ababapanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 εχει καταφερει καποιος να παιξει συννεχομενα πανω απο 2 παιχνιδια χωρις να του κανει disconect απο τον server?
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 εχει καταφερει καποιος να παιξει συννεχομενα πανω απο 2 παιχνιδια χωρις να του κανει disconect απο τον server? απενεργοποίησε το UPnP, ειδικά αν έχεις speedtouch
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 εχει καταφερει καποιος να παιξει συννεχομενα πανω απο 2 παιχνιδια χωρις να του κανει disconect απο τον server? όλα όσα έχω παίξει,δεν έχω φάει dc..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 εχει καταφερει καποιος να παιξει συννεχομενα πανω απο 2 παιχνιδια χωρις να του κανει disconect απο τον server? Το παθαινω παντα αυτο. Στα stats μου λεει οτι εχω 29% quits. Καθε τριτο παιχνιδι με πεταει εξω και πρεπει να ξανακανω join.
fabiawrc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TyN_Zjw4l-s&feature=player_embedded καλα νταξει.....τα 4 map του bf2 στο bf3 θα αποτελεσουν πιστευω το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΨΙΜΟ....κατι operation metro ειναι αστεια μπροστα σε αυτα τα ΕΠΙΚΑ maps... προσοχη το παιχνιδι μπορει να προκαλεσει τα παρακατω συμπτωματα 1:διαζυγιο-χωρισμος-τσακωμοι 2:τσουξιμο ματιων 3:ατροφια μυων 4:μεγαλη συσωρευση λιπους 5:αποκοπη απο τον εξω κοσμο
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 edit: lol, με πρόλαβε ο προλαλήσας καλά ε, είδα Sharqi με πλημμύρησα από αναμνήσεις (ακόμη σφουγγαρίζω) την είχα παίξει και στο 2142 (modded map στο TGW) παίδες, όπως ξέρουμε, και με ΕΝΑΝ χάρτη ένα BF μπορεί να κρατήσει ΧΡΟΝΙΑ. Πόσο μάλλον με 4.........
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TyN_Zjw4l-s&feature=player_embedded καλα νταξει.....τα 4 map του bf2 στο bf3 θα αποτελεσουν πιστευω το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΨΙΜΟ....κατι operation metro ειναι αστεια μπροστα σε αυτα τα ΕΠΙΚΑ maps... προσοχη το παιχνιδι μπορει να προκαλεσει τα παρακατω συμπτωματα 1:διαζυγιο-χωρισμος-τσακωμοι 2:τσουξιμο ματιων 3:ατροφια μυων 4:μεγαλη συσωρευση λιπους 5:αποκοπη απο τον εξω κοσμο Καλά χαλάρωσε, αυτά μόνο κάποια φυτά με το WoW τα έχουν πάθει..
Bigi444444 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Τα βίντεό τους πάντως ομολογουμένως είναι εξαιρετικά.Και με φοβερή σύνδεση της μουσικής με τη δράση.
Toufas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εγω αν πω οτι οι πιστες μοιαζουν ιδιες με το bc2 και το bf2?
ababapanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 απενεργοποίησε το UPnP, ειδικά αν έχεις speedtouch εχω το Thomson TG585 v8 λες αν το απενεργοποιησω να λυθει το προβλημα?
fabiawrc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ναι abapane και εγω αυτο εχω και δεν εχω δει disqonect απο τοτε.απλα μπορει να χρειαστει να το βαλεις παλι στο on αν θες να παιξεις co-op
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 εχω το Thomson TG585 v8 λες αν το απενεργοποιησω να λυθει το προβλημα? ναι, κι εγώ 585 έχω στην Ελλάδα και είχε το ίδιο πρόβλημα/λύση στο bc2
Πέτρος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Καλά να πάθω που χάρηκα ότι μου πάει καλά. Το γρουσούζεψα! Εδώ και 1+ ώρα, με το ζόρι μπαίνει στο battlelog, εκεί μέσα δεν φορτώνει τπτ, άμα μετά από ώρα τα καταφέρει κα πατήσω join 2-3 λετπα μετά μου πετάει μνμ ότι "you were disconnected from EA online". Πήρα όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα: browser/pc/router restart και πάλι τπτ:cry: Btw, από την αρχή, όποτε έμπαινα σε παιγνίδι φίλου (join friend) περίπου 30 λεπτά μετά με πέταγε με "server timeout. Ξέρετε κάτι για αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα