Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι οι engineers στις μικρές πίστες. Πολύ σπαμ ρε παιδί μου με τα μπαζούκας. Πρέπει να το φτιάξουν κάπως.

Έχει καταφέρει κανείς σας να κάνει rebind το spot(Q) key? Μέχρι και με το autohotkey προσπάθησα και δεν γίνεται.

Δημοσ.

Καλά μερικούς δεν τους πιάνεις πουθενά..

Παραπονιούνται μερικοί για μερικά σημεία του BF3 που είναι Low-Ress.

Στην ουσία κοιτάνε το δέντρο και όχι το δάσος που είναι πανέμορφο.

Λένε δεν έχει το Tessellation που περιμέναμε κλπ κλπ.

Όταν βγήκε το Crysis 1 και ήταν βαρύ, έλεγαν πωπω δεν τρέχει καλά στο Very High,Unoptimized κλπ κλπ.

Βγαίνει το CoD που είναι Console Port και με παλιά μηχανή, πωπω άθλια Console Ports με άθλια textures και δεν τρέχει και καλά κλπ.

Βγαίνει και το BF3 λοιπόν, που είναι και πανέμορφο(κατά τη γνώμη μου) και τρέχει και άψογα ακόμα και σε μεσαίες κάρτες όπως 5870/6950 κλπ και λένε για λίγα σημεία που είναι Low-Ress.Αυτά τα λίγα Low-Ress μπήκαν για να είναι και όμορφο και playable ταυτόχρονα το παιχνίδι.

Ε, τι σκ@τά θέλουν δηλαδή ?

Να μας πούνε και εμάς να καταλάβουμε..

Battlefield 3 Free DogTags.

Free dogtags

Δημοσ.

κοίταξα τον eventviewer και απ'οτι ειδα,χτυπάει συνέχεια αυτο: atkdx11disp.dll ξερει κανεις απο τι προκαλείται;

Σχετικά με αυτο το πρόβλημα ξερει κανεις τιποτα; Εχω δει οτι παρα πολυς κοσμος εχει το εν λογω προβλημα..

Να ειναι θεμα καρτών ή τροφοδοτικού;

Δημοσ.

2 ερωτησεις παιδια

1) Οταν ανεβαζω xp enginneer για ρωσους, αυτοματα το xp παει και για τον enginneer των us?

2) Υπαρχει καπου λιστα με ολα τα unlocks αλλα και τα features του καθε unlock για καθε κλαση, ωστε να αποφασισω τι θα ανεβασω?

Thanks

Δημοσ.

2 ερωτησεις παιδια

1) Οταν ανεβαζω xp enginneer για ρωσους, αυτοματα το xp παει και για τον enginneer των us?

2) Υπαρχει καπου λιστα με ολα τα unlocks αλλα και τα features του καθε unlock για καθε κλαση, ωστε να αποφασισω τι θα ανεβασω?

Thanks

1. Ναι

2. Στο battlelog έχει τα πάντα. Σκάλισε το λίγο.

Δημοσ.

μα τα unlocks για τα οπλα οπως foregrip, αν ξεκλειδωθεί για το scarh του ru δεν ξεκλειδωνει για το scarh του us...

Πως αλλαζω firing modes?

• Moderators
Δημοσ.

μα τα unlocks για τα οπλα οπως foregrip, αν ξεκλειδωθεί για το scarh του ru δεν ξεκλειδωνει για το scarh του us...

Πως αλλαζω firing modes?

Όπλα που είναι non-faction πρέπει να ξεκλειδώνουν και στα 2. Δες μήπως δεν το έχεις σετάρει και στα 2 factions με το ίδιο setup.

Νομίζω ότι από default είναι το X ή το V;

Δημοσ.

Μου έκανε ένα update....και ΠΑΠΑΛΑ! Δεν παίζει το παιχνίδι πια! Τρώω σφάλμα,ότι σταμάτησε να τρέχει...ΚΑΙ όταν τρέξει,κολλάει !Και τέλος..

Τί γίνεται;

WTF :mad::mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...