Athanasios2104 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Σας έρχομαι φορτσάτος (δείτε συνημμένα), μένει να στήθει ο desktop.
shinigami Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Καμια ιδεα που εξακολουθει να εξαφανιζεται ο κερσορας του στοχου?? :/
basvlax Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 εχει επιλογη στις ρυθμισεις-->gameplay αντι για hold αλλάξετο με click zoom Σας ευχαριστώ και τους δύο.
gchris7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Καμια ιδεα που εξακολουθει να εξαφανιζεται ο κερσορας του στοχου?? :/ Άλλαξε όπλο και θα επανέλθει.
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 βρε παίδες,και όλα στο low με 1080p ανάλυση, το παιχνίδι φαίνεται απίθανο! Προς το παρόν δοκιμάζω διάφορες επιλογές ! Όλα στο high με 1080p πιάνω 70-80fps στο MP,και όλα ultra πιάνω 35-40 ,με i5 2500k 3.4, 8GB ram, 6870 2gb, και σε 23αρα οθόνη.. Πιστεύω καλά είμαι,και μόλις βγουν και οι νέοι ati drivers(φοράω του 11.9) θα πηγαίνει πιο εντάξει! Αλλά και όλα στο low να τα έχω δεν έχω πρόβλημα,το παιχνίδι φαίνεται πολύ ωραίο! Θα δοκιμάσω διάφορα στα γραφικά μέχρι να βρω τί δείχνει ωραίο και με κάμποσα fps .Όχι πως έχω παράπονο από αυτά που πιάνω ήδη ! Μου φαινονται πολυ μεγαλα τα νουμερα σου στα frames με 6870. Αμα πιανω καμια 50αρια frames fullHD με το συστημα της υπογραφης μου στο multi θα ειμαι υπερευχαριστημενος.
xlapatsas4000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Σας έρχομαι φορτσάτος (δείτε συνημμένα), μένει να στήθει ο desktop. καλα μεσα στον οτε μενεις ???
konstantinos77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Στην οθόνη, όταν ξεκινάς (ή όταν ξαναγενιέσαι) έχει μια επιλογή customize. Εκεί επιλέγεις kit/vehicle loadout και περνάς τα ξεκλειδωμένα. Δεν χρειάζεται κάθε φορά, κρατά τα τελευταία που είχες περάσει. Thanks man ...
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μου φαινονται πολυ μεγαλα τα νουμερα σου στα frames με 6870. Αμα πιανω καμια 50αρια frames fullHD με το συστημα της υπογραφης μου στο multi θα ειμαι υπερευχαριστημενος. Ε τόσα πιάνω τί να κανω:-P . Να κάτσω να βγάλω screenshots να δείξω? Φοράει 2gb vram,παίζει κ αυτό λόγο..Όσες πίστες έχω προλάβει να παίξω είμαι άνετος. Λόγο ότι είμαι από τ κινητό δεν μπορώ να δω την υπογραφή σου αυτήν την στιγμή..το μεσημέρι που θα κάτσω στον υπολογιστή θα το δω. Πάντως γενικά, μην τρελένεσται το παιχνίδι είναι εντάξει,τρέχει άνετα κ με πιο παλιά εξαρτήματα.. Μην σκασετε ένα καρο χρήματα. Πιστεύω ότι με 50fps κάποιος μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Βέβαια να μου πεις άλλο 180fps κ άλλο 50 αλλά οκ ολα κ πάλι
Chaos3X Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Παίδες συνέχεια με πετάει με το μήνυμα Your connection to the server has timed out. Ένα στα δύο παιχνίδια θα το κάνει κι ας έχω τέρμα σήμα. Έχετε καμιά ιδέα? Το PunkBuster το έχω κάνει update manualy... Update: Έκανα αυτό http://www.enterbf3....problem-solved/ και πήγαινε κάπως καλύτερα. Update 2: Πάλι χάλια! Καμιά ιδέα ρε παίδες? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2011 από Chaos3X
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Παίδες συνέχεια με πετάει με το μήνυμα Your connection to the server has timed out. Ένα στα δύο παιχνίδια θα το κάνει κι ας έχω τέρμα σήμα. Έχετε καμιά ιδέα? Το PunkBuster το έχω κάνει update manualy... Update: Έκανα αυτό http://www.enterbf3....problem-solved/ και πήγαινε κάπως καλύτερα. Update 2: Πάλι χάλια! Καμιά ιδέα ρε παίδες? απενεργοποίησε το upnp (ειδικά αν έχεις speedtouch) και ξαναδοκίμασε
kosyfaki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ενω εχω ενα pc αρκετα καλο με intel τετραπυρηνο, καλη μητρικη,μεγαλες μνημες και πολυ καλη καρτα γραφικων...μετα απο πεντε λεπτα αφου παιζω το παιχνιδι ειτε online ειτε campain σβηνει ο υπολογιστης. Τι μπορει να φταιει? Εχω win7.Μονο στο battlefield το κανει αυτο και σε κανενα αλλο παιχνιδι. Χαμηλωσα την αναλυση και εξακολουθει το ιδιο.
tilbellos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Οταν λες κλεινει, σβήνει τελέιως ή κανει επανεκκινηση; κατεβασε αυτό και ανέβασε ενα screenshot. Μπορείς να δοκιμάσεις πρώτα να βάλεις τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικών
kosyfaki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 σβηνει τελειως. Εχω βαλει και τους τελευταιους drivers καρτας γραφικων, και motherbord σε ολα τα hardware.
Ang3losqws Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μήπως σου βγαζει κανα μήνυμα για υπερθέρμανση κ κλεινει?ειτε η κάρτα γραφικών ειτε ο επεξεργαστης.
tilbellos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 οποτε μαλλον ειναι θεμα υπερθερμανσης επεξεργαστή, βαλε το speccy να δουμε θερμοκρασιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα