Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ρε ποιο Stuttering.

Stuttering σημαίνει κόλλημα, αυτό με την πράσινη οθόνη μάλλον είναι Bug των Drivers ή του παιχνιδιού.

Στην Beta το έκανε πολύ συχνά.

ααα!!Ευχαριστώ!!

Δεν το ήξερα και την πέταξα..:wub:

Δημοσ.
EA just announced that they moved 5 million units within the first week. For anyone that cares, that makes Battlefield 3 the fastest selling title in EA’s 29 year history.

"We are happy to report that we had a great weekend with server stability at roughly 98.9 percent. While some players experienced intermittent outages of online services due to high volume, internal estimates show that servers and service stabilized, ensuring that players were connected and enjoying the game. With a commitment to support the game as a software service, EA is listening to consumer feedback and is making daily updates and improvements to ensure an optimal online experience for all."

Δημοσ.

εγώ εχω τους 11.9 με τους καινούριους θα δω διαφορά στο παιχνίδι η όταν μου έρθει να δω με τους παλιούς τι παίζει και βλέπω μετά?από κάρτα εχω την gigαbyτe 5850οc.Οι καινούριοι βοηθάνε μόνο στο cf η γενικά βοηθάνε και χωρίς cf;

Δημοσ.

εγώ εχω τους 11.9 με τους καινούριους θα δω διαφορά στο παιχνίδι η όταν μου έρθει να δω με τους παλιούς τι παίζει και βλέπω μετά?από κάρτα εχω την gigαbyτe 5850οc.Οι καινούριοι βοηθάνε μόνο στο cf η γενικά βοηθάνε και χωρίς cf;

Ναι από 11.9 σε 11.10 υπάρχουν βελτιώσεις κυρίως για single κάρτες. Eξάλλου οι ουσιαστικές βελτιώσεις για cf έρχονται με τα επιπλέον cap profiles.

Δημοσ.

Σαν το Hardcore δεν έχει. Έπαιξα κανένα τρίωρο στον server των TITANS και πραγματικά ήταν λύτρωση. Χωρίς 3d spotting αλλά με map spotting και το σημαντικότερο, δεν χρειάζεται να πετύχεις τον εχθρό δέκα φορές για να πέσει! Το μόνο που δυσκολεύει λίγο την κατάσταση είναι ότι δεν έχεις εικόνα για το τι πυρομαχικά έχεις.

Δημοσ.

Όταν κάνεις spotting εμφανίζει τους αντιπάλους σε όλο το team ή μόνο στη squad σου; Βασικά έχει κανείς κανα καλό link για το πως δουλεύει το spotting;

Δημοσ.

Όταν κάνεις spotting εμφανίζει τους αντιπάλους σε όλο το team ή μόνο στη squad σου; Βασικά έχει κανείς κανα καλό link για το πως δουλεύει το spotting;

Στους softcore servers το spotting γίνεται και με το τρίγωνο πάνω από τον εχθρό και στο χάρτη.

Στους hardcore γίνεται μόνο στο χάρτη και νομίζω ότι το βλέπουν όλοι.

Δημοσ.

Παιδες δεν ξερω τι κανανε εκει στην ΑΤΙ αλλα τα fps μου..... ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ οταν εβαλα τους 11.10(official)+cap4 !!!!! πλεων παιζω ολα ultra 55 fps με την 5870 !!!! :o

Δημοσ.

Παιδες δεν ξερω τι κανανε εκει στην ΑΤΙ αλλα τα fps μου..... ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ οταν εβαλα τους 11.10(official)+cap4 !!!!! πλεων παιζω ολα ultra 55 fps με την 5870 !!!! :o

Ανάλυση και cpu ; Εγώ από 11.10pre3 σε 11.10 τέτοιο πράγμα δεν είδα...

Δημοσ.

1920x1080 με τον 955 3.7Ghz. MP παντα. Διαφορα δεν μπορει να μην προσεξες,τωρα ειμαι στα 50 με απενεργοποιημενα τα shadows,antialasing deffered

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα.

Μόλις με ενημέρωσαν από το e-shop πως η προπαραγγελία μου δεν γίνεται να παραδοθεί λόγω εξαντλήσεως του αποθέματος (κι ας μου είχαν πει πως θα παραλάμβανα κανονικά με την επόμενη παραλαβή τους από τον προμηθευτή)! :mad: :mad:

Κανείς άλλος "τυχερός"; Μήπως ξέρετε κάποιο κατάστημα που να έχει ξεμείνει κανένα αντίτυπο; :/

Δημοσ.

1920x1080 με τον 955 3.7Ghz. MP παντα. Διαφορα δεν μπορει να μην προσεξες,τωρα ειμαι στα 50 με απενεργοποιημενα τα shadows,antialasing deffered

Τόσο μεγάλη διαφορά δεν έχει στο sp που είδα, για Mp ακόμα δε ξέρω...

Με απενεργοποιημένα τα shadows,antialasing deffered αλλάζει κάπως το πράμα βέβαια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...