Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το εκανα προπαραγγελια στο καταστημα οποτε δεν υπηρχε η δυνατοτητα να μου στειλουν

το dlc μεσω e-mail την επομενη της παραλαβης επικοινωνησα με το καταστημα και ο υπαλληλος

μου εδωσε τον κωδικο μεσω τηλεφωνου αφου διαπιστωθηκε η αγορα.

Τι ίδιο κι εμένα.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο server μας μετα απο το patch R6 πρέπει να έχει σβηστεί απο τα favorites σας αν τον είχατε προσθέσει . Ο Server ειναι online αν θελετε ξαναβάλετε τον .

HeSC - Hellenic Sacred Company Clan Conquest ( GR - Greek )

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ με τους 11.10 drivers!!!

Ισως ειναι καλοι για οσους εχουν μια καρτα,αλλα ΔΕΝ υποστηριζουν cross/trifire!Τους εβαλα και το trifire σεταρισμα μου (6990 + 6970) σταματησε να δουλευει,και δεν εχει ο catalyst δυνατοτητα ενεργοποιησης.

Μ' εσωσε το system restore...

Δημοσ.

Ισως ειναι καλοι για οσους εχουν μια καρτα,αλλα ΔΕΝ υποστηριζουν cross/trifire!Τους εβαλα και το trifire σεταρισμα μου (6990 + 6970) σταματησε να δουλευει,και δεν εχει ο catalyst δυνατοτητα ενεργοποιησης.

λολοολολολ

can i haz too? :P

Δημοσ.

???

Όνειρο, κακό θα είδες.

2x5770 κι όλα καλά.

Το 11.9cap4 το έβαλες?

Κι άντε και στο συγκεκριμένο (σου) setup, δεν λειτουργεί. System Restore? Απεγκατάσταση και εγκατάσταση τους παλιότερους που (σου) λειτουργούσαν?

Δημοσ.

???

Όνειρο, κακό θα είδες.

2x5770 κι όλα καλά.

Το 11.9cap4 το έβαλες?

Κι άντε και στο συγκεκριμένο (σου) setup, δεν λειτουργεί. System Restore? Απεγκατάσταση και εγκατάσταση τους παλιότερους που (σου) λειτουργούσαν?

Εμενα ειχε προβλημα,και απο οτι ειδα σε πολλα forum αναλογο προβλημα εχουν κι αλλοι.Ισως οι 5770 να μην εχουν.Παντως ο catalyst στο performance tab δεν ειχε καν επιλογη ενεργοποιησης crossfire.

Δημοσ.

οχι και παλι τιποτα... μηπως παιζει ρολο που εγκαταστησα το chrome? και απο εκεινη την ωρα ανοιγει με αυτον τον browser, πριν που δοκιμαζα με τον firefox εμπαινε που και που.... δεν μπορω ομως να βρω επιλογη πως το κανω να ξανα ανογει με το firefox

Δημοσ.

Ρε εμένα δεν ξέρω τι σκάλωμα έφαγε και όταν το ανοίγω από το Origin μπαίνει στο campaign κατευθείαν. Πρέπει να ανοίξω σελίδα στον chrome και να loggarw στο battlelog για να μπορέσω να παίξω Online.. Εσάς πώς είναι??

Δημοσ.

η L EDITION του πλαισιου εχει το phisikal warfare pack η οχι και ποσο κοστιζει να αγοραστη ξεχωριστα.

Δημοσ.

ωραια....έπαιξα εναν αγώνα και μετα..τσουυυυπ κρασαρεκι αντε γεια,δε μπορώ να ξαναμπώ...με το που φορτώνει τον χάρτη,τσιου

Δημοσ.

Εμενα ειχε προβλημα,και απο οτι ειδα σε πολλα forum αναλογο προβλημα εχουν κι αλλοι.Ισως οι 5770 να μην εχουν.Παντως ο catalyst στο performance tab δεν ειχε καν επιλογη ενεργοποιησης crossfire.

Οk, δεκτόν.

Alt+Tab? Από την αρχή προτείνεται σαν λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...