Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες οταν λετε οτι παιζει "νερακι"

Καντε τον κοπο να μας πειτε αν παιζει ετσι στο SP ή στο MP

γιατι εχει μεγαλη διαφορα.

Λοιπον

Για να μπω και εγω στο παιχνιδι

Το εχω σε high settings

με 5870+q6600 stock @1080p

και παιζω στο SP με περιπου 60 Fps avg

ενω το MP κοντα 30

Εγω με gtx 560ti oc και i5 [email protected] παιζω 1680χ1050 high settings με 1-2 επιλογες οff και εχω σταθερα απο 60 και πανω fps multi

σε κοβει η cpu νομιζω .q6600 stock ειναι κακουργημα ,πηγαινε τον απο 3 και πανω και θα δεις διαφορες !

Δημοσ.

What????αυτο φταει τοσο καιρο??? δλδ θα παιζει καλυτερα με μια καρτα των 2gb???Oo

Εγω με την 6850 την 1GB παίζω όλα στα high εκτός απο 2 settings που τα έχω στο Ultra .Και anisotropic filtering στο 16.Antialising off όμως.

Σχεδόν τέλεια δλδ

Δημοσ.

Mπορειτε να μου πειτε γτ εξαφανιζεται συνεχεια ο στοχος??!?!?! συνεχεια ομως...

Εγω με την 6850 την 1GB παίζω όλα στα high εκτός απο 2 settings που τα έχω στο Ultra .Και anisotropic filtering στο 16.Antialising off όμως.

Σχεδόν τέλεια δλδ

Ε και εγω στα ιδια με ολα ultra εκτος απο 2 πραγματα και τρωω σκαλωματα που και που <.<

Δημοσ.

Λοιπον παιδες επαιξα 1 ωρα ,το παιχνιδι με την 295 ολα high χωρις ΑΑ,με 1920χ1200 βγαζει στα 50-60fps ,αλλα οσο παιζω εχω την αισθηση οτι ειμαι πιο χαμηλα δεν ξερω γιατι .Δεν ειναι smooth δηλαδη καθολου .Επισης η gpu usage ειναι στο 75-80% ,κοινως βλεπω οτι εχει προβληματα η 295.Ας δωσει και καποιος αλλος το δικο του performance

Ακριβως το ιδιο config με εσενα, και η δικια μου gtx 295 το τρεχει νερακι, και αυτο το βλεπω κιολας. Καμια αισθηση σπασιματος.

Δημοσ.

Δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω και να απαντησω αλλα εγιναν αρκετα σχολια απο καποιους εδω .

Αναφερθηκα στους οδηγους που μιλουσε το παλικαρι ( ποιοι οδηγοι τελικα ειναι σταθεροι για την 5870 στο BF3 ). Στους οδηγους ηταν η απαντηση και οχι στην καρτα .

xpydrk.jpg

ifbihz.jpg

5ot7pt.jpg

Για μενα και την συγκεκριμενη καρτα τρεχει ΑΝΕΤΑ . Κατω απο 40 frames δεν εχει πεσει ( μιλαμε για SP ) .

Τωρα video δεν προκειτε να κατσω να τραβηξω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι " ελεφαντας " και τα screenshots που τραβηξα και ανεβασα ηταν πολυ .

Τωρα τα preview και τα review τη λενε δεν ξερω . Και εγω αλλα περιμενα .

Δημοσ.

Φοβερό το Game.

Απίστευτη δράση που σε βάζει στο κλίμα του πολέμου. Ο ήχος είναι το μεγάλο όπλο του παιχνιδιού.

Τα γραφικά είναι ότι καλύτερο έχω δει και φυσικά έχουν μεγάλες απαιτήσεις.

Παίζει καλά στο Medium. 30-45FPS με τους τελευταίους Drivers (11.9).

Στην αρχή το έβαλα Ulta και έφαγα τρελό κόλλημα.

Με το σύστημα της υπογραφής σου και έχεις τόσο λίγα FPS στο Medium ?

Κανονικά θα έπρεπε να το παίζεις στα Ultra με γύρω στα 30FPS..

χωρίς παρεξήγηση, άλλα σύμφωνα με έγκυρα reviews (πχ. toms hardware), για να παίξεις ULTRA σε full hd και πάνω αναλύσεις, θέλεις SLI ή CF ή dual-gpu κάρτες.

Τα λέω αυτά με την προυπόθεση ότι για να λες ένα παιχνίδι "νεράκι" θέλει >60fps. Εγώ ακόμη δεν το πήρα, κι εγώ 5850 @950/1200 έχω και έχω ακούσει ότι και με ~40fps δεν έχεις πρόβλημα, άλλα αυτό το άκουσα μόνο για High Settings, όχι Ultra.

Ε, όχι και έγκυρη πηγή ο Tomshardware..

Που μου έβγαζε την 4870x2 πιο γρήγορη από την GTX295..

Αυτό εδώ είναι έγκυρο.

Battlefield3-Final-GPUs-1920-4xMSAA-FXAA-v2.png

Καλά μερικοί με mid range κάρτες που λένε τα "νεράκι" και "άνετα" κλπ στο ultra εννοουν 25-35 καρέ,όχι 60 όπως εννοει ο λογικός κόσμος το "νεράκι" ..

Ανάλογα το παιχνίδι.

Το Crysis 1 όπως και το Battlefield 3 τώρα, στα 40+ FPS φαίνεται νερό.

Υπάρχουν και άλλα που σε αυτά τα FPS πάει χάλια μαύρα, είτε λόγω Drivers, είτε λόγω SLI/CF/mGPU που υπάρχει το Micro-Stuttering.

Σε Single GPU πάντως στα περισσότερα, εάν έχεις 40+ FPS ΧΩΡΙΣ Stuttering(Τονίζω) παίζεις άνετα και SP και MP.

Δημοσ.

Εγω δε την ξέρω την λύση φιλαράκο.

Αλλα για μένα βρήκα λύση ,τι θα κάνω για να περάσουν χωρίς να το καταλάβω οι 4 μέρες.Θα αγοράσω υπνοτικά χάπια και θα τα παίρνω 2-2 για αυτές τις 4 μέρες

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο config με εσενα, και η δικια μου gtx 295 το τρεχει νερακι, και αυτο το βλεπω κιολας. Καμια αισθηση σπασιματος.

Kαταρχην υπηρξε προοδος απο εκεινο το ποστ μου με το update sto pb .To παιχνιδι κυμαινεται απο 44-60fps(αυτο το ειχα πει ετσι και αλλιως και δεν εχει να κανει με τα σπασιματα) με min fps ποτε κατω απο 42-44.Απο εκει και επειτα ποσο gpu usage εχεις γιατι εμενα με τους τελευταιους drivers ειναι στο 75%.

Καλά μην τρελαίνεσαι, δεν είναι και το παιχνίδι του αιώνα..

Btw, έμαθα από κάποιον ότι ήδη ετοιμάζουν το Bad Company 3 για τέλος του 2012.

Μα τι νομιζεις ειναι το bf3 ? Ετσι να ζεσταθουμε λιγο για το bc3 ειναι :P

Δημοσ.

Μόλις μου ρθε η limited edition από το e-shop. Μπήκα λίγο την caspian border και πέταξα λίγο τα τζετ της πίστας. Χωρίς flares πέφτεις στο λεπτό.

Το Coop που έχει σαν άλλη επιλογή αντί για multiplayer μέχρι πόσα άτομα είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...