aekoupoli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδιά το πήρα και γω απο origin σήμερα ,την στανταρ έκδοση αλλά γιατί είναι μόλις 11.3 GB ; 20GB δε λέγανε οτι θα είναι ;Τόσο είναι η κανονική έκδοση; και το install γιατί το έκανε μόλις σε 1 μιση λεπτο; Πάντως παίζει κανονικά το παιχνίδι. τοσο ειναι το μεγεθος του ενα dual layer κ ενα dvd,20 γιγα λεει στα requirements κ σε ολα τα games λεει παντα πολυ παραπανω σκληρο αποτι ειναι το μεγεθος του παχνιδιου,αν το καεβασες απο οrigin δεν κανει install γιατι οσο κατεβαινουν τα αρχεια γινονται στη ουσια κ install ταυτοχρονα παιδια το εβαλα αλλα μετα μου ελεγε οτι δεν εχω βαλει το origin. το εβαλα, αλλα μολις παω να παιξω τρωω ακυρο. τι να φταίει ? το εχει κανενας απ τον θειο που να του παιζει κανονικα ? το ειχα βαλει πριν το αγορασω κ επαιζε μια χαρα απλα σβησε απο το ονομα του φακελου battlefield3 το τμ που εχει στο τελος με μικρα γραμματα αν σου ζηταει origin τοτε εχεις κανει κατι λαθος
Aplostra Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 πω πωωωωωω πηγα δλεια σημερις και ηρθε το πακεταν απο πλαισιο,ενταξει αφου δεν ηρθε σαν βγει το μπιεφ 4 καλα ειναι..
John-lamia Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 το ειχα βαλει πριν το αγορασω κ επαιζε μια χαρα απλα σβησε απο το ονομα του φακελου battlefield3 το τμ που εχει στο τελος με μικρα γραμματα αν σου ζηταει origin τοτε εχεις κανει κατι λαθος μου το κανεις λιγο ποιο λιανα για να καταλαβω πως θα το φτιαξω ? ευχαριστω.
jason_rethymno Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 @aekoupoli, Ωραία ,όλα καλά τότε.πω πωπω έχω πορωθέι τώρα φοβερό παιχνίδι.
Aplostra Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 μισο να περασω υποτιτλους aplostra Δυσκολεύομαι στο ψευδώνυμο...Τι μλκια να βαλω; Σκέφτομαι να βαλω τενεκες,τεντωστρας,κατι βλαμμένο..
aekoupoli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 βγηκε απο razor για οσους το εχουμε γνησιο να παιζουμε Οnline χωρις το origin Razor1911 doesn't accept and support the online DRM "Origin" from EA. This release is dedicated to our fans worldwide who bought this game on legal way and don't want to install the trojan from Electronic Arts to play online. xaxa καλο EA Trojan - It's in the game...ehm...It was in the game!
Aplostra Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 βγηκε απο razor για οσους το εχουμε γνησιο να παιζουμε Οnline χωρις το origin Με αυτο,μπορω να κανω απεγκατάσταση αυτη τη μλκια, το οριτζιν και να τρέχω μουλτι κατευθείαν;
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Καλά ρε παιδιά, τόσο πολύ σας ενοχλεί το Origin ? 10 δευτερόλεπτα κάνει να ανοίξει.
ababapanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια το πηρα απο πλαισιο προπαραγγελια limited edition και δεν ειχε κωδικο για τα tags σε αυτοκολητο στο κουτι, ουτε μεσα, και ουτε μου το εστειλαν σε mail... να περιμενω? η θα επρεπε να εχει ιδη ερθει?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Θα έπρεπε να είχε έρθει Email. Τουλάχιστον στους υπόλοιπους από εμάς που το πήραμε από το Plaisio έτσι έγινε..
pappous_soulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σε μένα το στείλανε με e-mail πάντως. Δοκίμασε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο.
Orion2001 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εγω το εκανα προπαραγγελια στο καταστημα οποτε δεν υπηρχε η δυνατοτητα να μου στειλουν το dlc μεσω e-mail την επομενη της παραλαβης επικοινωνησα με το καταστημα και ο υπαλληλος μου εδωσε τον κωδικο μεσω τηλεφωνου αφου διαπιστωθηκε η αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα