερη περιοχή out of bounds για να στρίψουν. http://blog.pikimal.com/geek/2011/03/24/battlefield-3-maps-downsized-for-console/ (υπάρχουν και αλλού αυτά, αλλά ψάρεψα το πρώτο που βρήκα τώρα στο google)
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 δεν μπορώ να ακούω BF και κονσόλες... αυτές οι λέξεις απλώς ΔΕΝ ταιριάζουν στην ίδια πρόταση... τέσπα, ανεβάζω και πίεση βραδιάτικα, πάω SC2...
klidpsol Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Η αλήθεια είναι οτι αν μας δώσουν μόνο maps σε πόλη θα καταντήσει αρκετά βαρετό το παιχνίδι, θα γίνει ίδιο με το COD... εκτός αν μας δώσουν απεριόριστη ελευθερία σε αρκετά μεγάλες εκτάσεις και αρχίζουμε να σκαρφαλώνουμε σε κτήρια-ορόφους-ταράτσες-δέντρα κ.α.... κοινώς σαν να είμαστε όντως σε πόλη με άπειρα spots... Βέβαια το να υπάρχει ζούγκλα και έρημος δε θα μας χάλαγε, ότι πρέπει για καμουφλάζ στο sniping (ο καθένας με το πόνο του... )
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Όχι, να λείπουν οι <<μεγάλες εκτάσεις>> όπως το Heavy Metal map, που είναι το πιο βαρετό και μαλακισμένο map στο bc2.
SlackulatoR Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Όχι, να λείπουν οι <<μεγάλες εκτάσεις>> όπως το Heavy Metal map, που είναι το πιο βαρετό και μαλακισμένο map στο bc2. Και που θα πετάνε τα jets; μέσα στην πόλη; Επίσης εφόσον θα είναι 64 άτομα σίγουρα θα έχει μεγαλύτερα από heavy metal.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Το BF2 είχε μεγάλες εκτάσεις, αλλά και αντίστοιχα οχήματα για να τις διασχίσουν. Συμφωνώ ότι η Heavy Metal είναι μάπα στο BC2. Και που θα πετάνε τα jets; μέσα στην πόλη; Αν δεν έχουμε χαμηλό ceiling, θα πετάμε ψηλά. Δεν είμαστε σε ταινίες για να κάνουμε zig zag ανάμεσα σε κτίρια, όταν ο απλός τρόπος είναι "fly above them". Πάντως προτιμώ μεγάλες πίστες, δώστε άπλα στον λαό!
klidpsol Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πάντως προτιμώ μεγάλες πίστες, δώστε άπλα στον λαό! Ε ναι ρε παίδες έτσι για να έχει περισσότερο τζερτζελο το πράμα... το να έχεις να αντιμετωπίσεις 32 αντίπαλους σε ένα map σαν το Heavy Metal είναι σαν να λιώνεις στη dust στο cs (δε θέλω σχόλια για τη σύγκριση, είναι περισσότερο ποιοτική παρά ουσιαστική )... ενώ σε μικρά maps με τόσους παίχτες θα καταντήσει να είναι σαν deathmatch mode αυτό είναι ένα σοβαρό ελάττωμα που βλέπουμε και στο COD το οποίο χολένει στα multi... Άποψή μου αυτή, ο καθένας έχει το δικό του τρόπο που θέλει να παίζει,... δε μπορώ να είμαι συνέχεια στην υπερένταση, είναι και λόγω ηλικίας
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 είναι σαν να λιώνεις στη dust στο sc Βάλανε dust στο starcraft? Το πρόβλημα στη Heavy Metal, είναι, πως το πεζικό δεν έχει σωτηρία έναντι heli και tank. Σε πόλη αλλάζει το πράμα..
klidpsol Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 CS εννοούσα... ναι αυτό είναι το βασικό μείον στη συγκεκριμένη πίστα, αλλά από την άλλη αν το καλοσκεφτείς το ελάττωμα αυτό, αν φυσικά υπάρχει ομαδικό παιχνίδι με συνεργασία και ποικιλία κλάσεων, καταρρίπτεται και δεν έχεις να φοβηθείς τπτ όταν ξαφνικά βρεθείτε αντιμέτωποι με helis & tanks... στο συγκεκριμένο map αν θες να το παίξεις highlander απλά δεν έχεις πιθανότητα μακράς επιβίωσης. Μόνο η συνεργασία με τις κατάλληλες κλάσεις θα σε σώσει. Αυτό είναι κ ένα μάθημα το οποίο εμείς το βαφτίσαμε ελάττωμα... χωρίς να δούμε ότι ο σκοπός του map είναι καθαρά να υποχρεώνει τους παίχτες να συνεργαστούν.
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ε ναι ρε παίδες έτσι για να έχει περισσότερο τζερτζελο το πράμα... το να έχεις να αντιμετωπίσεις 32 αντίπαλους σε ένα map σαν το Heavy Metal είναι σαν να λιώνεις στη dust στο cs (δε θέλω σχόλια για τη σύγκριση, είναι περισσότερο ποιοτική παρά ουσιαστική )... ενώ σε μικρά maps με τόσους παίχτες θα καταντήσει να είναι σαν deathmatch mode αυτό είναι ένα σοβαρό ελάττωμα που βλέπουμε και στο COD το οποίο χολένει στα multi... Άποψή μου αυτή, ο καθένας έχει το δικό του τρόπο που θέλει να παίζει,... δε μπορώ να είμαι συνέχεια στην υπερένταση, είναι και λόγω ηλικίας To BF ποτέ δεν είχε μικρά maps, ακόμη και τα IO maps σε έκταση ήτανε όσο όλες οι πίστες του cod κολλημένες η μία πίσω από την άλλη. Τώρα για την υπερένταση, ειδικά σε αγώνα, είτε πάιζεις σε πόλη είτε σε πεδιάδα, συνέχεια στην τσίτα θα είσαι
xlapatsas4000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 πωπωπω πια είναι η επικρατέστερη ημερομηνία κυκλοφορίας ? (όποιος γνωρίζει το mag θα θέλει να δεί κάποια χαρακτηριστικά του στο BF3 όποιος δεν το γνωρίζει ας το μάθειιιι 256 players in multi ! ) http://www.gametrailers.com/player/48644.html
roverangas Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αμα δεν βαλουν και εδω spektator mode να τους παρει ο διαολος τον πατερα... αντε να βλεπουμε και ποιοι παιζουν με cheat στο παιχνιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα