konstantinos77 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Κοιτα εμενα τουλαχιστον και τις 3 φορες κολλησε οταν πηγε να με κανει respawn και ημουν στο menu ,απο εκει και περα ναι κατα πασα πιθανοτητα το game θα φταιει .Οταν δεν σου κολλαει πουθενα αλλου αυτο λεει η λογικη αλλα σου επαναλαμβανω αν δεν βαριεσαι τσεκαρε το και στα forums να το διαπιστωσεις.Δεν ειναι δα και κατι φοβερα περιεργο ,εχουν καποια θεματακια τα battlefield το γνωριζεις καλα. Oταν λεω οτι κρασαρει δεν εννοω οτι με πεταει εξω η με γυρναει στο desktop ,aλλα οτι κολλαει η οθονη στο menu την ωρα που κανει respawn και δεν αποκρινεται ουτε το keyboard ουτε το mouse ,ειναι χαρακτηριστικο δηλαδη και αυτο περιγραφεται απο πολλους .
Πέτρος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Είπατε,όλοι το είπατε...Μάλλον θα το κάνω,γιατί μια παίζω μια όχι!! Και btw...όσοι έχετε forthnet πάτε καλά;Τρώτε dc; Γιατί τώρα έχουμε πόσα άτομα,που τρώνε το dc του αιώνα!και το TS τους banare από τα drop outs... Πολύ απλά πάει η προπόνηση μας... Εγώ πάλι στο θέμα της 4νετ, παράπονο μεγάλο δεν έχω. Το απόγευμα μέχρι το βράδυ (7-11) ζορίζει κάπως (όχι σε όλους τους servers, όμως) αλλά γενικά πάει καλά. Υπομονή συμπολεμιστές, αρχή είναι. Θα στρώσει. Μάλλον. Update πάντως, δεν είδα (επίσης με ltd)
outlaw star Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 http://www.play.com/Games/PC/4-/18284843/Battlefield-3-Limited-Edition/Product.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=battlefield+3+limited+edition&urlrefer=search&add=18284843&pid=644954&dpr=644954 για όποιον θέλει ακόμη τη limited αλλά δικαιολογημένα και μόνο δε πρόλαβε...(χαρτί απο γιατρό δημοσίου νοσοκομείου παρακαλώ )
Michaels_V2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μια χαρα γινετε να βρει οποιος θελει την Limited απο ελλαδα!
gchris7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εμένα πάντως δεν μου έχει κολλήσει ποτέ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Κρασαρει που και που στην αλλαγή πίστας αλλά αυτό είναι γνωστό πρόβλημα και για να πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί, ευκαιρία για διαλαληματάκι. Κάτι άλλο συμβαίνει και σας κολλάει όταν παίζετε. Από Drivers και τέτοια σίγουρα είστε οκ? Μηπως έχει θέμα καμιά μνημουλα? Αυτό που λέτε για το lag και ότι βαράς τον άλλο και δεν πεθαίνει, επίσης δεν μου το έχει κάνει πότε (connx εχω). Κοιτάτε πόσο είναι το pings σας στον server που πάτε να μπείτε η μπαίνετε όπου να 'ναι?
Alejandro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Και σε άλλα όπλα έχει τέτοιες ανακρίβειες. Επίσης αν ξεκλειδώσεις τα Μ4 και Μ16Α4, τα links τους οδηγούν στα Μ4Α1 και Μ16Α3 αντίστοιχα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Γράφετε τα και στο Battlelog αν δεν τα έχουν πει ήδη.
Alejandro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Γράφετε τα και στο Battlelog αν δεν τα έχουν πει ήδη. Έγινε ήδη!
outlaw star Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μια χαρα γινετε να βρει οποιος θελει την Limited απο ελλαδα! για πες απο που!
zampONakiaskiou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Παίδες όσοι έχετε πρόβλημα με crashαρίσματα τύπου παγώνει η οθόνη, πληκτρολόγιο κτλ κτλ, δοκιμάστε να παίξετε με headset....Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αλλά κι εγώ αυτό πάθαινα και με τα headset συνδεδεμένα στο pc παίζω κομπλέ... Να φανταστείτε είχα κάνει φορμάτ, δοκιμάσει άλλες μνήμες, γύρισμα σε μαμά ρολόγια, ακόμα και αλλαγή τροφοσοτικού!Και τίποτα δεν βοήθησε... Παρόμοιο πρόβλημα είχα και με το MW το πρώτο που χωρίς headset crashαρε το παιχνίδι...Δεν έμπαινε καθόλου βέβαια εκεί αλλά αυτό με έκανε να το ψάξω... Υ.Γ Έχω windows από το θείο και το headset είναι με usb...Δε ξέρω αν παίζει ρόλο απλά το αναφέρω μην τυχόν και...
ChRis6 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Πολυ καλο το MP αν και υπαρχουν ακομα αρκετα bugs...Στην ΟP METRO ακομα πεφτεις μεσα στο εδαφος ! Επισης σκαει οταν παει να ξεκινησει.....Πιο συχνα βλεπω το "unhandled exception" απο το visual studio , παρα battlefield BTW , αντ μι πλιζ : ChRis6_P
konstantinos77 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εμένα πάντως δεν μου έχει κολλήσει ποτέ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Κρασαρει που και που στην αλλαγή πίστας αλλά αυτό είναι γνωστό πρόβλημα και για να πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί, ευκαιρία για διαλαληματάκι. Κάτι άλλο συμβαίνει και σας κολλάει όταν παίζετε. Από Drivers και τέτοια σίγουρα είστε οκ? Μηπως έχει θέμα καμιά μνημουλα? Αυτό που λέτε για το lag και ότι βαράς τον άλλο και δεν πεθαίνει, επίσης δεν μου το έχει κάνει πότε (connx εχω). Κοιτάτε πόσο είναι το pings σας στον server που πάτε να μπείτε η μπαίνετε όπου να 'ναι? Aκριβως οπως το ειπες στο δευτερο σκελος ,δεν ειναι το lag αλλα το ping.Παρεπιπτοντως ποιος σου λεει οτι το οταν μπαινεις σε ping 60 ειναι ping 60 ? Eρωτηση κανω τωρα χωρις να ξερω απλα το σκεφτηκα ...
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μπειτε σε αυτην την σελιδα http://actofvalor.com/bf3/ δειτε το trailer διαλεξτε την πλατφορμα που παιζετε καντε login με τα στοιχεια τις EA και θα παρετε 5 δωρεαν Dogtags πηγη battlefield.gr ________________
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Aκριβως οπως το ειπες στο δευτερο σκελος ,δεν ειναι το lag αλλα το ping.Παρεπιπτοντως ποιος σου λεει οτι το οταν μπαινεις σε ping 60 ειναι ping 60 ? Eρωτηση κανω τωρα χωρις να ξερω απλα το σκεφτηκα ... εννοείται πως ποτέ δν θα εχεις το πιγκ που αναφέρει ενδεικτικά ο σέρβερ, απλά θα όσο ποιο μικρό πιγκ έχει ο σέρβερ τοσο καλύτερα θα παίζεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα