Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μίλησα με εκπρόσωπο της EA στο live chat και μου έδωσε το κωδικό.

you:

Ravit hello, i am George. I tried to talk before with a colleague of yours, but the connection timed out. Can you please unlock the physical warfare pack to my battlefiled 3 limited edition game? Cause so far i cant use it. Thank you.

Ravit:

Hi George.

Ravit:

Do you have that code?

you:

No i dont have a code for it. Correct me if i am wrong, but this pack goes with the limited edition preorders, right?

Ravit:

Okay may I know your email address?

Ravit:

And where you have bought your game?

you:

xrtc*****@*********.com and i preorder it and got it from Plaisio (Greek store).

Ravit:

Thank you please wait.

Ravit:

May I know your platform?

you:

Its for PC, ty i ll wait

Ravit:

****-****-****-**** this is your code try it.

από ένα παιδί στο thelab

• Moderators
Δημοσ.

Και γω με την 5870 μου είχα stuttering βάζοντας τις ίδιες ρυθμίσεις.

Παίζοντας βρήκα ότι έφταιγαν τα textures. Τώρα με textures στο High, τα υπόλοιπα settings στο Ultra και 2xMSAA παίζω σε 1920x1080 χωρίς προβλήματα.

Κάτι παίζει και ανεβάζει memory leak στην Vram λένε. Και φαίνεται ότι γίνεται στις 1 GB κάρτες. Ελπίζω να το patch-άρουν, γιατί δεν ζορίζεται τόσο η κάρτα (72 βαθμούς γράφει). Λένε ότι πρώτα γεμίζει η κάρτα, μετά η RAM και μετά πάει στον σκληρό, οπότε αρχίζουν τα κολλήματα. Δεν το έχω ψάξει ποτέ αν έτσι γίνεται, αλλά σίγουρα κάτι φταίει με το MP, ενώ στο single που είναι πιο βαρύ στα γραφικά, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Κάτι παίζει και ανεβάζει memory leak στην Vram λένε. Και φαίνεται ότι γίνεται στις 1 GB κάρτες. Ελπίζω να το patch-άρουν, γιατί δεν ζορίζεται τόσο η κάρτα (72 βαθμούς γράφει). Λένε ότι πρώτα γεμίζει η κάρτα, μετά η RAM και μετά πάει στον σκληρό, οπότε αρχίζουν τα κολλήματα. Δεν το έχω ψάξει ποτέ αν έτσι γίνεται, αλλά σίγουρα κάτι φταίει με το MP, ενώ στο single που είναι πιο βαρύ στα γραφικά, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

σήμερα βγαίνουν οι ati drivers( 11.10? ) ;

Δημοσ.

Εχτές το βραδυ η Dice ανακοίνωσε το R6 patch για τους Servers του Battlefield 3 το οποίο θα βελτιώσει το πρόβλημα με τα crashes των server οταν γινόταν αλλαγή χάρτη .

Συγκεκριμένα το changelog είναι :

* Fix for crashes usually occurring during level switches. Server providers may see a little bit of memory leakage instead in this situation

* Game servers should no longer quit in some situations where the online backend servers are down. Server will reconnect to the backend once it's up again

* Fix for ghost servers which didn't accept connections

* Kick reasons should better match situations where they are issued. This will help battlelog provide more accurate information to the player

* Connection fixes to avoid players sometimes being rejected while joining the game server on one of the last slots

* Security updates

* Improved server logging

Ήδη το έχουμε περάσει στον server μας ( HeSC ) από σήμερα το πρωί.

Δημοσ.

Έχεις βάλει και 11.9 cap4 έτσι;

Όχι. Τώρα θα περιμένω την τελική έκδοσή για να δοκιμάσω πάλι. Δεν είναι ότι δεν δουλεύει το crossfire, απλά σε κάθε κάρτα παίρνω 50% χρήση ενώ αν έχω μόνο μια 4870 παίρνω 100%. Οπότε είτε με μια είτε με δύο κάρτες τα ίδια παίρνω. Επεξεργαστή έχω τον q9400 χρονισμένο στα 3,6GHz και παίζω στα medium.

Δημοσ.

Όχι. Τώρα θα περιμένω την τελική έκδοσή για να δοκιμάσω πάλι. Δεν είναι ότι δεν δουλεύει το crossfire, απλά σε κάθε κάρτα παίρνω 50% χρήση ενώ αν έχω μόνο μια 4870 παίρνω 100%. Οπότε είτε με μια είτε με δύο κάρτες τα ίδια παίρνω. Επεξεργαστή έχω τον q9400 χρονισμένο στα 3,6GHz και παίζω στα medium.

Ε Χωρις 11.9 cap4 το crossfire support εχει προβληματα...

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το παιχνίδι. Ενώ το είχα εγκαταστήσει κανονικά και έπαιζα χωρίς πρόβλημα, χθές το βράδυ δεν ξεκίναγε.

Μπαίνω στο origin και μόλις πατάω play now μου βγάζει την εικόνα παρακάτω.

bf3fb.jpg

Απεγκατέστησα το παιχνίδι και το ξαναέκανα εγκατάσταση αλλά τίποτα, έκανα και repair install αλλά πάλι τίποτα

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...