Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειτε μου επιτελους ποιοι ειναι οι stable drivers για 5870,εχω 60fps και κολλαω απιστευτα λες και πηγαινω 1-2 fps..ειναι τελειως unplayable!!

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτα περνάμε τους Drivers και μετά τα Profiles(Cap).

Σε εσάς που έχετε προβλήματα με κολλήματα κλπ.

Ελπίζω να μην χρησιμοποιείτε Driver Sweeper, το πρόγραμμα είναι καταστροφικό και δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε τον Uninstaller του Atiman

Atiman Uninstaller v.6.0.0

Οπότε, έχουμε και λέμε.

Σβήνετε τους Drivers που έχετε με τον Uninstaller του Atiman(πολύ εύκολη μέθοδος, απλά πατήστε το A(Automatic) και τα κάνει όλα αυτόματα.

Εάν έχετε Profiles, θα σβήσει τα Profiles και μετά θα πρέπει να ξανατρέξετε τον Uninstaller.

Μόλις τελειώσει ο Uninstaller, θα κάνει αυτόματα Restart το PC σας, μετά μόλις μπει στα Windows θα σας ζητήσει να κάνετε Activate το Administrator Account.

Θα το κάνετε πατώντας το γράμμα ''C''.

Όλα αυτόματα ξανά και μόλις τελειώσει και πει Uninstaller finished withour erros θα πατήσετε Q(quit) θα κλείσει ο Uninstaller, θα κάνετε restart και όταν μπείτε ξανά στα Windows θα περάσετε τους Catalyst 11.10 preview 3 + 11.9 Cap 4.

Btw, όσοι έχετε i7 κλείστε το Hyper-Threading γιατί δημιουργεί κολλήματα.

Δημοσ.

οταν το πρωτοεβαλα με πετουσε εξω καθε 5 λεπτα και ειχε φοβερα κοψιματα στην κινηση αν και ειχα περιπου 60-70 fps στο παιχνιδι

Εκανα update στο punkbuster ρυθμισα τα γραφικα ολα high shadows medium και ολα πηγαινουν σφαιρα ,παιζει αψογα τωρα το ιδιο και καλυτερα απο το bad company 2

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και γω την Limited Edition από Amazon μαζί με το Specact Kit DLC που δίνανε δώρο στα pre-orders. Θα το βάλω σε λίγο να δω αν θα έχω τα ίδια θέματα με εσάς στο Origin καθώς θα είμαι σε Αγγλικούς servers..

Η μεγαλύτερη πλάκα ήταν χτές το βράδυ που έκανα βόλτα κατά τις 12.30 και είδα σε 2 μαγαζιά με video games να γίνεται της πουτ@νας απ'έξω...ουρά χιλιομέτρων για να παραλάβουν το BF3!! Θεοί!!

Πότε το είχες παραγγείλει?? Το specact δεν υπήρχε στο site, μόνο για το Karkand έγραφε!

Δημοσ.

οταν το πρωτοεβαλα με πετουσε εξω καθε 5 λεπτα και ειχε φοβερα κοψιματα στην κινηση αν και ειχα περιπου 60-70 fps στο παιχνιδι

Εκανα update στο punkbuster ρυθμισα τα γραφικα ολα high shadows medium και ολα πηγαινουν σφαιρα ,παιζει αψογα τωρα το ιδιο και καλυτερα απο το bad company 2

Αυτο ακριβως κανει και εμενα ,αλλα το pb πως το εκανες update ?

Εγω για το bc2 χρησιμοποιουσα το προγραμματακι που επιλεγεις αναμεσα σε μια λιστα απο παιχνιδια αλλα το bf3 δεν το εχει .

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσους θα βοηθήσει η ακόλουθη πληροφορία, αλλά τουλάχιστον στη δική μου κάρτα γραφικών (Gigabyte 560Ti, η οποία είναι εργοστασιακά overclocked) κράσαρε κάθε 5 λεπτά. Πραγματοποιώντας Update στο BIOS της κάρτας, κατεβάζοντας το σχετικό αρχείο από το επίσημο site της Gigabyte, όλα τα κρασαρίσματα εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.

Δημοσ.

ΤΟ ξέρω έχει χιλιοειπωθει αλλά θα πω και εγώ τον πόνο μου! Πιο buggy παιχνίδι δεν έχω ξαναπαίξει (όλα χάλια σέρνεται, ήχοι, πυροβολισμοί, κολλήματα - μετάνιωσα τα 49.99 που έδωσα (καλύτερα από τον θείο) εάν είναι έτσι και το mp με βλέπω με το P4F στο χέρι.....

Δημοσ.

Αυτο ακριβως κανει και εμενα ,αλλα το pb πως το εκανες update ?

Εγω για το bc2 χρησιμοποιουσα το προγραμματακι που επιλεγεις αναμεσα σε μια λιστα απο παιχνιδια αλλα το bf3 δεν το εχει .

πρεπει να κατεβασεις το pbsetup

γραψε στο google punkbuster να το βρεις

Σε σενα δεν εχει το bf3 γιατι εχεις παλιοτερη εκδοση του προγραμματος.κατεβασε την τελευταια

Δεν ξέρω πόσους θα βοηθήσει η ακόλουθη πληροφορία, αλλά τουλάχιστον στη δική μου κάρτα γραφικών (Gigabyte 560Ti, η οποία είναι εργοστασιακά overclocked) κράσαρε κάθε 5 λεπτά. Πραγματοποιώντας Update στο BIOS της κάρτας, κατεβάζοντας το σχετικό αρχείο από το επίσημο site της Gigabyte, όλα τα κρασαρίσματα εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.

για το bios update της gigabyte 560ti το ειχα πει απο τοτε που ειχε βγει η beta

Δημοσ.

Πρώτα περνάμε τους Drivers και μετά τα Profiles(Cap).

Σε εσάς που έχετε προβλήματα με κολλήματα κλπ.

Ελπίζω να μην χρησιμοποιείτε Driver Sweeper, το πρόγραμμα είναι καταστροφικό και δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε τον Uninstaller του Atiman

Atiman Uninstaller v.6.0.0

Οπότε, έχουμε και λέμε.

Σβήνετε τους Drivers που έχετε με τον Uninstaller του Atiman(πολύ εύκολη μέθοδος, απλά πατήστε το A(Automatic) και τα κάνει όλα αυτόματα.

Εάν έχετε Profiles, θα σβήσει τα Profiles και μετά θα πρέπει να ξανατρέξετε τον Uninstaller.

Μόλις τελειώσει ο Uninstaller, θα κάνει αυτόματα Restart το PC σας, μετά μόλις μπει στα Windows θα σας ζητήσει να κάνετε Activate το Administrator Account.

Θα το κάνετε πατώντας το γράμμα ''C''.

Όλα αυτόματα ξανά και μόλις τελειώσει και πει Uninstaller finished withour erros θα πατήσετε Q(quit) θα κλείσει ο Uninstaller, θα κάνετε restart και όταν μπείτε ξανά στα Windows θα περάσετε τους Catalyst 11.10 preview 3 + 11.9 Cap 4.

Btw, όσοι έχετε i7 κλείστε το Hyper-Threading γιατί δημιουργεί κολλήματα.

ακολουθησα τις οδηγιες σου κατα γραμμα και απο κει που επαιζα στα 20 fps τωρα οταν ανοιγω το παιχνιδι απλα βλεπω μαυρη οθονη. Tnx a lot!

Δημοσ.

i7-920 oc με HT ανοικτο, gtx460 oc = κλειστο ΑΑ, κλειστο occlusion, ολα τα υπολοιπα high = 55-70 fps , δεν εχει κολλησει ποτε δεν εχει κρασαρει ποτε, το μονο προβλημα που παραμενει ειναι kicked by admin kai server disconnect οταν τελειωνει το match αλλα πολυ λιγοτερο απο χθες τουλαχιστον.

ο καθενας εχει διαφορετικα setup επειδη μια ρυθμιση δουλευει σε καποιον δεν σημαινει οτι θα δουλευει σε ολους

multiplayer πολυ καλο αλλα νομιζω το commorose ειναι τελειως αχρηστο σε σχεση με παλιοτερα bf, επισης μερικες βελτιωσεις στο sensitivity των αεροπλανων/ελικοπτερων ισως και να ειχαμε την δυνατοτητα να βλεπουμε πισω θα ηταν γαματο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...