Athanasios2104 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xbW98JYSjos Ω ρε ξυλίκι το marine . Αν και θα προτιμούσα κάτι σε Jet Lee φάση Σοβαρά τώρα, όπως το έγραψε κάποιος, προσέχτε όταν ρίχνει με το lmg πως ταρακουνιέται το hud. Πάντως η συγκεκριμένη πυξίδα δεν μου αρέσει, όταν είσαι εξοικιωμένος με στρόγγυλη πυξίδα είναι αλλιώς, μπορείς να δώσεις πιο γρήγορα την κατεύθυνση. Όχι ότι δεν συνηθίζεται και η μπάρα, άλλα προτιμώ την στρόγγυλη. Τέσπα, looking HOT so far
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καλή φάση το δίποδο set up μόλις έκανε prone με το LMG. Πράγματι η πυξίδα είναι κάπως. I want jet gameplay!
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εμένα γιατί μου φάνηκε τελείως αδιάφορο το νέο βίντεο ;; Δεν βλέπω κάτι να με εντυπωσιαζεί ;; I want jet gameplay! αυτό θα ήταν ενδιαφέρον!
privateer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.c...h?v=xbW98JYSjos Ω ρε ξυλίκι το marine . Αν και θα προτιμούσα κάτι σε Jet Lee φάση Σοβαρά τώρα, όπως το έγραψε κάποιος, προσέχτε όταν ρίχνει με το lmg πως ταρακουνιέται το hud. Πάντως η συγκεκριμένη πυξίδα δεν μου αρέσει, όταν είσαι εξοικιωμένος με στρόγγυλη πυξίδα είναι αλλιώς, μπορείς να δώσεις πιο γρήγορα την κατεύθυνση. Όχι ότι δεν συνηθίζεται και η μπάρα, άλλα προτιμώ την στρόγγυλη. Τέσπα, looking HOT so far Το νέο call of duty είναι?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Έχει πολύ ωραίο animation πάντως, απλά θέλω να δω πως θα κάνουν balance το battlefield μέσα στην πόλη, φαντάσου ένα full squad επάνω στην "ταρατζα" ενός κτιρίου, άντε γεια.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 E, θα το γκρεμίζουν το κτίριο οι επιτεθέμενοι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Έχει πολύ ωραίο animation πάντως, απλά θέλω να δω πως θα κάνουν balance το battlefield μέσα στην πόλη, φαντάσου ένα full squad επάνω στην "ταρατζα" ενός κτιρίου, άντε γεια. 1 βόμβα από jet. 2 αν είναι μεγάλη η ταράτσα. 5 αν θες να φας την ταράτσα και το κτίριο μαζί; (ονειρεύομαι...)
klidpsol Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ναι όντως το δίποδο setup τα σπάει... ειδικά στα sniper θα δίνει τρελά, και το prone πλέον είναι απαραίτητο για να μη σε πάρουν χαμπάρι οι άλλοι αλλά και για περισσότερη σταθερότητα... (έχει πάρει μερικά στοιχεία πάντως από το GRAW )
Aplostra Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Η πιστα στην αρχη,ειναι η assault του counterstrike;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Η πιστα στην αρχη,ειναι η assault του counterstrike; looool, δεν πρόσεξα αλλα θα προτιμούσα να πάρουνε το hit reg από cs παρα το map
xlapatsas4000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Άλλο μουλτι άλλο single ρε παιδιά το βιντεάκι που μου άρεσε μπορώ να πω από ότι κατάλαβα είναι single, αν κάνουν την βλακεία ,και βάλουν το μουλτι μέσα σε πόλη ε το ΄χασνε το παιχνίδι αν και αυτό δεν θα γίνει, ας μην πολυλογώ το single δεν με νοιάζει καόλου, εγώ θέλω να καώ online για αυτό επιλέγω BATTLEFIELD....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Πόλη θα έχει σίγουρα σε κάποιον χάρτη online. Και δεν λέω τους remade.
basilis222 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Στο ps3 θα εχει την ίδια ποιότητα με το Pc? δεν ξέρω για που να το πάρω. (στο ps3 με βολέβει καλύτερα)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Όχι. Λιγότερους παίχτες, downsized χάρτες και χειρότερα (αλλά δεν θα κολλάει προφανώς) γραφικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα