Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ με HD 5850 CF και Q6600 3.2 πάντα σε MP με όλα HIGH/ ANT. REFERRED OFF / MOTION BLUR ON / ANISOTROPIC FILTER 8x παίζω σχετικά καλά με 40-50fps πολλές φορές πέφτει και στα 30fps βεβαία. Εάν βάλω της ρυθμίσεις auto μου βάζει το πρώτο ultra και anisotropic Filter 16x και κολλάει το σύμπαν.

Αρχίζω να πιστεύω ότι θέλει κάρτα με 2G μνήμη!! :huh:

Λυπών, εχθές αναβάθμισα τον Q6600 3.2 oc που είχα σε i5 2500K 3.3 και σε 8gb ram dd3 από 4gb ddr2.

Εντάξει το παιχνίδι ξέφυγε εντελώς,με το σύστημα της υπογραφής μου πλέον και με αυτές τη ρυθμίσεις minimum 40fps max 60fps σε mp πάντα.

Μονο το antialiasing deferred δεν μπορώ να πειράξω μόλις το ενεργοποιήσω κολλάνε τα πάντα.....!!

Δημοσ.

Εμενα παντως μου κανει εντυπωση τωρα που παρατηρω ολες τις πιστες οτι τα χρωματα δεν ειναι τοσο εντονα οσο στο bad company .Δηλαδη βλεποντας για παραδειγμα το γρασιδι στο bc2 ηταν πολυ πιο πρασινο απο οτι εδω συν του οτι δεν εχει να ρυθμισω το contrast οπως ειχε στο αλλο για να κανω πιο εντονα τα χρωματα .Μπορει τωρα να φταιει οτι παιζω εγω σε dx10 δεν ξερω...Υπαρχει καμια ρυθμιση για το contrast?

Δημοσ.

Λυπών, εχθές αναβάθμισα τον Q6600 3.2 oc που είχα σε i5 2500K 3.3 και σε 8gb ram dd3 από 4gb ddr2.

Εντάξει το παιχνίδι ξέφυγε εντελώς,με το σύστημα της υπογραφής μου πλέον και με αυτές τη ρυθμίσεις minimum 40fps max 60fps σε mp πάντα.

Μονο το antialiasing deferred δεν μπορώ να πειράξω μόλις το ενεργοποιήσω κολλάνε τα πάντα.....!!

Πόσα Frames κέρδισες δηλαδή με την αναβάθμιση CPU;

Επίσης η δεύτερη κάρτα πόσο Scaling έκανε πριν και τώρα;

Δημοσ.

Γεμίζει η Vram γι αυτό. Αλήθεια βελτιώθηκε αρκετά με τον νέο επεξεργαστή το παιχνίδι?

Δημοσ.

Με το πρώτο σύστημα σε HIGH έπαιζα με 40-55 fps ψιλό έπεφτε και κάτω από 40fps και είχα και ψιλό κωλύματα, μετά την αναβάθμιση έχω τα ίδια frames σε ULTRA ώμος και χωρίς κωλύματα.

Το scaling δεν το τσέκαρα, πάντως η διαφορά είναι χαοτική.

Δημοσ.

Είναι παράξενο.

Από αυτά που λες, φαίνεται πως η δεύτερη κάρτα κοιμόταν πριν και τώρα κοιμάται λίγο λιγότερο.

Δοκίμασε με το MSI Afterburner να μας πεις αν δεν σου κάνει κόπος πως δουλεύει η δεύτερη κάρτα.

Δημοσ.

εμένα μου φαίνεται απολύτως λογικό το παραπάνω, υπάρχουν πολλά video που το επιβεβαιώνουν στο youtube οχι μονο για battlefield. εντάξει μιλάμε για cpu 5 χρόνων πλέον... !!! ο λόγος που δεν το αγόρασα το battlefield ακόμα είναι οτι δεν έχω σκοπό να αναβαθμίσω το pc... μεγειές πάντως :)

http://www.youtube.com/watch?v=ybo5a4VBajg

Δημοσ.

Είναι παράξενο.

Από αυτά που λες, φαίνεται πως η δεύτερη κάρτα κοιμόταν πριν και τώρα κοιμάται λίγο λιγότερο.

Δοκίμασε με το MSI Afterburner να μας πεις αν δεν σου κάνει κόπος πως δουλεύει η δεύτερη κάρτα.

Ok, θα δοκιμάσω αύριο όμως, δεν είμαι μπροστά στο μηχανάκι τώρα.

μεγειές πάντως :)

Thanks!!

Δημοσ.

Πάντα το CPU θα βοηθάει λίγο έως πολύ. Ανάλογα το Game πάντα.

Για παράδειγμα στο Crysis δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά όσο στο Dirt.

Στο RE5 από την άλλη είναι μεγάλη.

Βέβαια εκεί που η μικρή διαφορά κάνει την κατάσταση καλύτερη είναι στο Crysis και εκεί είναι που τη ζητάς. Στα υπόλοιπα βαράνε πάνω από 60fps και τα δύο συστήματα.

Με 2 5850 πάντως θεωρώ ότι έπρεπε να 60αρίζει το Battlefield 3.

Γι' αυτό επιμένω στο usage της δεύτερης κάρτας, μιας και το CF είναι λίγο παράξενο.

Δημοσ.

Oταν λετε Vram εννοειτε την Ram ή της gpu? Eγω ακομα υποφερω απο shuttering :mad: με τις ιδιες ρυθμισεις του peteranou ειμαι με την 5870 και ημουν στα 40 fps ΜP παντα.. υπαρχει καποιος που παιζει flawless το παιχνιδι με ATi 5850 + πανω?

Δημοσ.

Πάντως και στο Heaven Benchmark πριν την αναβάθμιση είχα scores: 1134 με FPS:45 και τώρα scores:1500+ (δεν θυμάμαι ακριβώς)με FPS:60.

Άσχετο, έχει παίξει κάνεις το bad company 2 digital deluxe edition τι ακριβώς είναι?

Δημοσ.

Oταν λετε Vram εννοειτε την Ram ή της gpu? Eγω ακομα υποφερω απο shuttering :mad: με τις ιδιες ρυθμισεις του peteranou ειμαι με την 5870 και ημουν στα 40 fps ΜP παντα.. υπαρχει καποιος που παιζει flawless το παιχνιδι με ATi 5850 + πανω?

Και γω με την 5870 μου είχα stuttering βάζοντας τις ίδιες ρυθμίσεις.

Παίζοντας βρήκα ότι έφταιγαν τα textures. Τώρα με textures στο High, τα υπόλοιπα settings στο Ultra και 2xMSAA παίζω σε 1920x1080 χωρίς προβλήματα.

Δημοσ.

FPS:20 - 40,σε 32αρι server με Core 2 Duo 2,4!, 4G DDR2 και την ταπεινή 4850... (ολα high σχεδον) :D

Βattlefield ρε, μπείτε στη μάχη και αφήστε αναβαθμίσεις και fps! :lol:

Δημοσ.

FPS:20 - 40,σε 32αρι server με Core 2 Duo 2,4!, 4G DDR2 και την ταπεινή 4850... (ολα high σχεδον) :D

Βattlefield ρε, μπείτε στη μάχη και αφήστε αναβαθμίσεις και fps! :lol:

Σωστό και αυτό!!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...