outlaw star Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αυτοί που θα πάρουν την limited edition θα έχουν τα extra map εξ' αρχής ή αργότερα όταν κυκλοφορήσουν; δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη... απλά όταν κυκλοφορήσουν εμείς θα τα έχουμε δωρεάν
costas_doct Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Όσοι έχουν nvidia, ας βάλουν τους νέους drivers ειδικά για το Battlefield. +1 μόλις πήρα μια GTX 570 και με τους προηγούμενους drivers μου είχε βγάλει 2 φόρες μπλε οθόνη παίζοντας BC2. Με δαύτους μέχρι τώρα όλα οκ... Ρε παιδιά εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω, γιατί στην ελλάδα το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από τις 28 Οκτωβρίου στις 02:00 τα ξημερώματα;;; Αυτό σημαίνει ότι τα retail cd από μαγαζιά λόγω αργίας δεν θα πρεπε να είναι διαθέσιμα από τις 29; Αν το πλαίσιο και τα άλλα μαγαζιά κάνουν το παιχνίδι διαθέσιμο από τις 27 γιατί online να είναι μια μέρα μετά;;
outlaw star Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 εμένα πάλι στο bc2 με radeon freezarei το παιχνίδι στο άσχετο και θέλει reset το pc..
ThrowDOWN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ετοιμο το reloaded ,αντε να τερματισουμε το single μεχρι να μας ερθει το game :mrgreen: :mrgreen:
fabiawrc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 χαχα εσύ είσαι αυτός? ναι!ειναι το m60 ενος φιλου.ενοειται airsoft!!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Κατεβαίνει και εδώ, αν και περιμένω την LE από Plaisio. Δεν πειράζει, παίζουμε το SP μπαμ μπαμ και μετά πάμε κατευθείαν MP με το γνήσιο.
Mallibu Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ο καλός ο θείος με άφησε να παίξω κανα διωρο single player. Το feeling εώς τώρα είναι λίγο βαρετό επειδή ειναι χιλιοπαιγμένο το σκηνικό,οχι οτι φταίει το παιχνίδι. Ελπίζω να πάρει τα πάνω του μετά.. Πάντως κάτι δεν μου άρεσει στην αίσθηση των όπλων ακόμα,που στο Bad company 2 μου φαινόταν καλύτερο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση των όπλων ποτέ δεν ήταν καλή στα BF. Το CoD έχει την τέλεια αίσθηση κατ' εμε.
jason_rethymno Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ρε ΠΑΙΔΙΑ SOS SOS SOS πως μπλοκάρεις το origin να ανοίγει όταν ανοίγεις το Battlefield 3 (από τον Θείο)(το Reloaded)? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ . ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ . ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!!!!SOS!!!!!
activex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ρε ΠΑΙΔΙΑ SOS SOS SOS πως μπλοκάρεις το origin να ανοίγει όταν ανοίγεις το Battlefield 3 (από τον Θείο)(το Reloaded)? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ . ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ . ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!!!!SOS!!!!! Με shift+F1 ανοιγοκλείνεις το origin, που το πρόβλημα ; Εναλλακτικά κλείστο πριν μπεις, κανε ένα rename το ΕΧΕ και (λογικά) δε θα ξανά ανοίξει
Bizniz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ρε ΠΑΙΔΙΑ SOS SOS SOS πως μπλοκάρεις το origin να ανοίγει όταν ανοίγεις το Battlefield 3 (από τον Θείο)(το Reloaded)? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ . ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ . ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!!!!SOS!!!!! εγώ κατέβασα 2 RELOADED, στο 1ο άνοιγε το origin και δε με άφηνε να παίξω. το 2ο όμως δεν ανοίγει το origin και παίζω κανονικά αν δεν έχεις βρει άκρη, πες μου να σου στείλω αυτό που μου δουλεύει
activex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Από ότι λέει και το παλικάρι το full πάει πιο σφαίρα απο την beta http://www.youtube.com/watch?v=b6vu9W1xkY0 Όπως και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=Toq9lw1iMjE Μπράβο στην DICE το λοιπόν!
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Απόλαυση το παιχνίδι ! Μόνο αυτό έχω να πω.. Dice >>>>>> CryTek.
alex_000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μου ήρθε ο ρωσικος κωδικός με οδηγίες πως να το κατεβάσω απο origin και να αλλάξω γλώσσα! Θα το βάλω το βραδυ. Αύριο ερχεται ο νέος Projector και το νέο ηχοσύστημα. Ολα μαζί σκάσανε χαχα άπλα είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα