Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρόλο που δε παίζω fps θα το παίξω λίγο να δω αν πιάνει ψάρια ακόμα το pc μου γιατί "τρομοκρατήθηκα" με τα σχόλια σας περί απαιτήσεων :confused:

Αν δεν το παίξει τέρμα σε 1080 θα γίνω "εχθρός" του παιχνιδιού :mrgreen:

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρόλο που δε παίζω fps θα το παίξω λίγο να δω αν πιάνει ψάρια ακόμα το pc μου γιατί "τρομοκρατήθηκα" με τα σχόλια σας περί απαιτήσεων :confused:

Αξίζει το παιχνίδι , ακόμη και για άτομα που δε παίζουν shooters. Το single player μπορεί να μη λέει και πολλά, αλλά multiplayer σε Rush/Conquest mode είναι άλλο πράγμα. Το παιχνίδι εκεί ξεφεύγει πραγματικά.

Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι το Origin θέλει κλωτσιές.

Πολλές κλωτσιές!

Είχα το "ξαναφορτωμένο" γι το SP και σήμερα μου ήρθε το κανονικό (ευχαριστούμε, e-shop!).

Είπα να δοκιμάσω την "εξυπνάδα" και απλά έβαλα το κανονικό .exe και το έτρεξα.

Σήκωσε κανονικά την αναγνώριση ημερομηνιας/χώρας, πέρασα το κλειδί, ολα καλά, και μετά μου πέταξε το Origin ότι δεν είναι σωστά εγκατεστημένο και πρέπει να το περάσω.

Πατάω ΟΚ, dvd-> autorun και... αρχίζει να το κατεβάζει. Μάλιστα... το κατέβασε ολόκληρο, με 1.7 σταθερά, χωρίς ποτέ να διαβάσει από το DVD.

Τί να πεις!

Ευτυχώς λειτούργησε ομαλότατα μετά από τα 103 λεπτά που χρειάστηκε και 1 ωρίτσα το απόλαυσα.

Πάμε πάλι!:devil:

Δημοσ.

Eχει καταλαβει καποιος τι γινεται με τα unlocks ?Οταν σου ξεκλειδωνει κατι δεν μπορεις να το παρεις.Για το ΑΚ74Μ μου ξεκλειδωσε ενα σκοπευτρο και δεν μπορω να το παρω.

Δημοσ.

Eχει καταλαβει καποιος τι γινεται με τα unlocks ?Οταν σου ξεκλειδωνει κατι δεν μπορεις να το παρεις.Για το ΑΚ74Μ μου ξεκλειδωσε ενα σκοπευτρο και δεν μπορω να το παρω.

Στην οθόνη, όταν ξεκινάς (ή όταν ξαναγενιέσαι) έχει μια επιλογή customize.

Εκεί επιλέγεις kit/vehicle loadout και περνάς τα ξεκλειδωμένα.

Δεν χρειάζεται κάθε φορά, κρατά τα τελευταία που είχες περάσει.

Δημοσ.

Αναμενω νεα καρτα γραφικων (ati 6850) μεχρι τοτε παιξτε ελευθερα !!!! γιατι εαν ξεκινησω το παιχνιδι μπορει να σταματησω μετα απο 5 μερες συνεχομενα ! Τρεμε κοσμε Τρεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

βρε παίδες,και όλα στο low με 1080p ανάλυση, το παιχνίδι φαίνεται απίθανο!

Προς το παρόν δοκιμάζω διάφορες επιλογές !

Όλα στο high με 1080p πιάνω 70-80fps στο MP,και όλα ultra πιάνω 35-40 ,με i5 2500k 3.4, 8GB ram, 6870 2gb, και σε 23αρα οθόνη.. Πιστεύω καλά είμαι,και μόλις βγουν και οι νέοι ati drivers(φοράω του 11.9) θα πηγαίνει πιο εντάξει! Αλλά και όλα στο low να τα έχω δεν έχω πρόβλημα,το παιχνίδι φαίνεται πολύ ωραίο!

Θα δοκιμάσω διάφορα στα γραφικά μέχρι να βρω τί δείχνει ωραίο και με κάμποσα fps .Όχι πως έχω παράπονο από αυτά που πιάνω ήδη !^_^

Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως υπάρχει επιλογή να είναι χωρίς σκιές γιατί το γονατίζουν το λαπτοπακι μου.Όλα low και ψιλοσέρνετε.

Όχι, οι σκιές είναι μέρος του gameplay.

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να πυροβολήσουμε με zoom in (rmb) , πρέπει να έχουμε ταυτόχρονα lmb και rmb πατημένα?????

εχει επιλογη στις ρυθμισεις-->gameplay

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...