xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Τι Update ? Δεν έχει βγει κάτι.. Δοκίμασε να κάνεις Reinstall το παιχνίδι. Μου έκανε,μόλις πήγα να μπω στον σερβερ!Και έχω αρχίσει και τα παίρνω...Είπα να παίξω λίγο πριν πάω μάθημα,και το μόνο που κάνω είναι να τρώω σφάλματα,και crash του παιχνιδιού! repair να μην το κάνω;; Μόλις τέλειωσα το repair,και μου έκανε και ένα 48mb game update! ορίστε! μου έκανε και έλεγχο κυκλοφορίας,lol ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ!!! ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! μπήκα και heat και grof server τελικά!Μάλλον το gamebooster εχει θέματα..ΑΛΛΑ έπαθα το άλλο κουλό που δεν είχα καν! Εξαφανήστικε το HUD μου,και δεν έκανε ούτε esc ούτε hitmarks τους άλλους,είτε ήμουν πεζός είτε σε άρμα μέσα...Τί να πω... Θα βγεί κανά μεγάλο κανονικό patch να τα λύσει τα προβλήματα;Ή θα μας σπάνε τα νεύρα για πολύ ακόμα; (έχω νεύρα,γιαυτό λέω ότι να ναι)
Xorxhs! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 2. Στο battlelog έχει τα πάντα. Σκάλισε το λίγο. ελα που δεν τα βρισκω...ειναι καπου μαζεμενα? link pls
Grobath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μου έκανε,μόλις πήγα να μπω στον σερβερ!Και έχω αρχίσει και τα παίρνω...Είπα να παίξω λίγο πριν πάω μάθημα,και το μόνο που κάνω είναι να τρώω σφάλματα,και crash του παιχνιδιού! repair να μην το κάνω;; Μόλις τέλειωσα το repair,και μου έκανε και ένα 48mb game update! ορίστε! μου έκανε και έλεγχο κυκλοφορίας,lol ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ!!! ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! μπήκα και heat και grof server τελικά!Μάλλον το gamebooster εχει θέματα..ΑΛΛΑ έπαθα το άλλο κουλό που δεν είχα καν! Εξαφανήστικε το HUD μου,και δεν έκανε ούτε esc ούτε hitmarks τους άλλους,είτε ήμουν πεζός είτε σε άρμα μέσα...Τί να πω... Θα βγεί κανά μεγάλο κανονικό patch να τα λύσει τα προβλήματα;Ή θα μας σπάνε τα νεύρα για πολύ ακόμα; (έχω νεύρα,γιαυτό λέω ότι να ναι) Να μην εμφανίζεται το HUD είναι επιλογή απο το server. Να κάνω μια ερώτηση. Ενώ πατάω Q όταν βλέπω ένα αντίπαλο (jet πχ) ακούω να λέει enemy jet spotted αλλά δεν το εμφανίζει στο minimap. Γιατί;
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Να μην εμφανίζεται το HUD είναι επιλογή απο το server. Να κάνω μια ερώτηση. Ενώ πατάω Q όταν βλέπω ένα αντίπαλο (jet πχ) ακούω να λέει enemy jet spotted αλλά δεν το εμφανίζει στο minimap. Γιατί; δεν είναι...ΝΑ μην εμφανίζετε τίποτα από κει που εμφανιζόταν,και όπως είπα να μην πατιέται το esc μου και να μην πετυχαίνω τον άλλον που είναι δίπλα μου..Μάλλον για κάποιο σκάλωμα το λες,παρά ρύθμιση του σερβερ... Έχετε εσείς κάνα τέτοιο πρόβλημα;Σας έκανε update ;;;
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εμένα το έκανε και παίζει κανονικότατα... Το τι σφάλματα έχω φάει δεν λέγετε,από κει που δεν είχα κανένα θέμα! Ο φίλος ghostriderlsov μου είπε για reinstall,αλλά το σκέφτομαι !
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Κι εγώ για Reinstall σου είπα. Είπατε,όλοι το είπατε...Μάλλον θα το κάνω,γιατί μια παίζω μια όχι!! Και btw...όσοι έχετε forthnet πάτε καλά;Τρώτε dc; Γιατί τώρα έχουμε πόσα άτομα,που τρώνε το dc του αιώνα!και το TS τους banare από τα drop outs... Πολύ απλά πάει η προπόνηση μας...
DJ_Duker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Φίλος με forthnet με το ζόρι βγάζει 1 ματς στα 5 χωρίς να τον πετάξει. Εμένα με conn-x πάει καλά. Με πετάει πάλι αλλά σπάνια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγώ έχω HOL και τις 2 τελευταίες μέρες απλά μαμιέται.. DC's και μου συγχρονίζει σε πολύ χαμηλές ταχύτητες..
konstantinos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγω εχω conx και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω απο εκει που μου επαιζε χωρις προβληματα τωρα μου εχει κολλησει 2-3 φορες και το εχω απενεργοποιησει απο το task manager.Αφηστε που σημερα βαραγα κοσμο στο μισο μετρο και δεν πεθαινε κανενας ,εχει σοβαρα προβληματα το παιχνιδι
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δεν έπαιξα καθόλου σήμερα οπότε δεν ξέρω τι παίζει.. Ας μας πει και κάποιος άλλος αν ισχύουν αυτά που είπε ο Κωνσταντίνος77. Μου φαίνονται υπερβολικά για να πω την αλήθεια..
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 μια χαρα επαιζε σημερα εμενα με connx και γενικα ολες τις μερες το μονο προβλημα που ειχα ηταν το kicked by administrator που το εφτιαξαν τωρα τιποτε αλλο.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ενταξει εμενα για παραδειγμα δεν μου εχει κανει ποτε kicked ...To οτι δεν κανει καποιον σε κατι που κανει σε καποιον αλλο δεν εχει να λεει κατι .Εξαλλου το ειπε και το παιδι πριν καποια μηνυματα και αναφερεται και σε πολλα forums οτι crasharei το παιχνιδι .Δεν ειπα οτι το κανει συνεχεια απλα το εχει κανει 2-3 φορες ,δεν ειπα καποια υπερβολη δηλαδη Psycho.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή εάν φάω crash να είμαι σίγουρος ότι φταίει το Game ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα