activex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ξέρεις κανείς με πιο πρόγραμμα βάζουν Ingame πάνω αριστερά θερμοκρασίες και τα σχετικά από τη gpu ;
SlackulatoR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ξέρεις κανείς με πιο πρόγραμμα βάζουν Ingame πάνω αριστερά θερμοκρασίες και τα σχετικά από τη gpu ; MSI Afterburner. Πας settings -> monitoring επιλέγεις π.χ GPU temperature και τσεκάρεις κάτω την επιλογή Show in On-screen display
fixxxer29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ξέρεις κανείς με πιο πρόγραμμα βάζουν Ingame πάνω αριστερά θερμοκρασίες και τα σχετικά από τη gpu ; Με το Msi Afterburner
Bigi444444 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Είμαι ο μόνος δηλαδή που δεν εντυπωσιάστηκε από τα γραφικά;Πάντως τρέχει σαφώς πιο στρωτά από τη beta.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Πρέπει να έχεις καλό μάτι και γνώσεις για να κρίνεις σωστά τα γραφικά ενός παιχνιδιού αλλά οκ. Ίσως να περίμενες να δεις γραφικά επιπέδου CGI.
activex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Είμαι ο μόνος δηλαδή που δεν εντυπωσιάστηκε από τα γραφικά;Πάντως τρέχει σαφώς πιο στρωτά από τη beta. Η βετα το αδικούσε γενικός, πες μου τι καλύτερο έχεις να αντιπαραθέσεις σήμερα...στο Ultra δε μου έρχεται κάτι αντίστοιχο Με το Msi Afterburner Ευχαριστώ!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Απορώ πως κανένας ακόμα δεν είπε για το light effect που έχει το game...δεν υποτίθεται ότι το παθαίνεις μονο άμα φοράς μάσκα? Φαντάζομαι ότι δεν γίνετε disable κάπως έτσι?!?
ntouzieras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 παιδες, οσοι απο σας το αγορασατε, το gameplay ειναι ιδιο με τη beta?
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Παίδες τί παίζει με το Πλαίσιο..;;; Μας είπανε ότι δεν έχουν παραλάβει ΤΙΠΟΤΑ!!
activex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Απορώ πως κανένας ακόμα δεν είπε για το light effect που έχει το game...δεν υποτίθεται ότι το παθαίνεις μονο άμα φοράς μάσκα? Φαντάζομαι ότι δεν γίνετε disable κάπως έτσι?!? Πιστεύω πως είναι το light source έτσι που αν το αλλάξουν θα χάσει γενικότερα σε ποιότητα. Πάντως ομολογούμενος είναι αντιρεαλιστικό αυτό καθαυτό σαν εφέ, αλλά η όλη αίσθηση που διαχέεται στο περιβάλλον είναι άκρως φωτορεαλιστική.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Παίδες τί παίζει με το Πλαίσιο..;;; Μας είπανε ότι δεν έχουν παραλάβει ΤΙΠΟΤΑ!! Wat!?
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Wat!? Αυτό ακριβώς! 2 άτομα τους πήραμε...και είπανε ότι θα το παραλάβουμε αύριο κανονικά,και όταν ρωτήσαμε αν το παρέλαβαν και είπανε ΟΧΙ! Τότε πως;;;wtf ?Δεν παίρνετε και εσείς να ρωτήσετε ;;
explorer21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αυτό ακριβώς! 2 άτομα τους πήραμε...και είπανε ότι θα το παραλάβουμε αύριο κανονικά,και όταν ρωτήσαμε αν το παρέλαβαν και είπανε ΟΧΙ! Τότε πως;;;wtf ?Δεν παίρνετε και εσείς να ρωτήσετε ;; Απ'ότι βλέπω πάντως η κατάσταση της παραγγελίας είναι ακόμα "σε επεξεργασία", οπότε δεν το έχουν ακόμα που σημαίνει από Δευτέρα θα το έχουμε...
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Απ'ότι βλέπω πάντως η κατάσταση της παραγγελίας είναι ακόμα "σε επεξεργασία", οπότε δεν το έχουν ακόμα που σημαίνει από Δευτέρα θα το έχουμε... και σε μένα αυτό λέει... raaaaaaaaaage ρε!:mad::mad:
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά εμένα λέει Κατάσταση: Ξεκίνησε Picking Η παραγγελία σας είναι σε διαδικασία ελέγχου και συσκευασίας. Καλό αυτό, μάλλον αύριο θα το έχουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα