Chaos3X Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ειχα το ιδιο προβλημε με το ρουτερ της forthnet,αν εχει και εσυ το thomson 585 κανε αναβαθμιση firmware θα φτιαξει.... Απο πλαισιο ειπαν τριτη,απο την γενικη ταχυδρομικη που το'στειλαν μειπαν σαββατο,τι παιζει;;; Είσαι πολύ σωστός φίλε μου! Δούλεψε τέλεια! Έχω λιώσει εδώ και 2:30 ώρες αλλά είμαι πολύ άσχετος ρε γαμώτο!
costas_doct Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μπορεί κάποιος να μας πει πως βάζουμε την ip ενός server στον οποίο θέλουμε να συνδεθούμε μέσω battlelog??
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Κάτι που μπορεί να βοηθήσει(Από Guru3D): If you have been receiving the "You have been kicked by the Administator" message while playing Battlefield 3 you may need to manually update your Punkbuster installation.First, download PBSetup from here: http://battlelog-cdn.battlefield.com/public/pbsetup.exe [battlelog-cdn.battlefield.com] When you start PBSetup, you will be presented with EvenBalance's license agreement. Accept the agreement to proceed. The utility will then download information about the latest PunkBuster version for BF3. Once this is complete, you are presented with a list of the PunkBuster-enabled games that are present on your systems. If Battlefield 3 is not in that list, you can add it: - Click on "Add a Game" - In the topmost dropdown box, choose "Battlefield 3" - Click on "Add Game" - You should now have Battlefield 3 in the list of PunkBuster-enabled games. Finally update the PunkBuster DLLs. Click on Battlefield 3, and choose "Check for Updates". PBsetup will check if the DLLs are up-to-date; if not, the latest DLLs will be downloaded and installed. . At this point PunkBuster is fully up to date and configured for Battlefield 3.
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ένα πολύ ενδιαφέρον wiki guide που έβγαλε το IGN (σίγουρα πιο ενδιαφέρον από το "manual" της ΕΑ). Από αριστερά μπορείτε να κινηθείτε σε όποια ενότητα θέλετε. IGN BF3 wiki
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 από βδομάδα εγώ, θα το μου το φέρουν οι δικοί μου
costas_doct Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Πάντως πέφτει πολύ κράξιμο στο forum του battlelog. Ερώτηση: σας βγάζει το ping του κάθε server για σε εμένα σε κανέναν δεν βγάζει...
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 από βδομάδα εγώ, θα το μου το φέρουν οι δικοί μου λεγοντας δικοι σου ? εισαι τοσο χωμενος στα κυκλωματα που ,στο φερνουν αλλοι ? :mrgreen:
konstantinos77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Πάντως πέφτει πολύ κράξιμο στο forum του battlelog. Ερώτηση: σας βγάζει το ping του κάθε server για σε εμένα σε κανέναν δεν βγάζει... Μονο σε καποιους server βγαζει και λεει ενα 60-72 και κατι τετοια.Ενω σε ολους μου βγαζει αυτο το σημα που βγαζουν και τα κινητα.Παντως o τροπος που σε βαζει στο παιχνιδι δηλαδη οχι απευθειας αλλα σε στελνει πρωτα στo battlelog οπου ειναι σαν fb ειναι φοβερο πραγματικα..
konstantinos77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Γιατι ρε ?Το μονο που θα ηθελα ηταν να ειναι ingame η σελιδα του battlelog και οχι μεσω ιντερνετ ...
outlaw star Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=p6allKrgykk αφιερωμένο σε όσους έχουν προπαραγγείλει και ακόμη δεν έχουν παραλάβει.. :cry: edit:να και το performance analysis του δικού μας παιδιού εδώ http://www.dsogaming.com/editorial/battlefield-3-pc-performance-analysis/
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλό το Review του John. Μπράβο.
agelosLX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μόλις παρέλαβα και γω την Limited Edition από Amazon μαζί με το Specact Kit DLC που δίνανε δώρο στα pre-orders. Θα το βάλω σε λίγο να δω αν θα έχω τα ίδια θέματα με εσάς στο Origin καθώς θα είμαι σε Αγγλικούς servers.. Η μεγαλύτερη πλάκα ήταν χτές το βράδυ που έκανα βόλτα κατά τις 12.30 και είδα σε 2 μαγαζιά με video games να γίνεται της πουτ@νας απ'έξω...ουρά χιλιομέτρων για να παραλάβουν το BF3!! Θεοί!!
zisis13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια μετα απο καθε πιστα σας πεταει εξω λεγοντας connection to server timed out? ειναι σπαστικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα