Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μετα απο καθε πιστα σας πεταει εξω λεγοντας connection to server timed out? ειναι σπαστικο

παντα στο εκανε ή σημερα?

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντα στο εκανε ή σημερα?

Σημερα ξεκινησα και ζητημα να εχει αλλαξει πιστα εστω και μια φορα χωρις disconnect...

Δημοσ.

Σημερα ξεκινησα και ζητημα να εχει αλλαξει πιστα εστω και μια φορα χωρις disconnect...

Ρωταω γιατι ελεγε το πρωι στο origin:

We are going to perform maintenance to improve stability for all platforms on our servers. Therefore, online connectivity will be down from 8:00 to 9:00 UTC. Thank you for your patience.

ισως γιαυτο στο εκανε επειδη ειχαν φορτωσει οι servers και μετα ηταν down για maintenance ,

αμα στο κανει ακομα ψαξε στο νετ γιατι πηρε κατι το ματι μου για timed out..........

Δημοσ.

Λοιπον παιδες επαιξα 1 ωρα ,το παιχνιδι με την 295 ολα high χωρις ΑΑ,με 1920χ1200 βγαζει στα 50-60fps ,αλλα οσο παιζω εχω την αισθηση οτι ειμαι πιο χαμηλα δεν ξερω γιατι .Δεν ειναι smooth δηλαδη καθολου .Επισης η gpu usage ειναι στο 75-80% ,κοινως βλεπω οτι εχει προβληματα η 295.Ας δωσει και καποιος αλλος το δικο του performance

Δημοσ.

παιδια καλημερα το παιχνιδι ειναι τελειο ultra γραφικα δεν μπωρο να το περιγραψω δεν εχει κολησει μεχρι τωρα πουθενα παρολο που το ping ειναι 110 με 140 δεν μου κανει κανενα πρωβλημμα καμια σχεση με εχτες ολοι οι servers που εβαλα λειτουργουν κανονικα δεν σερνεται το παιχνιδι καν τελειο απλα, παιρνω πισω οσα ειπα φυγαμε λοιπον για λιωσιμο η αποψινη βραδια θα ειναι πολυ πολυ μεγαλη

• Moderators
Δημοσ.

Υπερβολικός bro, είναι το ίδιο με Crysis 2, σου δίνει κάποιες επιλογές όπως για flank(sumtimes) :P

Κι εγώ πολύ scripted το βρίσκω.

Πιο πολύ theme park κατάσταση, ειδικά το jet. :P

Go go multiplayer!

Δημοσ.

Λοιπον παιδες επαιξα 1 ωρα ,το παιχνιδι με την 295 ολα high χωρις ΑΑ,με 1920χ1200 βγαζει στα 50-60fps ,αλλα οσο παιζω εχω την αισθηση οτι ειμαι πιο χαμηλα δεν ξερω γιατι .Δεν ειναι smooth δηλαδη καθολου .Επισης η gpu usage ειναι στο 75-80% ,κοινως βλεπω οτι εχει προβληματα η 295.Ας δωσει και καποιος αλλος το δικο του performance

σε 5850oc edition σε pc με 8gb ram (τα windows 64 bit χωρίς swap file σε SSD) σε ανάλυσγ 1920x1200 όλα high είναι τελείως smooth και με max fps. με τους τελευταίους beta drivers της ΑΤΙ (που είχε βγάλει για το RAGE πριν 2-3 βδομάδες)

έγραψα τα παραπάνω specs εκτός της κάρτας γιατί μπορεί να επιδρούν θετικά στο overall performance

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι μου κρασάρει συνέχεια (όλο το pc και restart από το κουμπί) ενώ δεν είχα πότε κανένα πρόβλημα με οποιοδηποτε άλλο παιχνίδι!! Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? (το pc μου : Gigabyte UD7 - Gigabyte 5870 - i7 920 - 60gb OCZ Vertex 2 - 6gb 1600mhz RAM - 1000W Corsair TX)

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι μου κρασάρει συνέχεια (όλο το pc και restart από το κουμπί) ενώ δεν είχα πότε κανένα πρόβλημα με οποιοδηποτε άλλο παιχνίδι!! Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? (το pc μου : Gigabyte UD7 - Gigabyte 5870 - i7 920 - 60gb OCZ Vertex 2 - 6gb 1600mhz RAM - 1000W Corsair TX)

το χω παθει και γω με q6600 και 5770 αλλα το κλεισα με task manager

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...