DJ_Duker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Έβαλα τους 11,10 και πρέπει όντως να πηγαίνει καλύτερα. Το μόνο μου πρόβλημα πλέον είναι σε κάποια σημεία εκεί που κινούμαι η οθονη γίνεται πράσινη για μισό κλάσμα και επανέρχεται. Και το κάνει στη συνέχεια 3-4 φορές ακόμα σε άσχετα σημεία.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το έκανε συνέχεια στην Beta θυμάμαι. Τώρα, μου το έχει κάνει μια φορά μόνο οπότε no problem.
Commendatore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Που βρίσκουμε ή πώς δημιουργούμε τους κωδικούς για την Origin που ζητάει στο πεδίο αυτό ?
tsakonas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ειναι ιδιος λογαριασμος που ειχες στην EA. αν δεν εχεις, πατας κατω δημιουργια λογαριασμου...
Commendatore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ειναι ιδιος λογαριασμος που ειχες στην EA. αν δεν εχεις, πατας κατω δημιουργια λογαριασμου... Προσωπικά δεν είχα κωδικό στην origin, οπότε μάλλον πρέπει να δημιουργήσω ένα... Μήπως έχει καμία σχέση με τους κωδικούς και το λογαριασμό από το BF2 ? edit : Το Master ID θα είναι το όνομα που θα έχω στο παιχνίδι ?
konstantinos77 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 from-hell-1977 το δικο μου στο battlelog . Kαντε με add
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Έβαλα τους 11,10 και πρέπει όντως να πηγαίνει καλύτερα. Το μόνο μου πρόβλημα πλέον είναι σε κάποια σημεία εκεί που κινούμαι η οθονη γίνεται πράσινη για μισό κλάσμα και επανέρχεται. Και το κάνει στη συνέχεια 3-4 φορές ακόμα σε άσχετα σημεία. ναι το τσέκαρα αυτό και σε μένα,αλλά και με τους 11.9 το έκανε.. όχι συνέχεια,αλλά μια στα τόσα. Stuttering το λένε αυτό;
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Όχι ρε ποιο Stuttering. Stuttering σημαίνει κόλλημα, αυτό με την πράσινη οθόνη μάλλον είναι Bug των Drivers ή του παιχνιδιού. Στην Beta το έκανε πολύ συχνά.
DJ_Duker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι είχα το πρώτο bsod μετά από χρόνια παίζοντας battlefield 3... Ευχαριστώ Origin/Dice ή όποιος άλλος φταίει...
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Κάτι άλλο στον υπολογιστή σου θα φταίει. Δεν έχω δει άλλη ανακοίνωση χρήστη σε άλλο φόρουμ ή εδώ για BSOD.
Xorxhs! Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Τι είναι το BSOD? http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Screen_of_Death
aekoupoli Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 blue screen of death μηπως απο θερμοκρασια στο εκανε? η δουλευε η καρτα στο full η κατι αλλο
aekoriginal21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μου υπενθυμιζει καποιος πως αλλαζουμε ονομα στο origin;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα