explorer21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Το origin δεν την παλεύει αυτήν την στιγμή...Εμένα μου κολλάει στην ενεργοποίηση...
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Το origin δεν την παλεύει αυτήν την στιγμή...Εμένα μου κολλάει στην ενεργοποίηση... ναι μια από τα ίδια..θέλω να πάρω τα dog-tags που μου έδωσε το πλαίσιο.. και @@..Πολλά @@ !
explorer21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω να στρώσει σε λίγο για να παίξουμε λιγάκι σήμερα...
panos0100 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα σας μολις πηρα το battlefield 3 απο το πλαισιο ο φιλος μου το εκανε εγκαταστασι κανονικα ενω εγω κολαω στο συμειο του origin ρε παιδια οτι κωδικο προσβασης μου ζητησε τον εγραψα γιατι δεν μου παιζει λεει οτι βαζω λαθος κωδικο πως γινεται ο φιλος μου να το εκανε εγκατασταση κανονικα και εγω να μην μπωρο να δω γιατι δεν δεχεται τον κωδικο προσβασης που εβαλα ητανε ενας δικος μου τυχαιος και λεει οτι ειναι λαθος μα αφου οτι εγραφα τα περνουσα σε χαρτακι με τον στυλο να μην τα ξεχασω θα τρελαθουμε στο τελος εκανα 3 φορες επαναφορα κωδικου παω να τον αλλαξω ουτε αυτο δεν δεχεται τι να κανω καμια ιδεα κανεις μιλαω παντα για την limited edition ευχαριστω περιμενω απαντησης ευχαριστω
rapidrag Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Το origin δεν την παλεύει αυτήν την στιγμή...Εμένα μου κολλάει στην ενεργοποίηση... Τα ίδια και σε μένα δεν ενεργοποιεί η Origin και ούτε install να παίξουμε single player, πήγα έδωσα 49,99 και ψήθηκα για παιχνίδι απόψε
xlapatsas4000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τα ίδια και σε μένα δεν ενεργοποιεί η Origin και ούτε install να παίξουμε single player, πήγα έδωσα 49,99 και ψήθηκα για παιχνίδι απόψε εγω παλι θα περιμενω οπως ειπα....στην αρχη παντα ετσι γινεται μετα απο 2 μερες θα στρωσουν τα πραγματα !
panos0100 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εγω ρε φιλε δεν καταλαβαινω σε αλλους γινεται και σε αλλους οχι πως εγινε στον φιλο μου και επεξαι και σε μενα δεν παιζει να το παω πισω στο πλαισιο που το πηρα μηπως υπαρχει κανενα πρωβλημμα τι να πω και εγω σημερα λεω θα το βαλω θα χαρω αλλα τιποτα απελπισια σκετη νευρα πολλα και ετσι μου ερχεται να δωσο μια τον υπολογιστη
gchris7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τα ίδια και σε μένα δεν ενεργοποιεί η Origin και ούτε install να παίξουμε single player, πήγα έδωσα 49,99 και ψήθηκα για παιχνίδι απόψε 50 για το pc version έδωσες? Και εμένα μου πετάει το activation και κολλάει. Πάντως τα tags από το πλαίσιο τα έβαλα. edit: Βγάλανε μια ανακοίνωση. Κάποιο πρόβλημα με το origin είναι. Actually we experience some problems with Origins Battlefield 3 activation process. We investigate the situation and work on a solution. As soon as we have new informations, we will inform you.
panos0100 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 τι ανακοινωση μπωρεις να στηλεις καπιο λινκ εγω τωρα να ξανακανω καινουριο λογαριασμο?? πως θα γινει να περιμενουμε μεχρι αυριο 28 του μηνα που ανοιγουνε και οι servers παντως φιλε μου σε παρακαλω αν εχεις λινκ στειλε το ευχαριστω
rapidrag Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 50 για το pc version έδωσες? Βγάλανε μια ανακοίνωση. Κάποιο πρόβλημα με το origin είναι. Το ξέρω αλλά στα Γιάννενα μόνο Public με 49,99 αλλά δεν είναι μόνο αυτό, πήρα πολεμικά εφόδια (μπύρες, τσίπς κλπ) έκανα ειδική διαπραγμάτευση με σκληρούς όρους με σύντροφο για να παίξω απόψε. Φανταστείτε την ξενέρα μου τώρα!
gchris7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 τι ανακοινωση μπωρεις να στηλεις καπιο λινκ εγω τωρα να ξανακανω καινουριο λογαριασμο?? πως θα γινει να περιμενουμε μεχρι αυριο 28 του μηνα που ανοιγουνε και οι servers παντως φιλε μου σε παρακαλω αν εχεις λινκ στειλε το ευχαριστω Δεν κατάλαβα λέξη από αυτά που είπες http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489421525574/
konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μια απο τα ιδια και σε μενα ,εχω φαει απιστευτο ξενερωμα τωρα... Τα tags πως τα βαλατε?
panos0100 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 και εσει βαζεις το password και σε λεει λαθος κωδικος ή λαθος email? γιατι σε εμενα αυτο μου λεει
konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Οχι εμενα δεν ενεργοποιειται το install οπως των παιδιων πιο πανω ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα