Stavrakas13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Screw jets and screw vehicles Infantry FTW λεμεεεεεε
aekoupoli Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 και με πεταει επισης και στο multiplayer στο μultiplayer δν με εχει πεταξει ακομα παντως,μονο στο coop μια φορα
trelos3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 στο μultiplayer δν με εχει πεταξει ακομα παντως,μονο στο coop μια φορα στο co-op μας πεταει συνεχεια εχει προβλημα????????
aekoupoli Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 αν θες οταν παω σπιτι να σε κανω add στο origin να δοκιμασουμε κ μαζι το coop
zisis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Συμφωνειτε οτι το conquest της operation metro ειναι οτι πιο κακη ιδεα εχει πεσει για χαρτης του bf?
trelos3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 αν θες οταν παω σπιτι να σε κανω add στο origin να δοκιμασουμε κ μαζι το coop το ιδιο name εχω
agelosLX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά ενώ αρχικά όταν πατούσα play στο origin μου άνοιγε το battlelog και διάλεγα τι θέλω να παίξω, τώρα μου ανοίγει το story mode κατευθείαν.. Δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε? Πρέπει τώρα να έχω σε bookmark το battlelog για να παίζω online.. Σε εσάς πώς λειτουργεί?
kosyfaki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 εντοπιστηκε το προβλημα με τη βοηθεια σας. Η θερμοκρασια του επεξεργαστη και της μητρικης φτανει 98 βαθμους απο 50 μεσα σε ενα λεπτο απο τη στιγμη που ξεκιναω το παιχνιδι. η ψυκτρες ολες λειτουργουν κανονικα ομως. Τι γινεται τωρα?
tilbellos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 πολύ πιθανον να ξεκουμπωσε η ψυκτρα του επεξεργαστή, ελενξε αν κουνιεται. Ξερεις πως κουμπώνει η ψυκτρα; καλό θα ηταν να επερνες και μια καινουρια πάστα για να βάλεις
DioDouv Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά βοηθήστε γιατί θα τρελαθώ.......... Στην διαδικασία εγκατάστασης του Βattlefield 3, κάνω εγκατάσταση πρώτα το Origin (κατεβασμένο από το επίσημο site). Αφού τελειώσει η εγκατάσταση και αφού δίνω email και pass, όταν πατώ login χάνετε η internet σύνδεση και η network σύνδεση με τον router. Το παραπάνω το κάνει ΠΑΝΤΑ, με μόνη λύση - exit από το Origin και επανεκκίνηση το router. - router Thomson TG585 v8 - ISP Forthnet Το παραπάνω συμβαίνει σε PC φίλου, στο δικό μου έκανα την ίδια διαδικασία (εγκατάσταση το Origin και μετά το Βattlefield 3) επιτυχημένα.
Chaos3X Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Φίλε μου πήγαινε εδώ, http://www.insomnia.gr/topic/297527-battlefield-3/page__st__2480 και διάβασε το post #2489. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις update το firmware του router σου.
DioDouv Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αν και είχα διαβάσει όλο το θέμα με το Βattlefield 3 αυτό δεν το είχα παρατηρήσει. Το λοιπόν, έβαλα firmware 8.2.7.8 και όλα δούλεψαν. Ευχαριστώ για την γρήγορη και ΣΩΣΤΗ συμβουλή.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 2 μόνο. Και κάποια στιγμή πρέπει να το λιώσω γιατί θέλω το G3.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 4gb ram εχω, λες να παιξει το ρολο του..; Αν αξιζει, για 25-30 ευρω που κανουν πλεον οι 4αρες θα παρω ενα πακετο. Οπως ειπα, πιστευω πως θα τα παιζω ''αναμικτα'', μερικα σε ultra (textures) και πολλα settings που δεν κανουν την μεγαλη διαορα σε high. μπορεί και ναι..Δεν ξέρω,πάντως είμαι άνετος όπως είπα πριν! Και συ θα είσαι,μην αγχώνεσαι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα