Aplostra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Πάντως,ειναι ιδιαίτερα λυπηρό,που υπάρχουν απο τώρα χακς... Παει το μπαν σύννεφο..
Πέτρος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Πάντως,ειναι ιδιαίτερα λυπηρό,που υπάρχουν απο τώρα χακς... Παει το μπαν σύννεφο.. Δε λες πάλι καλά που κάποια τα πιάνουν, τόσο νωρίς? Μήπως σιγά σιγά να φτιάξουν και τις δικές τους χαζομάρες? 12 σφαίρες εξ'επαφής, register όλες ("άναψε" το σταυρόνημα) και ο τύπος γύρισε και με σκότωσε χαλαρά, με 100% health. Νόμιζα πως κάτι είχε πειράξει αλλά είδα ότι είχε χάσει αρκετές φορές. Μου έχει συμβεί κι άλλες φορές αλλά πίστευα πως λόγω απόστασης δεν είδα καλά. Χτες, στο 1μ τον είχα (ξέρω, έπρεπε να τον μαχαιριάσω...).
ChRis6 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ο server είναι 64 slots k ας λέει το gametracker 24 slots. 64 ελεγε χθες στο βραδυ που τον ειδα
bauhaus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 μια χαρα γινετε να βρει οποιος θελει την Limited απο ελλαδα! για πες απο που! Κι εμένα θα μ' ενδιέφερε να μάθω από που..
konstantinos77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δε λες πάλι καλά που κάποια τα πιάνουν, τόσο νωρίς? Μήπως σιγά σιγά να φτιάξουν και τις δικές τους χαζομάρες? 12 σφαίρες εξ'επαφής, register όλες ("άναψε" το σταυρόνημα) και ο τύπος γύρισε και με σκότωσε χαλαρά, με 100% health. Νόμιζα πως κάτι είχε πειράξει αλλά είδα ότι είχε χάσει αρκετές φορές. Μου έχει συμβεί κι άλλες φορές αλλά πίστευα πως λόγω απόστασης δεν είδα καλά. Χτες, στο 1μ τον είχα (ξέρω, έπρεπε να τον μαχαιριάσω...). και εμενα το ιδιο επισης και μαλιστα γυρισε και με σκοτωσε με το πιστολι ...και σωστα να ριχνεις μαχαιρι εγω το εχω ξεσκισει το μαχαιρι μου ... Για να γινω μελος στο greek community 2 πρεπει απο το battlelog να κανω sent application ή και να γραφτω στο site?
Dennisbest Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς τι παίζει με τα unlocks που γράφουν "You have to be a DICE employee" ; Για εμάς δεν έχει ;
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς τι παίζει με τα unlocks που γράφουν "You have to be a DICE employee" ; Για εμάς δεν έχει ; εντάξει μωρέ..ένα μπλιμπλίκι είναι..Μπορούμε και χωρίς αυτό!
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Να ρωτήσω ρε παιδιά. Έχω νοικιάσει το παιχνίδι σε PS3. Σε περίπτωση που το πάρω για PC, το Battlelog θα "στείλει" τα Upgrades, levels και λοιπά από το Account του PS μου στο PC; Εννοώ, δουλεύουν "μεικτά"; Δε ξέρω αν με καταλάβατε τι εννοώ.
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Χθες επιτέλους το εγκατέστησα και πήγα να δω pings: Έπαιξα κανά 3-4 γύρους CQ, πιο πολύ παιδευόμουν να φτιάξω τα dpi στο G500. Προς το παρόν είμαι 800dpi 1η σκάλα (2η 1500, 3η 5700) με Mouse Sensitivity περίπου στο 55%, Raw Input = ON και Sensitivity = 0% . Από VIDEO Settings τα έχω όλα στο High, AA = High, MSAA = 0, Aniso = 16x (το max νομίζω), ΗΒΑΟ = ΟΝ, Vsync = ON. Με το build της υπογραφής (Q9550 @3Ghz, 5850 @ 950/1200, Dell 2209waf) είμαι σχεδόν πάντα 60fps καρφωμένος και min ~55 fps ΟΤΑΝ πέφτει. Τώρα δοκιμάζω κάποια Ultra settings, τα Textures που έβαλα αρχικά δεν είδα επιβάρυνση, στα Mesh όμως είδα. Γενικά πάντως και με σκέτα High όλα, το παιχνίδι έχει απίστευτα γραφικά (ειδικά αν έχεις xIPS monitor). To damage model είναι πολύ καλό, κοντά στο 2142 και μακριά από το άθλιο BC2 που ήθελες κουλούρες ολόκληρες για να σκοτώσεις (normal μιλάω πάντα). Το CommoRose θέλει επειγόντως update, το ίδιο και το minimap. Τερμάτισα και το COOP με έναν φίλο στο Normal και ξεκλειδώσαμε 3/7 unlocks, υπέθεσα ότι θα ξεπετάξουμε τις 6 πίστες σε κανά 1 ωρίτσα, τελικά τελειώσαμε μετά από ~6 ώρες . Ωραίες πάντως οι πίστες στο coop, ωραία ποικιλία και μπορείς άνετα να τις ξαναπαίξεις (πιο πολύ μου άρεσε η πίστα με τους ομήρους που παίζεις snipers). Το SP θα το παίξω "τιμής ένεκεν" αργότερα, έχω ακούσει ότι είναι μικρό σε διάρκεια, άλλα αφενός κανείς BF fan δεν του νοιάζει το SP, αφετέρου μιλάμε για FPS και όχι για κανένα RPG. Και το BattleLog τέλειο, γρήγορο και φινετσάτο. Ένα comparison chart για όπλα/οχήματα να βάλουν σε ένα update και θα είναι τούμπανο. Τέλςο για τα maps δεν έχω σχηματίσει ακόμη άποψη, άλλα αφού έχουμε το Back to Karkhand δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσουμε το stock χάρτες See you in the battlefield Athanasios2104
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Λολ, δες Pings.. Ούτε στον ύπνο μου δεν έχω τέτοιο MS. :S Edit: Πιστεύω την τρίτη εικόνα εννοούσες με το ''μπλε Contrast'' Κωνσταντίνε77.Φαίνεται όντως έλεος η Final..
konstantinos77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Γιατι ο Athanasios εχει τοσο καλα pings ? Εγω απο 50 και πανω πιανω .
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 κι εγώ παίδες τόσα χρόνια κάτι τέτοια pings μόνο σε κάτι EU/US τυπάδες έβλεπα, τώρα μου φαίνεται λίγο ψέμα! Btw, έχετε βρει κανένα site με τα stats από τα όπλα? Με λίγο googling δεν βρήκα τπτ
gchris7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ag42gMGK9WrwdHRfa0JhdW9TR1E0bjBueWVSQjc0V0E&f=true&noheader=true&gid=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα