Dennisbest Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Σε μένα το κανε κανα 2 φορές αλλά σε φιλαράκι που παίζουμε μαζί το κάνει συνέχεια. Εκτός από αυτό κάθε 1-2 παιχνίδια τον πετάει έξω στο desktop για timeout ή άλλες χαζομάρες. Ξέρει κανείς τι παίζει; Τα ίδια κι εδώ, στην αρχή μου το κανε 2-3 φορές αλλά μετά μπήκε σε παιχνίδι , κι εκεί που έπαιζα μου έγραψε time out και τώρα μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα με το backend.
ababapanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 και σε μενα τα ιδια... μαλλον δεν θα παιξουμε μεχρι το βραδυ σημερα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Είχαν κλείσει τους servers για maintenance κάποια στιγμή. Οπότε ακόμα μπορεί να μην έχουν σηκωθεί όλοι/καλά. Ρητορική ήταν η ερώτηση πιο πολύ. Λογικό είναι να βάλουν και campaign. Απλά "χαντακώνουν" ένα παιχνίδι στο οποίο το multiplayer, όπου είναι και όλο το ζουμί, είναι πραγματικά εκπληκτικό. Σαν να λέμε ότι το crysis έπρεπε να πάρει 8.5 επειδή δεν είχε καλό multiplayer. Aν εσένα σου αρέσει, τότε είσαι κομπλέ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Λόγω του SP πήρε 8.5 Αν δεις γράφουν ότι το SP ήταν απογοητευτικό και βαρετό.. Εγώ μόνο για τα γραφικά και για το MP θα του έβαζα 9.5 Και γενικά είναι Optimized και φτιαγμένο για PC.
starmanwarz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μπορειτε και βλεπετε ολοι το ping του καθε σερβερ; Διοτι σε μενα δεν μπορω να το δω,με αποτελεσμα να παιζω στα τυφλα. Οσοι το βλεπουνε εχουνε κανει καποιες αλλαγες καπου; και εαν ναι, ποιες ειναι αυτες. Και εγω εχω το ιδιο προβλημα..Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.
explorer21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Και εγω εχω το ιδιο προβλημα..Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει. Αν δεν σας το βγάζει κάντε logout από το battlelog και ξαναμπείτε.Αν ακόμα δεν σας το βγάζει κάντε εκκαθάριση του πρόσφατου ιστορικού από τον browser...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 http://twitter.com/#!/Battlefield/status/131695147644760065 Be advised: We are seeing connectivity issues to the PC, PS3 and Xbox 360 back-end systems. DICE/EA are working on resolving the problem. Όσο για το ping, κάτι παίζει με ΙΕ και θέλει να μην είναι σε safe mode και να μην το μπλοκάρει το antivirus/firewall. Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει και με τα άλλα browsers;
gchris7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν σας το βγάζει κάντε logout από το battlelog και ξαναμπείτε.Αν ακόμα δεν σας το βγάζει κάντε εκκαθάριση του πρόσφατου ιστορικού από τον browser... Την cache για την ακρίβεια. Πάντως εμένα ποτέ δε μου έχει δείξει για όλους τους σερβερ. Το πολύ για 30-40 να δείξει. Πρέπει να βρουν μια λύση γι'αυτό το πράγμα.
outlaw star Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 τελικά το hyper threading έκανε το πρόβλημα του stuttering (κουλό πάντως)...πολύ ωραία γραφικά, όλα στο ultra (για το single μιλάω) με μέσο όρο γύρω στα 50 frames και ελάχιστες φορές έπεσε στα 35 περίπου και αυτό σε σκηνές με εκρήξεις κινηματογραφικού στυλ..και όλα αυτά με μια μεσαία κάρτα (6950)..μπράβο στη dice για τη δουλειά που έκανε στα γραφικά και στο πολύ καλό optimization...(σαν να λέμε rage..δηλαδή...)..ελπίζω να δούμε και άλλους τίτλους με τη frostbite και κρίμα που είναι κλειστή στους moders
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Και στο MP άνετα θα είσαι με όλα Ultra.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 http://twitter.com/#...695147644760065 Όσο για το ping, κάτι παίζει με ΙΕ και θέλει να μην είναι σε safe mode και να μην το μπλοκάρει το antivirus/firewall. Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει και με τα άλλα browsers; στον δικό σας και στον δικό μας server με chrome που ανοίγω μόνο το battlelog μια εμφανίζει τα pings,μια όχι..
gchris7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Εμένα το stutering μου το κάνει μόνο αν κάνω alt-tab κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο μόνος τρόπος να στρώσει μετά είναι να κάνω restart το BF.
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Με 60 ping που πιανω παιζω ανετα, ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα