Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Τελικά η διαφορά στα FPS μεταξύ SP και MP δεν είναι όπως έλεγαν μερικοί. Απλώς στο MP πέφτουν ελαφρώς. Τουλάχιστον σε μένα έτσι είναι.
ababapanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 μολις μου ηρθε το game , το εγκατεστησα, κατεβηκαν ολα τα updates απο το origin , και εδω και κανα δεκαλεπτο εχω πατησει να παιξω multiplayer και εχει κολησει στο Matchmaking... κανω κατι λαθος?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Προτίμησε να μπαίνεις από τον Server browser.
konstantinos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Kαπου διαβασα παιδια οτι μπορεις να αφαιρεσεις αυτο το "μπλε contrast" την μπλεδιλα να το πω καλυτερα ,που βγαζουν οι χαρτες.Συγκρινοντας το με το bc2 βλεπω οτι το τελευταιο εχει πιο καθαρα χρωματα ,απλα θελω καποιος με gpu dx11 να το επιβεβαιωσει γιατι εχω την αισθηση οτι μπορει να φταιει το dx10 της 295.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Χτες έπαιζα με τον Stavraka13 MP και πετύχαμε έναν Cheater ο οποίος ήταν Crouched και έτρεχε με Sprint @ konstantinos77, Μπλε Contrast ? Πανέμορφο δείχνει το παιχνίδι στα Ultra Settings.Το BC2 είχε απαίσια γραφικά imho. Αν θες δείξε μας μια SS από το PC σου για να καταλάβουμε τι λες.
konstantinos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Χτες έπαιζα με τον Stavraka13 MP και πετύχαμε έναν Cheater ο οποίος ήταν Crouched και έτρεχε με Sprint @ konstantinos77, Μπλε Contrast ? Πανέμορφο δείχνει το παιχνίδι στα Ultra Settings.Το BC2 είχε απαίσια γραφικά imho. Αν θες δείξε μας μια SS από το PC σου για να καταλάβουμε τι λες. Θα σας δειξω μολις παω σπιτι γιατι τωρα ειμαι γραφειο .Αν θες ποσταρε και εσυ μια που εχεις την 6870 νομιζω για να το δουμε .
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Θα σας δειξω μολις παω σπιτι γιατι τωρα ειμαι γραφειο .Αν θες ποσταρε και εσυ μια που εχεις την 6970 νομιζω για να το δουμε . Fixed Θα postάρω σε λίγο γιατί έχω δουλειά τώρα. Από SP ή από MP ?
hd95 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 εχω εναν υπολογιστη intel core2 Duo cpu e4500 2.20GHz 2,0GB RAM και ATI Radeon HD 4550 το σηκωνει το παιχνιδι η να το αγορασω καλυτερα για το ps3;;;
activex Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 εχω εναν υπολογιστη intel core2 Duo cpu e4500 2.20GHz 2,0GB RAM και ATI Radeon HD 4550 το σηκωνει το παιχνιδι η να το αγορασω καλυτερα για το ps3;;; Ps3 καλύτερα.
Chaos3X Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Όπως είχα γράψει προχθές, δοκιμάζοντας την τύχη μου στο chat της ΕΑ μόλις έλεγα ότι το πήρα απ'το Πλαίσιο έτρωγα άκυρο. Σήμερα του είπα ότι το πήρα απ'το Origin και ούτε το mail μου δεν ζήτησε! Απολαύστε: you: Hi, i'm Manos Manish : Hello this is manish, how may I help you? you: Could you please unlock my Physical Warfare Pack for my Battlefield 3 Limited Edition Game ? you: I preorder the game 2 months ago Manish : Yes, please specify, where's you have purchased from this game? you: and when it finaly arrived no code was in it... you: from origin... you: you want my email to confirm it? Manish : I am going to release the code, please wait you: ok, thanks... Manish : the new code is ****-****-****-**** you: Thank you very much, i'll try it out you: Have a great day Manish
jason_rethymno Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδιά το πήρα και γω απο origin σήμερα ,την στανταρ έκδοση αλλά γιατί είναι μόλις 11.3 GB ; 20GB δε λέγανε οτι θα είναι ;Τόσο είναι η κανονική έκδοση; και το install γιατί το έκανε μόλις σε 1 μιση λεπτο; Πάντως παίζει κανονικά το παιχνίδι.
John-lamia Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 παιδια το εβαλα αλλα μετα μου ελεγε οτι δεν εχω βαλει το origin. το εβαλα, αλλα μολις παω να παιξω τρωω ακυρο. τι να φταίει ? το εχει κανενας απ τον θειο που να του παιζει κανονικα ?
konstantinos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Fixed Θα postάρω σε λίγο γιατί έχω δουλειά τώρα. Από SP ή από MP ? Απο multi ... και κανε με και αdd στο battlelog σου from-hell-1977
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Βασικά πείρα το LE από πλαίσιο (πήγα εκεί στο κατάστημα) αλλα δεν έδωσα email κτλ...νόμιζα ότι θα σου στέλνουν spam news κτλ για αυτό και δεν, δεν μου είπαν τίποτα για dogtags, oh well nvm...όσο για αυτό με το physical μονο μερικά όπλα παραπάνω έχει σωστά?!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα