vlachaquito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 vlachaquito , συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η ποιότητα των γραφικών-ήχου με εντυπωσίασε απο την πρώτη στιγμή αλλά σαν καμμενος codakias δεν μπορούσα να συνηθίσω τους μεγάλους χάρτες τόσο που μερικές φορές ήταν βαρετό, αυτό φυσικά δεν αλλάζει την πρώτη εντύπωση.(το παιχνίδι απλά δεν μου ταίριαζε, για την τιμή των όπλων έφτασα στο 16level)! Όσο για το νέο MW3 απλά περιμένουμε.... και εγω καμμενος κοντακιας ειμαι, απλα μου αρεσει να εξερευνω ολες μου τις πιθανοτητες πριν αποφασισω. και μετα και την απογοητευση του blackops ειμουν ψυχολογικα ετοιμος να αλλαξω στρατοπεδο Αυτο που δεν καταλαβαινω παντως ειναι γιατι vlachaquito εφοσον δεν σου αρεσε αυτο το ο-καθενας-κανει-του-κεφαλιου-του της Beta, αποφασισες να περιμενεις το MW3 που ειναι ο ορισμος του παιζω για τη παρτη μου? Γιατι δυστυχως ετσι που ειναι σχεδιασμενο το παιχνιδι, αν κανεις team work ισως ειναι καλυτερο του cod, αν δεν κανεις ομως, λογως του ευρως των χαρτων και των οχηματων γινεται τρισχειροτερο του cod..
Bizniz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Εμένα ρε παιδιά,αυτη η φάση με το οριτζιν μου τη βίδωσε στα νεύρα και το οτι δεν βλέπω πινγκ. κάπου διάβασα χτες ότι έρχεται συνεργασία και με steam, οπότε λογικά θα υπάρχουν αλλαγές σ' αυτό το κομμάτι
balakan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Εμενα μετα απο 25 ωρες παιχνιδι , ομολoγω οτι μου αρεσε παρα πολυ . Το μεγεθος των χαρτων ειναι μια χαρα . Αλλωστε 64 παικτες θα παιζουν . Επισης δεν θυμαμαι να ενοιωσα ποτε μοναξια . Αυτοι που γρινιαζουν για τους χαρτες πρεπει να ειχαν ταμπουρωθει σε καμια μερια και περιμεναν να περασει κανενας εχθρος για να του ριξουν . Οσο για το ομαδικο πνευμα . Οκ beta ηταν , ολοι δοκιμάζαμε πραγματα και καταστασεις και καναμε ορισμενα πραγματα του κεφαλιου μας . Αυτο που με χαλασε εμενα ηταν το spawnkill ειδικα στο χαρτη "Operation Métro" .
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Σα να λέμε,ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα..:-P Γενικά μιλώντας.. Δεν τα μπορώ αυτά..δηλαδή δεν έχεις παίξει ποτε στην ζωή σου bf και σου βιδωνει να παίξεις με το hype της εποχης. Και έρχεσαι στο κανάλι με φανς του παιχνιδιού και λες κατά των 2 ανέκαθεν ατου του παιχνιδιού,τα οχήματα κ τους μεγάλους χάρτες..ε αγαπούλα,πουλα! Αντε..
vlachaquito Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Σα να λέμε,ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα..:-P Γενικά μιλώντας.. Δεν τα μπορώ αυτά..δηλαδή δεν έχεις παίξει ποτε στην ζωή σου bf και σου βιδωνει να παίξεις με το hype της εποχης. Και έρχεσαι στο κανάλι με φανς του παιχνιδιού και λες κατά των 2 ανέκαθεν ατου του παιχνιδιού,τα οχήματα κ τους μεγάλους χάρτες..ε αγαπούλα,πουλα! Αντε.. Αυτο το γενικα μιλωντας εχει πολυ γελιο.. edit
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 :-P έλα μωρέ δεν μπορούμε να κάνουμε μια πλάκα:-P .Μου αρέσει ο πρόεδρος:-P . Πέρα απο εκεί καλα κανεισ και λες θετικά κ αρνητικά.. Αλλά εντάξει,όχι μόνο εσύ αλλά όσοι το έγραψαν αυτό,δεν μπορείς να το λες για τα παιχνίδια bf..αφου έτσι είναι απο τότε που βγήκανε. Γιαυτο κ είπα γενικά,αφου το έχετε πει 3-4.. Είναι σα να έρχομαι και να λέω στο άλλο παιχνίδι,τι βλακεία που ο ήχος της nade..ενώ είναι ο ίδιος απο τότε που έχει βγει τ παιχνίδι.. Ή ακομα απο το 4 και μετά,τα air strikes είναι gtp,αλλά αυτό είναι που κάνει ξεχωριστό το παιχνίδι αυτό..η να πω για τους χάρτες και εγω του παιχνιδιού που είναι μικροί,ενώ είναι έτσι το παιχνίδι. Συγνώμη αν σε εθηξα,είχα λίγα νεύρα το βράδυ με ένα δικό μου θέμα. Αν φάνηκε επιθετικό συγνώμη..
vlachaquito Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 σορρυ και απο μενα. απλα πραγματικα προσπαθησα να δω το παιχνιδι με αλλο ματι και δεν τα καταφερα. δεν αμφισβητησα οτι δεν ειναι ενα φοβερο παιχνιδι, απλα οχι του ειδους μου.. και εχω βαρεθει να βλεπω να χωριζονται στρατοπεδα, οι μεν και οι δεν, χωρις να βριζει ο ενας τον αλλον λες και το παιχνιδι ειναι δικο τους.. ελπιζω το χθεσυνοβραδυνο θεμα σου να μην ειναι σοβαρο.. σορρυ και παλι
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 σορρυ και απο μενα. απλα πραγματικα προσπαθησα να δω το παιχνιδι με αλλο ματι και δεν τα καταφερα. δεν αμφισβητησα οτι δεν ειναι ενα φοβερο παιχνιδι, απλα οχι του ειδους μου.. και εχω βαρεθει να βλεπω να χωριζονται στρατοπεδα, οι μεν και οι δεν, χωρις να βριζει ο ενας τον αλλον λες και το παιχνιδι ειναι δικο τους.. σορρυ και παλι Όχι καλέ. Σιγά.. Σε περίπτωση που το πάρεις μπες σε κάποια ελληνική clan κ θα δεις μέσα απο ts ή ventrillo να δεις χαβαλέ που θα κανεισ κ ποσο θα σου αρέσει..κ ποσο εύκολα θα παίζεις μες την μάχη κ δεν θα είσαι εδώ κ εκεί;-) Ε ναι καθόλου καλό δεν είναι κ πέρα απο αυτό μιλάμε για διαφορετικά παιχνίδια κ ούτε ποσοστά παίρνουμε:-P . Οπότε όλα καλα κ κανένα πρόβλημα. .
interkirilos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Λίγο άκυρος εγώ,αλλά μιας και το παρατήρησα ας το αναφέρω: Σε μερικές κάρτες γραφικών,τουλάχιστον nvidia,οι καινούργιοι drivers είναι καταστροφή...Το είχα διαβάσει που το έλεγαν πολλά άτομα αλλά δεν περίμενα με τίποτα τόσες διαφορές. Εγώ με Gigabyte 9800gtx+ 1gb με τους drivers που είναι του bf3 είχα:Θερμοκρασίες,crash του driver και δραματικά λιγότερα fps στο παιχνίδι...
gchris7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάντως που ποτέ δεν ήμουν fan των mmofps έφαγα τρελό σκάλωμα με το Battlefeld 3. Ποιος να μου το 'λεγε ότι το πρώτο preorder που θα έκανα ποτέ, θα ήταν ένα fps shooter. To Παιχνιδάκι είναι epic.
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 βασικά δεν είναι mmofps, άλλα οκ, εκεί θα κολλήσουμε
Alejandro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Γιατί στο site του Battlefield 3, όταν αλλάζω την περιοχή από US σε UK, αλλάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας; Στην US έχει 25.10.2011 και στην UK έχει 28.10.2011. Σε download από Origin ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμο;
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 So far we only know of four Battlefield 3 maps: Operation Metro, Caspian Border, and the recently revealed Operation Firestorm and Grand Bazaar, but 5 maps still remain to be revealed. Luckily, one of our readers managed to extract the names of those maps via Battlelog, and he sent us this list: Battlefield 3 maps •Operation Metro •Caspian Border •Operation Firestorm •Grand Bazaar •Kharg Island •Tehran Highway •Siene Crossing •Nosharh Crossing •Damavand Peak On top of that, thereʼs four Back to Karkand maps as well, which weʼve known for a while: •Strike At Karkand •Gulf of Oman •Wake Island •Sharqi Peninsula http://bf3blog.com/tag/map/ Έκανα λίγο search για τους 4 άγνωστους χάρτες και νομίζω μπορούμε στο περίπου να φανταστούμε τι θα περιμένουμε (σε παρένθεση είναι προσωπικές εκτιμήσεις) Kharg Island (CQ με βάρκες και τα πάντα όλα!) List of crossings of the River Seine (λίγα οχήματα/βάρκες στην αρχή και μετά έμφαση στις infantry μάχες) Nowshahr (καθαρό Infantry έτσι όπως βλέπω την πόλη) Mount Damavand (θέλω να πιστεύω ότι το Map θα είναι epic, κάτι αντίστοιχο με την Caspian Border άλλα στις χιονισμένες βουνοκορφές της Πίνδου!) @Alejandro: γιατί έτσι είναι πάντα, στη US κυκλοφορούνε 2-3 μέρες νωρίτερα τα παιχνίδια
Alejandro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 γιατί έτσι είναι πάντα, στη US κυκλοφορούνε 2-3 μέρες νωρίτερα τα παιχνίδια Ναι, απλά ήξερα για τις 27 όχι 28.
gchris7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 βασικά δεν είναι mmofps, άλλα οκ, εκεί θα κολλήσουμε E εντάξει, έχει και single player το ζουμί όμως είναι το online. Γιατί στο site του Battlefield 3, όταν αλλάζω την περιοχή από US σε UK, αλλάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας; Στην US έχει 25.10.2011 και στην UK έχει 28.10.2011. Σε download από Origin ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμο; Ευρώπη θα βγει στις 28. Μερικά καταστήματα θα το φέρουν 1-2 μέρες πιο πριν για να αποφύγουν την αργία αλλά δεν θα μπορείς να παίξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα