Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό μάλλον φταίει γιατί η forthnet έχει πολλά προβλήματα με τις διασυνδέσεις τους εξωτερικού τις τελευταίες μέρες. Τα νεύρα μου.....

Δημοσ.

Αυτό μάλλον φταίει γιατί η forthnet έχει πολλά προβλήματα με τις διασυνδέσεις τους εξωτερικού τις τελευταίες μέρες. Τα νεύρα μου.....

Έλα μου όμως που από το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ το πήγαινα σφαίρα, χωρίς θέμα.

Επιπλέον, όλο το υπόλοιπο δίκτυο δε μου παρουσιάζει πρόβλημα, εσωτερικό και εξωτερικό.

Δημοσ.

Εσας το ping σας το εμφανιζει παντα κανονικα? Εγω ξεκιναω το origin σαν administrator και τον browser επισης αλλα δεν τα βγαζει παντα τα ping και πολλες φορες πρεπει να κανω επανεκκινηση

Δημοσ.

Εσας το ping σας το εμφανιζει παντα κανονικα? Εγω ξεκιναω το origin σαν administrator και τον browser επισης αλλα δεν τα βγαζει παντα τα ping και πολλες φορες πρεπει να κανω επανεκκινηση

fixed εκανα update το plugin.

Παρατηρησα χθες οτι οταν προσπαθουσες να μπεις σε γεματο server σε εβαζε σε queue ενω τωρα δεν με βαζει . :o

Δημοσ.

reinstall το game θελω να το αποφύγω ρε γμτ που να ξανακατεβάζω 8gb :( Αν είναι απαραίτητο θα το κάνω. Οι drivers είναι κυριλέ όλα τα αλλα games παίζουν κανονικά και τους έκανα σωστό clean install.

To δοκίμασα ούτε Uninstall δεν γίνεται wtf. Μου λέει bf3 is being uninstalled και το παράθυρο κλείνει αμέσως χωρίς να κάνει τίποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit: Άκυρο. HC και jets don't mix well. :(

Ξέρω ghost αλλα ένα γεμιστήρα για frag εγώ δεν μπορώ my friend. Εντωμεταξύ το bullet damage modifier είναι από 0-100%, 100% είναι το normal άμα βάλεις πιο κάτω ανεβαίνει το damage η πέφτει?!?

Ο server είναι 64 slots k ας λέει το gametracker 24 slots.

b_560_95_1.png

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Moderators
Δημοσ.

Ξέρω ghost αλλα ένα γεμιστήρα για frag εγώ δεν μπορώ my friend.

Έναν γεμιστήρα για frag ήθελες στο BC2.

BF3 σκοτώνεις γρήγορα ακόμη και στο normal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...