Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλό. Φαίνεται πως το sp campaign είναι σχεδόν έτοιμο. Από mp μεριά να δούμε τι έχουν κάνει. Btw υπάρχει κανένα fullhd link για το βιντεάκι?

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Και μαμώ τα γραφικά......Και από Gameplay πρέπει να καραλέει.

Ήρθε η ώρα να φύγω από το στρατόπεδο του Crysis :P

Εγώ C2 θα παίζω online μέχρι να βγει. :P

Δημοσ.

H EA δημοσιοποίησε ένα καινούργιο trailer για το επερχόμενο Battlefield 3. Η εκπληκτική μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί το παιχνίδι της DICE δείχνει τα δόντια της για ακόμα μια φορά, με τη φοβερή της αποτύπωση των καταστροφών τόσο σε μικρή όσο και μεγαλύτερη κλίμακα. Το παιχνίδι αναπτύσσεται με βασική πλατφόρμα το PC και τα αποτελέσματα είναι εμφανή δια “γυμνού οφθαλμού”.

Πάντως, η DICE τόνισε πως η έκδοση για κονσόλες, παρόλο που δεν θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών με αυτή του PC, θα παραμένει εντυπωσιακή.

Απολαύστε το trailer:

http://bcove.me/zkjmdwrb

Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη?????

τι υπολογιστη χρειαζεται για να εχουμε τετοια γραφικα οπως στο video??????

16πυρινο??

Δημοσ.

H EA δημοσιοποίησε ένα καινούργιο trailer για το επερχόμενο Battlefield 3. Η εκπληκτική μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί το παιχνίδι της DICE δείχνει τα δόντια της για ακόμα μια φορά, με τη φοβερή της αποτύπωση των καταστροφών τόσο σε μικρή όσο και μεγαλύτερη κλίμακα. Το παιχνίδι αναπτύσσεται με βασική πλατφόρμα το PC και τα αποτελέσματα είναι εμφανή δια “γυμνού οφθαλμού”.

Πάντως, η DICE τόνισε πως η έκδοση για κονσόλες, παρόλο που δεν θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών με αυτή του PC, θα παραμένει εντυπωσιακή.

Απολαύστε το trailer:

http://bcove.me/zkjmdwrb

Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη?????

τι υπολογιστη χρειαζεται για να εχουμε τετοια γραφικα οπως στο video??????

16πυρινο??

Μάλλον μια DX11 κάρτα γραφικών των 200+ ευρώ και μια CPU των 150.

Δημοσ.

Πάει το δώρο Πάσχα, πάει. :cry:

Θέλω Crysis 2, Battlefield 3 και προπαραγγελία το Witcher 2. Πάλι καλά που δεν βγήκε και κανένα Mass Effect φέτος, να μην μείνει ευρώ για ευρώ στην τσέπη. :lol:

Δημοσ.

Πάει το δώρο Πάσχα, πάει. :cry:

Θέλω Crysis 2, Battlefield 3 και προπαραγγελία το Witcher 2. Πάλι καλά που δεν βγήκε και κανένα Mass Effect φέτος, να μην μείνει ευρώ για ευρώ στην τσέπη. :lol:

Υπάρχει ακόμα Δώρο Πάσχα? :P :lol:

Δημοσ.

Υπάρχει. Έδωσα 200 ευρά το μήνα για να το περισώσω βέβαια, αλλά υπάρχει ακόμα... :mad:

Βέβαια για το 2012 δεν μπορώ να εγγυηθώ τπτ. :whistle: :P

Δημοσ.

Στον γαύρο δεν πάει φράγκο. Ούτε διαρκείας δεν έχω να φανταστείς. Δεν μου περισσεύουν λεφτά για βλακείες. :P

2-3 ματσάκια το χρόνο και πίσω σπίτι για λιώσιμο στο PC. Μη σου πω για τις εξόδους και τα ποτά, θα γελάσουμε μέχρι... δακρύων. :P

Δεν βοηθάει και η συνδρομή στο WoW βλέπεις να ανασάνω οικονομικά. (τα 12€ θα μας σώσουν)

Πάντως η αλήθεια είναι ότι αφενός αλλιώς εκτιμάς παιχνίδι που το έχεις αγοράσει, αφετέρου αν είχαν και λογικές τιμές τα εγχώρια καταστήματα, θα είχαν περισσότερους πελάτες.

Δεν είναι δυνατόν να ζητάει το Πλάισιο π.χ. 10€ παραπάνω για παιχνίδι που το play.com το φέρνει δωρεάν στα 34€

• Moderators
Δημοσ.

True, το μόνο κακό του play.com είναι ότι αργεί πολύ.

Οπότε όταν παίρνω κάτι ή με Amazon ή Direct2Drive. (ή Steam στην χειρότερη)

Απλά μόνο με Amazon παίρνεις και κουτί, για ευνόητους λόγους. :P

Δημοσ.

True, το μόνο κακό του play.com είναι ότι αργεί πολύ.

Οπότε όταν παίρνω κάτι ή με Amazon ή Direct2Drive. (ή Steam στην χειρότερη)

Τα παιχνίδια που αγοράζω θέλω και πρέπει να είναι σαν τα βιβλία. Μετράει μέχρι και το εξώφυλλο για μένα, συνεπώς αποφεύγω να αγοράζω σε digital μορφή εκτός αν το βρω σε τρελά δελεαστική τιμή και ειδικά στο steam συμβαίνει πάντα το αντίθετο.

Απλά μόνο με Amazon παίρνεις και κουτί, για ευνόητους λόγους. :P

Για πες, δεν το έπιασα. :huh:

Δημοσ.

Ε, το Amazon δίνει κουτί ενώ τα άλλα digital, το είπες και μόνος σου. :P

Κανένας που να δίνει digital download και να στέλνει μετά το DVD σε μία λογική τιμή, υπάρχει ή πολλά ζητάω? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...