jason_rethymno Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Θολουρα? Μηπως εννοεις το motion blur? Οταν εχεις screen tearing δεν υπαρχει θολούρα. Άπλα τα βλέπεις κάπως έτσι: δε φαίνεται η εικόνα
gchris7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 οποιος εχει κατω απο 2gb vram να μην ανοιξει Antialiasing ούτε για πλάκα 1680χ1050 με χ2 ΑΑ τρωει 1gb και κολαει σαν τρελό το game. Πάντως εγώ σε ένα παλιό διπύρηνο με την 5770 1gb δεν έχω πρόβλημα. Με χ2 ΑΑ και medium settings μου παίζει αξιοπρεπώς με 35-50 fps στο Μετρο. δε φαίνεται η εικόνα Πρεπει να είναι οκ τώρα
IMMORTALFRANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ότι είδαμε, είδαμε. Πάμε για την release τώρα. Υποθέτω βέβαια πως τα όποια bugs θα διορθωθούν δεν θα είναι ενσωματωμένα στα τελικά δισκάκια (τα οποία πρέπει να έχουν παραχθεί καιρό τώρα) αλλά σε launch day patch. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχει συνεχόμενη υποστήριξη (και στο κομμάτι του pb) ....... και καλό λιώσιμο!!
zisis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια τι εννοει οταν λεει "vehicle disabled"? ειναι σαν το "vehicle destroyed"? ποια ειναι η διαφοροποιηση?
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Feedback έλληνα παίκτη: Αγαπημένη μου ΕΑ, Πολύ ωραίο το παιχνίδι σε γενικές γραμμές αλλά τίποτα το τρομερό κ πρωτόγνωρο..Ένα κλασικo fps..Αν κ θα ήθελα να είχε πιο πολλά στοιχεία mmorpg..Ξέρεις να μπορώ να αλλάξω περικεφάλαια,καμία μπότα να της αλλάξω χρώμα..Φτάνει με αυτά όμως..Γιατι δεν θα αγοράσω το παιχνίδι σου ?Γιατι πολύ απλά δεν παίζει σε xp κ δεν έχει dx11 εκεί!! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιατι έχω κάνει σύμβαση να τα πάρω στον τάφο μου μαζί..όπως εθαβαν τις γυναίκες τους μαζί με τους οι αιγυπτιοι!ΕΜ το άλλο που το πας..έκλαιγα τοσο καιρό που είναι οι χάρτες οι κλασικόι έτσι οι μεγάλοι.. Κ εσύ βάζεις τεράστιους!Κ βάζεις κ τα αεροπλάνα που είναι για παιδάκια?ΜΟΥ λες τι και πως να κανω το καθε τι,αλλά το θέλω με τον δικό μου τρόπο,έτσι έχουμε μάθει στην ελλάδα εμείς.Επίσης οι στρατοι που έχετε επιλέξει να πολεμούν δεν είναι ότι καλύτερο,έπρεπε να βάλεις τους οπαδούς των ομάδων μας ή τους οπαδούς των κομμάτων μας. Ξέρεις ποσο θερμόαιμοι κ με τι περηφάνια πολεμούν μεταξύ τους??Χάνεις!Επίσης δεν θα πάρω το παιχνίδι σου γιατι μου έδωσες μια beta με bugs!Έχεις τρελαθει?Που έχεις ακούσει η beta να έχει προβλήματα !Ακομα μου έσπασες τα νεύρα με το early access,ούτε να προγραμματίζετε δεν ξέρετε εκεί?Εμείς σαν έλληνες είμαστε πάντα μέσα στο πρόγραμμα κ πάντα υπάρχει μια ιεραρχεία,απλώς αργουμε να φέρουμε το 100% του αποτελέσματος γιατι όλοι είμαστε πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουμε,οπότε καταλαβαίνετε.Ποτε θα μάθετε απο μας? Γιατι δεν έφτιαξες ένα παιχνίδι με καλύτερα γραφικα?Αυτά δεν είναι τίποτα κ έχω ένα σορο φράγκα για να φτιάξω πολύ δυνατό υπολογιστή,κ δεν ξερω που να τα ξοδέψω,πέρα απο τα μπουζούκια κ τα μπαρ..Κ θα έρχεται πάλι στην tv η μερκελ,κ θα λέει ότι τα έφαγα εκεί,ενώ αν το είχες σχεδιάσει καλύτερα,κιχ δεν θα έβγαζε,δεν θα μπορούσε να το πει αυτό,αφου οι υπολογιστές μορφώνουν..Ρώτα και τους μαθητές έχουν γίνει σαινια με τα pdf.Τώρα απλώς με τον 5έτιας υπολογιστή μου παίζω άψογα κ εσύ καθοσουν και μας δούλευες ότι θα είναι βαρύ..έλα ελλάδα να δεις τι είναι βαρύ..... Ζητούσα να έχω επικοινωνία μαζί σου που πλέον δεν ξερω καν που να σε βρω για να σου πω τον πόνο μου,όπως αυτόν εδώ! ΥΓ θα το στείλω αύριο γιατι τώρα δεν..
vlachaquito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τωρα που εκλεισε το beta, να πω και εγω την γνωμη μου. Το παιχνιδι δεν με ενθουσιασε.. ακομα χειροτερα, με απογοητευσε. το επαιξα αρκετα, εφτασα 20 επιπεδο, αλλα και παλι δεν με συγκινησε. Τα τεραστια προβληματα του παιχνιδιου, ειναι κατα την γνωμη μου 3. 1) Ενα ομαδικο παιχνιδι, που δεν προκειτε ποτε να γινει ομαδικο. Ενα fps που εχει σχεδιαστει για να ειναι ομαδικο, ειναι πρακτικα αδυνατο να παιχτει οταν ο καθενας κανει του κεφαλιου του. δυστυχως το cod εχει βαλει το χερακι του και εχει καταστρεψει αυτη την πλευρα του παιχνιδιου. εδω μονος σου το μονο που κανεις ειναι να προσπαθεις να ζησεις οσο μπορεις περισσοτερο, πριν καποιος ασχετος σε σκοτωσει με το sniper του απο την αλλη μερια του χαρτη, την στιγμη που εχουν κανει κανει Plant και δεν του καιγεται καρφι.. 2) Τεραστιοι χαρτες. οκ, σε καποιους αρεσει, σε αλλους οχι. ενας φιλος μου που με εβλεπε να παιζω την caspian μου ειπε " καλα, wow παιζεις?? " τεραστιοι χαρτες + το (1), εχεις ακομα πιο σιγουρη την πιθανοτητα να μην φτασεις ποτε στο objective 3) Οχηματα. Και εδω σε αλλους μπορει να αρεσει σε αλλους οχι. Προσθετοντας ομως το (1) και το (2), και βαζοντας καμποσα αεροπλανα/ελικοπτερα/τανκ, τοτε το παιχνιδι γινεται απλα ενα τεραστιο TDM.. Οποιοδηποτε objective κερδισεις ειναι καθαρα θεμα τυχης.. Κριμα. γιατι το παιχνιδι εχει μια απιστευτη αισθηση πραγματικοτητας. ηχος εικονα ειναι κατι το απιστευτο (ειδικα ο ηχος), ενω για beta version εμενα μου φανηκε πολυ σταθερη. επισης ετρεχε μια χαρα στο δικο μου pc που δεν το λες και το πιο συγχρονο. Εν τελει, κριμα και παλι κριμα... Ελπιζω το MW3 να ειναι στο υψος του MW2 και οχι της τεραστιας αποτυχιας που ηταν το black ops. διαφορετικα με βλεπω να το γυριζω σε.. Pacman...
pappous_soulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Στο μόνο που συμφωνώ είναι αυτό που λες για τη νοοτροπία των παιχτών. Τώρα αν δεν σ'αρέσουν μεγάλοι χάρτες και οχήματα, σημαίνει απλά πως το Battlefield δεν είναι για σένα. Ανέκαθεν ήταν έτσι και έτσι οφείλουν να το διατηρήσουν.
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Βασικα γινεται του sniper το καγκελο. Πιο πολυ επαιζα ως assault μεχρι τωρα, αλλα για να μην βγαινω τελευταιος συνεχεια το γυρισα σε engineer/recon
OROKUSAKI Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 εγω δεν θα ασχοληθω με το multi θα παιξω μονο το single player και μετα δεν ξαναασχολουμαι μαζι του
nikolas8141 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 vlachaquito , συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η ποιότητα των γραφικών-ήχου με εντυπωσίασε απο την πρώτη στιγμή αλλά σαν καμμενος codakias δεν μπορούσα να συνηθίσω τους μεγάλους χάρτες τόσο που μερικές φορές ήταν βαρετό, αυτό φυσικά δεν αλλάζει την πρώτη εντύπωση.(το παιχνίδι απλά δεν μου ταίριαζε, για την τιμή των όπλων έφτασα στο 16level)! Όσο για το νέο MW3 απλά περιμένουμε....
newlynx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αν θέλετε ομαδικό παιχνίδι μόνο σε clan,διαφορετικά θα είναι θέμα τύχης τι θα συμβεί και με ποιους παίκτες θα παίξεις. Ελπίζω, μόνο, παίκτες φιλοσοφίας cod να περιμένουν το MW3 και να αφήσουν στους άλλους το BF3.
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τωρα που εκλεισε το beta, να πω και εγω την γνωμη μου. Το παιχνιδι δεν με ενθουσιασε.. ακομα χειροτερα, με απογοητευσε. το επαιξα αρκετα, εφτασα 20 επιπεδο, αλλα και παλι δεν με συγκινησε. Τα τεραστια προβληματα του παιχνιδιου, ειναι κατα την γνωμη μου 3. 1) Ενα ομαδικο παιχνιδι, που δεν προκειτε ποτε να γινει ομαδικο. Ενα fps που εχει σχεδιαστει για να ειναι ομαδικο, ειναι πρακτικα αδυνατο να παιχτει οταν ο καθενας κανει του κεφαλιου του. δυστυχως το cod εχει βαλει το χερακι του και εχει καταστρεψει αυτη την πλευρα του παιχνιδιου. εδω μονος σου το μονο που κανεις ειναι να προσπαθεις να ζησεις οσο μπορεις περισσοτερο, πριν καποιος ασχετος σε σκοτωσει με το sniper του απο την αλλη μερια του χαρτη, την στιγμη που εχουν κανει κανει Plant και δεν του καιγεται καρφι.. 2) Τεραστιοι χαρτες. οκ, σε καποιους αρεσει, σε αλλους οχι. ενας φιλος μου που με εβλεπε να παιζω την caspian μου ειπε " καλα, wow παιζεις?? " τεραστιοι χαρτες + το (1), εχεις ακομα πιο σιγουρη την πιθανοτητα να μην φτασεις ποτε στο objective 3) Οχηματα. Και εδω σε αλλους μπορει να αρεσει σε αλλους οχι. Προσθετοντας ομως το (1) και το (2), και βαζοντας καμποσα αεροπλανα/ελικοπτερα/τανκ, τοτε το παιχνιδι γινεται απλα ενα τεραστιο TDM.. Οποιοδηποτε objective κερδισεις ειναι καθαρα θεμα τυχης.. Σέβομαι τη γνώμη σου, το μόνο που θα θέλω να πω είναι ότι και για τα 3 που αριθμείς, και τα οποία υπήρχαν σε ΟΛΑ τα Battlefield (το lonewolfing δεν εμφανίστηκε τώρα στα Bf), η λύση είναι πολλή απλή - πας σε servers που παίζουν το παιχνίδι "the way its meant to be played", συνήθως δεν αυτοί είναι servers ομάδων, aka clan servers. Ο λόγος είναι νομίζω εμφανής, οι ομάδες/clans δημιουργούνται για να παίζουν οργανωμένα σε "παντός καιρού" παιχνίδια (δλδ όχι μόνο σε competitive matches clan VS clan, άλλα και όταν παίζουν public) και έτσι ο Χ Ψ Ζ θα μπει στον server γιατί ξέρει ότι σίγουρα ένα κομμάτι σε κάθε πλευρά "παίζει battlefield". Πολλοί μάλιστα, εφόσον υπάρχει θέση στη squad, μπαίνουν και στη squad για να γουστάρουν ακόμη περισσότερο. Πρόσθεσε τώρα σε αυτό το reputation που έχουν οι clan servers και διάφορα extra φίλτρα που εισάγουν (πχ. περιορισμένος αριθμός snipers/team) + τους server admins, και έχεις επίσης μία δικλείδα ασφαλείας για να μην παίζεις TDM όπως λες. Αυτά τα λέω καθαρά από την "εμπειρία" μου. Και αυτό το φαινόμενο δεν παρατηρείται μόνο στα BF, άλλα και στα teamplay modes του COD (για το 4 μιλάω, τα άλλα δεν τα ακούμπησα), όπως το HQ. Δλδ μετά από λίγο καιρό, ο κόσμος προτιμάει συγκεκριμένους servers που ξέρει ότι 90% το περιπτώσεων θα ευχαριστήθεί παιχνίδι, και (από την πείρα μου) αυτοί οι servers είναι ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ clan servers. Να ξέρεις δε ότι στα BF άπαξ και έχεις ΜΙΑ squad σε κάθε ομάδα που παίζει σαν squad, το παιχνίδι παίρνει φωτιά, γιατί μετά από λίγο "μπριζώνονται" και οι υπόλοιποι που ως τότε έπαιζαν tdm. Αν έχεις ΔΥΟ squads σε κάθε όμαδα που παίζουν BF, τότε δεν το συζητώ, νομίζεις ότι παίζεις competitive match. Όπως και να'χει στην αρχή θέλει Ψάξιμο με Ψ κεφαλαίο, άλλα πάντα "ο ζητών ευρίσκει"
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Εμενα η beta μου αρεσε πολυ παντως. Για την Caspian Border μιλαω φυσικα μιας και η Op Metro δεν μου πολυγεμισε το ματι (δεν δοκιμασα το Rush της Caspian για να δω αν και εκεινο το Rush ειναι ετσι). Η Caspian λοιπον ειναι ενα καταπληκτικο map κατ'εμε. Μεγαλο ατου το ποσο διαφορετικο ειναι το καθε point το οποιο θελει και διαφορετικο στυλ παιχνιδιου. 'Νταξει οσον αφορα το teamplay, ναι ειναι ανυπαρκτο αλλα τι περιμενεις απο τη beta? Θα στρωσει πιστευω. Ειδικα μετα απ'αυτα που εγραψε ο Athanasios2104 ειναι σιγουρο οτι με λιγο ψαξιμο στους servers θα βρεις καμποσους οπου παιζεται "Battlefield" και οχι TDM. Λιγο σπαστικο ειναι οτι στην βαση σου στην αρχη δεν νομιζω οτι υπαρχουν αρκετα οχηματα για να μεταφερθουν ολοι στα points (η υπαρχουν τα οχηματα αλλα φευγουν οι ηλιθιοι οδηγοι με κανενα ατομο μεσα που ειναι θεμα teamplay παλι). Καμποσες φορες που δεν προλαβα να μπω σε ενα tank η buggy, εκανα ολο το δρομο με τα ποδια για να παω ειτε στο checkpoint (US) ειτε στο Gas Station (RU). Μουφα. Αυτο που δεν καταλαβαινω παντως ειναι γιατι vlachaquito εφοσον δεν σου αρεσε αυτο το ο-καθενας-κανει-του-κεφαλιου-του της Beta, αποφασισες να περιμενεις το MW3 που ειναι ο ορισμος του παιζω για τη παρτη μου?
Aplostra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Το πρόβλημα που λετε για τους ε.σκοπευτές λύνεται με μια εντολή στο σερβερ για περιορισμό 1-2-3 ανα ομάδα,οπως γινόταν και στα άλλα,τοτε θα αναγκαστούν να παίξουν σωστά. Επισης θυμάμαι υπάρχει μεχρι ρύθμιση για κάμπινγκ,αν κάτσεις πανω απο ενα διάστημα σε ενα σημείο,ψοφάς. επισης,οπως εκανα και με τα αλλα,ετσι θα κάνω και με αυτο,το εχω προπαραγγείλει αλλα θα το παίξω κάνα 2-3 μηνες μετά,να φύγει το ξεκαυλωμα των πιτσιρικάδων(θα εχει βγει και η αλλη η μουφα ως τοτε,οπότε ολα καλά). Εμένα ρε παιδιά,αυτη η φάση με το οριτζιν μου τη βίδωσε στα νεύρα και το οτι δεν βλέπω πινγκ.
fabiawrc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 gchris7 δεν ειναι Μotion blur.το εχω βγαλει εκτος.πχ βλεπεις τα δεντρα.οταν γυρισεις δεξια η αριστερα,εστω και αργα οι κορμοι των δεντρων κανουν σπασιματα.αυτο γινεται σε ολη την εικονα δλδ τοιχους αρματα σε ολα τα γραφικα.και φυσικα σε ζαλιζει.πως ειναι τα bluray που εχουν 24frames και οταν γυρναει η καμερα σπαει η εικονα?μηπως λεγετε stuttering?? σε ενα φιλο με gts 450 δεν το εκανε αυτο.και μου φανηκε πολυ μεγαλη διαφορα.ξεκουραστο.τωρα δεν με νοιαζει γιατι εκλεισε η beta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα