Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το origin δεν την παλεύει αυτήν την στιγμή...Εμένα μου κολλάει στην ενεργοποίηση...

post-160155-0-40684200-1319735160_thumb.jpg

ναι μια από τα ίδια..θέλω να πάρω τα dog-tags που μου έδωσε το πλαίσιο.. και @@..Πολλά @@:mad: !

Δημοσ.

Καλησπερα σας μολις πηρα το battlefield 3 απο το πλαισιο ο φιλος μου το εκανε εγκαταστασι κανονικα ενω εγω κολαω στο συμειο του origin ρε παιδια οτι κωδικο προσβασης μου ζητησε τον εγραψα γιατι δεν μου παιζει λεει οτι βαζω λαθος κωδικο πως γινεται ο φιλος μου να το εκανε εγκατασταση κανονικα και εγω να μην μπωρο να δω γιατι δεν δεχεται τον κωδικο προσβασης που εβαλα ητανε ενας δικος μου τυχαιος και λεει οτι ειναι λαθος μα αφου οτι εγραφα τα περνουσα σε χαρτακι με τον στυλο να μην τα ξεχασω θα τρελαθουμε στο τελος εκανα 3 φορες επαναφορα κωδικου παω να τον αλλαξω ουτε αυτο δεν δεχεται τι να κανω καμια ιδεα κανεις μιλαω παντα για την limited edition ευχαριστω περιμενω απαντησης ευχαριστω

Δημοσ.

Το origin δεν την παλεύει αυτήν την στιγμή...Εμένα μου κολλάει στην ενεργοποίηση...

post-160155-0-40684200-1319735160_thumb.jpg

Τα ίδια και σε μένα δεν ενεργοποιεί η Origin και ούτε install να παίξουμε single player, πήγα έδωσα 49,99 και ψήθηκα για παιχνίδι απόψε

Δημοσ.

Τα ίδια και σε μένα δεν ενεργοποιεί η Origin και ούτε install να παίξουμε single player, πήγα έδωσα 49,99 και ψήθηκα για παιχνίδι απόψε

εγω παλι θα περιμενω οπως ειπα....στην αρχη παντα ετσι γινεται μετα απο 2 μερες θα στρωσουν τα πραγματα !

Δημοσ.

Εγω ρε φιλε δεν καταλαβαινω σε αλλους γινεται και σε αλλους οχι πως εγινε στον φιλο μου και επεξαι και σε μενα δεν παιζει να το παω πισω στο πλαισιο που το πηρα μηπως υπαρχει κανενα πρωβλημμα τι να πω και εγω σημερα λεω θα το βαλω θα χαρω αλλα τιποτα απελπισια σκετη νευρα πολλα και ετσι μου ερχεται να δωσο μια τον υπολογιστη

Δημοσ.

50 για το pc version έδωσες? :blink:

Και εμένα μου πετάει το activation και κολλάει.

Πάντως τα tags από το πλαίσιο τα έβαλα.

rcps2q.jpg

edit:

Βγάλανε μια ανακοίνωση. Κάποιο πρόβλημα με το origin είναι.

Actually we experience some problems with Origins Battlefield 3 activation process.

We investigate the situation and work on a solution.

As soon as we have new informations, we will inform you.

Δημοσ.

τι ανακοινωση μπωρεις να στηλεις καπιο λινκ εγω τωρα να ξανακανω καινουριο λογαριασμο?? πως θα γινει να περιμενουμε μεχρι αυριο 28 του μηνα που ανοιγουνε και οι servers παντως φιλε μου σε παρακαλω αν εχεις λινκ στειλε το ευχαριστω

Δημοσ.

50 για το pc version έδωσες? :blink:

Βγάλανε μια ανακοίνωση. Κάποιο πρόβλημα με το origin είναι.

Το ξέρω αλλά στα Γιάννενα μόνο Public με 49,99 αλλά δεν είναι μόνο αυτό, πήρα πολεμικά εφόδια (μπύρες, τσίπς κλπ) έκανα ειδική διαπραγμάτευση με σκληρούς όρους με σύντροφο για να παίξω απόψε. Φανταστείτε την ξενέρα μου τώρα!

Δημοσ.

τι ανακοινωση μπωρεις να στηλεις καπιο λινκ εγω τωρα να ξανακανω καινουριο λογαριασμο?? πως θα γινει να περιμενουμε μεχρι αυριο 28 του μηνα που ανοιγουνε και οι servers παντως φιλε μου σε παρακαλω αν εχεις λινκ στειλε το ευχαριστω

Δεν κατάλαβα λέξη από αυτά που είπες :P

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489421525574/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...