Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το χω παθει και γω με q6600 και 5770 αλλα το κλεισα με task manager

Εμένα μου σκαλώνει όλο το pc και δεν ανταποκρίνετε σε τίποτα!!!!! :shock:

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε 5850oc edition σε pc με 8gb ram (τα windows 64 bit χωρίς swap file σε SSD) σε ανάλυσγ 1920x1200 όλα high είναι τελείως smooth και με max fps. με τους τελευταίους beta drivers της ΑΤΙ (που είχε βγάλει για το RAGE πριν 2-3 βδομάδες)

έγραψα τα παραπάνω specs εκτός της κάρτας γιατί μπορεί να επιδρούν θετικά στο overall performance

Εγω οταν βαζω το precision γραφει DX11 .Υπαρχει settings file να το αλλαξω σε DX10 μηπως βελτιωθει ?Αν και ξερω οτι αυτοματα το αναγνωριζει ..

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι μου κρασάρει συνέχεια (όλο το pc και restart από το κουμπί) ενώ δεν είχα πότε κανένα πρόβλημα με οποιοδηποτε άλλο παιχνίδι!! Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? (το pc μου : Gigabyte UD7 - Gigabyte 5870 - i7 920 - 60gb OCZ Vertex 2 - 6gb 1600mhz RAM - 1000W Corsair TX)

Κοίταξε λίγο το ssd σου,σου περισσεύει το 15% με 20% ελεύθερος χώρος ?

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι μου κρασάρει συνέχεια (όλο το pc και restart από το κουμπί) ενώ δεν είχα πότε κανένα πρόβλημα με οποιοδηποτε άλλο παιχνίδι!! Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? (το pc μου : Gigabyte UD7 - Gigabyte 5870 - i7 920 - 60gb OCZ Vertex 2 - 6gb 1600mhz RAM - 1000W Corsair TX)

Μήπως η κάρτα σου είναι overclocked? Έστω και εργοστασιακά?

Δημοσ.

Κοίταξε λίγο το ssd σου,σου περισσεύει το 15% με 20% ελεύθερος χώρος ?

Από τα 60gb έχω ελεύθερα τα 21gb!

Μήπως η κάρτα σου είναι overclocked? Έστω και εργοστασιακά?

Η κάρτα μου είναι μαμά με τα στάνταρ ρολόγια και δεν είχε ποτέ πρόβλημα (ούτε έχει και τώρα σε κανένα άλλο παιχνίδι τουλάχιστον). Μήπως παίζει τίποτα με τους drivers(έχω τους τελευταίους της AMD)?

Δημοσ.

γιατι τοσο πολυ?

Μερικές φορές το σύστημα χρειάζεται να αποθηκεύσει κάποιες πληροφορίες στην "εικονική μνήμη".

http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_memory

Η εικονική μνήμη βρίσκεται στον σκληρό δίσκο και χρησιμοποιείται μόνο όταν έχεις τον υπολογιστή ανοιχτό.

Γενικά,όσο πιο γεμάτος είναι ένας δίσκος,τόσο πιο αργά θα βρίσκει τις διάφορες πληροφορίες. Αλλά ένα μικρό ποσοστό πρέπει πάντα να το αφήνουμε ελεύθερο για την εικονική μνήμη.

Από τα 60gb έχω ελεύθερα τα 21gb!

Τότε είσαι εντάξει από αυτό που λέω από πάνω.

Κάτι άλλο φταίει. :mellow:

Δημοσ.

Η κάρτα μου είναι μαμά με τα στάνταρ ρολόγια και δεν είχε ποτέ πρόβλημα (ούτε έχει και τώρα σε κανένα άλλο παιχνίδι τουλάχιστον). Μήπως παίζει τίποτα με τους drivers(έχω τους τελευταίους της AMD)?

Στο λέω γιατί εμένα το overclock μου ήταν σταθερό παντού για μήνες τώρα, αλλά για το Battlefield 3 χρειάστηκε να τσιμπήσω λίγο την τάση. Ο επεξεργαστής σου είναι stock και αυτός?

Για τους drivers δε γνωρίζω να σου απαντήσω.

Δημοσ.

Στο λέω γιατί εμένα το overclock μου ήταν σταθερό παντού για μήνες τώρα, αλλά για το Battlefield 3 χρειάστηκε να τσιμπήσω λίγο την τάση. Ο επεξεργαστής σου είναι stock και αυτός?

Για τους drivers δε γνωρίζω να σου απαντήσω.

Όλα μαμά είναι φίλε μου, δεν έχω πειράξει τίποτα!

Δημοσ.

Κοίτα θυμάμαι που έπαιζα την beta του Battlefield 3,με τους drivers 11.8 και πως μετά όταν έβαλα το 11.10 Version 3 Preview το οποίο υποτίθεται είχε ειδικό fix για το bf3,αντί να καλλιτερεύσει τις επιδόσεις,τις έκανε κάπως χειρότερα από ότι με 11.8,και μετά από αυτό ξανά έβαλα 11.8.

Σε εμένα πάντως αυτό συνέβει,δοκίμασε το και εσύ αν και δεν σου εγγυούμαι ότι αυτό θα φταίει.

Δημοσ.

Κοίτα θυμάμαι που έπαιζα την beta του Battlefield 3,με τους drivers 11.8 και πως μετά όταν έβαλα το 11.10 Version 3 Preview το οποίο υποτίθεται είχε ειδικό fix για το bf3,αντί να καλλιτερεύσει τις επιδόσεις,τις έκανε κάπως χειρότερα από ότι με 11.8,και μετά από αυτό ξανά έβαλα 11.8.

Σε εμένα πάντως αυτό συνέβει,δοκίμασε το και εσύ αν και δεν σου εγγυούμαι ότι αυτό θα φταίει.

Αυτό έκανα φίλε μου! Τώρα έχω επιστρέψει στους τελευταίους "επίσημους" drivers της AMD και ακόμα μου το κάνει. :-(

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα να το έχει ετοιμοπαράδοτο?

Και όταν λέω ετοιμοπαράδοτο, εννοώ να περάσω να το πάρω και να φύγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...