PETERANOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αφου εγω οταν το προπαρηγγειλα δεν τους εδωσα mail πως θα μου το στειλουνε ? Εμένα με πήρανε τηλ. και μου ζητήσανε το email μου για αυτόν τον λόγω.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μαλιστα ,και ολα αυτα τωρα για τα tags.Ok θα τους παρω εγω τοτε αλλα μου κανει εντυπωση διοτι αυτο επρεπε να ηταν στο πακετο μεσα στο dvd οπως ειναι το back to karkand το οποιο θα ενεργοποιηθει αυτοματα.Τι δουλεια εχει τωρα το πλαισιο να δωσει κωδικο εξω απο το πακετο του παιχνιδιου δεν το καταλαβαινω .Τουλαχιστον μπορει να μου εξηγησει καποιος που πηρε το παιχνιδι αυτη η ετικετα που ειχαν κολλησει αυτοι στο πλαισιο με τον κωδικο εξω απο το κουτι με σελοτειπ τι ειναι ? Οπ μαγκες ξεκολλησε το origin .....
panos0100 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Παιδια μπηκα με τα windows 7 αλλα μου το βγαζει το μυμημα και επισημα πλεον στα ελληνικα που λεει οτι οντως υπαρχει πρωβλημμα και οτι θα αποκατασταθει συντομα και ζυταμε συγνωμη για την βλαβη κατι τετοιο
gchris7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μαλιστα ,και ολα αυτα τωρα για τα tags.Ok θα τους παρω εγω τοτε αλλα μου κανει εντυπωση διοτι αυτο επρεπε να ηταν στο πακετο μεσα στο dvd οπως ειναι το back to karkand το οποιο θα ενεργοποιηθει αυτοματα.Τι δουλεια εχει τωρα το πλαισιο να δωσει κωδικο εξω απο το πακετο του παιχνιδιου δεν το καταλαβαινω .Τουλαχιστον μπορει να μου εξηγησει καποιος που πηρε το παιχνιδι αυτη η ετικετα που ειχαν κολλησει αυτοι στο πλαισιο με τον κωδικο εξω απο το κουτι με σελοτειπ τι ειναι ? Οπ μαγκες ξεκολλησε το origin ..... Αυτά τα tags τα δίνει δώρο το πλαίσιο δεν είναι πακέτο με το limited edition.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αυτά τα tags τα δίνει δώρο το πλαίσιο δεν είναι πακέτο με το limited edition. Εχεις δικιο chris ,γιατι για τα tags το γραφει το site του πλαισιου ενω στο site του bf3 αναφερει μονο το DLC back to karkand .Eγω πιστευω ειναι ο κωδικος που μου κολλησανε εξω απο το κουτι αυτοι .Θα το δοκιμασω ...Παντως το καλο ειναι οτι το παιχνιδι γινεται install αυτη την στιγμη κανονικα .Για να δουμε
panos0100 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 παιδια εμενα γιατι συνεχιζει να μου βγαζει το ιδιο πρωβλημμα και σε εσας ξεκινησε να κανει και ινσταλ? επιλεγει υπολογιστες που θα ξεκινησει και που οχι δεν το καταλαβα αυτο τωρα
explorer21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μόλις ξεμπλόκαρε και εμένα και γίνεται εγκατάσταση...Άντε να δούμε...
rapidrag Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εμένα μου κόλλησε στο επόμενο μετά τα συγχαρητήρια! Μπράβο στην ΕΑ για το υπέροχο βράδυ......ούτε install δεν μπορούμε να κάνουμε
gchris7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Χαλαρώστε. Στις 28 υποτίθεται θα μπορούσες να παίξεις, όχι από σήμερα.
konstantinos77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Υπομονη παιδια ,σε ολους πιστευω μεχρι αυριο θα εχει ξεκολλησει .
gchris7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Στο battlelog έχουν όλοι τρελαθεί. 100 ποστ το δευτερόλεπτο. http://www.youtube.com/watch?v=p6PZhONZ3Ac&feature=related
konstantinos77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον οντως ειχα δικιο ,στο πλαισιο Αλιμου τον κωδικο με τα tags τον δωσανε με την εξωτερικη ετικετα .Σε αλλα καταστηματα το στειλανε με mail.To κατεβασα και αυτο και πλεον ειμαι ετοιμος.Για να δουμε... xaxaxaxaxa Μιλαμε για το ultimate καψονι δεν ειναι δυνατον δηλαδη
pappous_soulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Έχω από τις 7 που το'χω εγκατεστημένο και περιμένω το activation. In the meanwhile ο αδερφός μου καίγεται στο 360.
TH_boy_20 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 δεδομένου ότι η 28η είναι προαιρετική αργία (ναι κιομως!!) ξέρουμε αν είναι ανοικτό το πλαίσιο?? και πόσο πιθανόν θεωρείται ότι αν περάσω αύριο από εκεί να το βρώ σε κανα ράφι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα