Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=xbW98JYSjos

Ω ρε ξυλίκι το marine :blink: . Αν και θα προτιμούσα κάτι σε Jet Lee φάση :D

Σοβαρά τώρα, όπως το έγραψε κάποιος, προσέχτε όταν ρίχνει με το lmg πως ταρακουνιέται το hud.

Πάντως η συγκεκριμένη πυξίδα δεν μου αρέσει, όταν είσαι εξοικιωμένος με στρόγγυλη πυξίδα είναι αλλιώς, μπορείς να δώσεις πιο γρήγορα την κατεύθυνση. Όχι ότι δεν συνηθίζεται και η μπάρα, άλλα προτιμώ την στρόγγυλη.

Τέσπα, looking HOT so far B)

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου φάνηκε τελείως αδιάφορο το νέο βίντεο ;;:-(

Δεν βλέπω κάτι να με εντυπωσιαζεί ;;

I want jet gameplay!

αυτό θα ήταν ενδιαφέρον!

Δημοσ.

http://www.youtube.c...h?v=xbW98JYSjos

Ω ρε ξυλίκι το marine :blink: . Αν και θα προτιμούσα κάτι σε Jet Lee φάση :D

Σοβαρά τώρα, όπως το έγραψε κάποιος, προσέχτε όταν ρίχνει με το lmg πως ταρακουνιέται το hud.

Πάντως η συγκεκριμένη πυξίδα δεν μου αρέσει, όταν είσαι εξοικιωμένος με στρόγγυλη πυξίδα είναι αλλιώς, μπορείς να δώσεις πιο γρήγορα την κατεύθυνση. Όχι ότι δεν συνηθίζεται και η μπάρα, άλλα προτιμώ την στρόγγυλη.

Τέσπα, looking HOT so far B)

Το νέο call of duty είναι?:devil:

Δημοσ.

Έχει πολύ ωραίο animation πάντως, απλά θέλω να δω πως θα κάνουν balance το battlefield μέσα στην πόλη, φαντάσου ένα full squad επάνω στην "ταρατζα" ενός κτιρίου, άντε γεια.

• Moderators
Δημοσ.

Έχει πολύ ωραίο animation πάντως, απλά θέλω να δω πως θα κάνουν balance το battlefield μέσα στην πόλη, φαντάσου ένα full squad επάνω στην "ταρατζα" ενός κτιρίου, άντε γεια.

1 βόμβα από jet.

2 αν είναι μεγάλη η ταράτσα. :P

5 αν θες να φας την ταράτσα και το κτίριο μαζί; ;)

(ονειρεύομαι...)

Δημοσ.

Ναι όντως το δίποδο setup τα σπάει... ειδικά στα sniper θα δίνει τρελά, και το prone πλέον είναι απαραίτητο για να μη σε πάρουν χαμπάρι οι άλλοι αλλά και για περισσότερη σταθερότητα... (έχει πάρει μερικά στοιχεία πάντως από το GRAW :P)

Δημοσ.

Άλλο μουλτι άλλο single ρε παιδιά το βιντεάκι που μου άρεσε μπορώ να πω από ότι κατάλαβα είναι single, αν κάνουν την βλακεία ,και βάλουν το μουλτι μέσα σε πόλη ε το ΄χασνε το παιχνίδι αν και αυτό δεν θα γίνει, ας μην πολυλογώ το single δεν με νοιάζει καόλου, εγώ θέλω να καώ online για αυτό επιλέγω BATTLEFIELD....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...