Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο μultiplayer δν με εχει πεταξει ακομα παντως,μονο στο coop μια φορα

στο co-op μας πεταει συνεχεια εχει προβλημα????????

Δημοσ.

Ρε παιδιά ενώ αρχικά όταν πατούσα play στο origin μου άνοιγε το battlelog και διάλεγα τι θέλω να παίξω, τώρα μου ανοίγει το story mode κατευθείαν..

Δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε? Πρέπει τώρα να έχω σε bookmark το battlelog για να παίζω online..

Σε εσάς πώς λειτουργεί?

Δημοσ.

εντοπιστηκε το προβλημα με τη βοηθεια σας. Η θερμοκρασια του επεξεργαστη και της μητρικης φτανει 98 βαθμους απο 50 μεσα σε ενα λεπτο απο τη στιγμη που ξεκιναω το παιχνιδι. η ψυκτρες ολες λειτουργουν κανονικα ομως. Τι γινεται τωρα?

Δημοσ.

πολύ πιθανον να ξεκουμπωσε η ψυκτρα του επεξεργαστή, ελενξε αν κουνιεται.

Ξερεις πως κουμπώνει η ψυκτρα; καλό θα ηταν να επερνες και μια καινουρια πάστα για να βάλεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά βοηθήστε γιατί θα τρελαθώ..........

Στην διαδικασία εγκατάστασης του Βattlefield 3, κάνω εγκατάσταση πρώτα το Origin (κατεβασμένο από το επίσημο site).

Αφού τελειώσει η εγκατάσταση και αφού δίνω email και pass, όταν πατώ login χάνετε η internet σύνδεση και η network σύνδεση με τον router. Το παραπάνω το κάνει ΠΑΝΤΑ,

με μόνη λύση - exit από το Origin και επανεκκίνηση το router.

- router Thomson TG585 v8

- ISP Forthnet

Το παραπάνω συμβαίνει σε PC φίλου, στο δικό μου έκανα την ίδια διαδικασία (εγκατάσταση το Origin και μετά το Βattlefield 3) επιτυχημένα.

Δημοσ.

Αν και είχα διαβάσει όλο το θέμα με το Βattlefield 3 αυτό δεν το είχα παρατηρήσει. Το λοιπόν, έβαλα firmware 8.2.7.8 και όλα δούλεψαν.

Ευχαριστώ για την γρήγορη και ΣΩΣΤΗ συμβουλή.

Δημοσ.

4gb ram εχω, λες να παιξει το ρολο του..; Αν αξιζει, για 25-30 ευρω που κανουν πλεον οι 4αρες θα παρω ενα πακετο.

Οπως ειπα, πιστευω πως θα τα παιζω ''αναμικτα'', μερικα σε ultra (textures) και πολλα settings που δεν κανουν την μεγαλη διαορα σε high.

μπορεί και ναι..Δεν ξέρω,πάντως είμαι άνετος όπως είπα πριν! Και συ θα είσαι,μην αγχώνεσαι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...