Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και γιατί να μην δώσεις τα 50 στο Origin τότε;

60 κι αν είναι κλεψιά.

That is correct.. Απλώς ανέφερα την τιμή.. Εγω απο πλαίσιο τ περιμένω,χωρίς το Pwp

android.png

Δημοσ.

ναι κι εγω αναρωτιωμουνα με τα αεροπλανα ,σε τοσα παιχνιδια ειτε με τα ποδια ειτε με τανκ ή τζιπ ποτε δεν με σκοτωσε αεροπλανο...τα ελικοπτερα ειναι θανατηφορα ,αλλα εχουν και το αντιδοτο των αντιεροπορικων οχηματων και πολυβολων των τανκ. τα τζετ ειναι διακοσμητικα ,δεν εχουν τοση ισχυ για να κανουν την μεγαλη ζημια οπως τα ελικοπτερα

Ελπιζω να τα δυναμοσουν λιγο να ειναι μια απειλη κι αυτα

ναι κι εγω αναρωτιωμουνα με τα αεροπλανα ,σε τοσα παιχνιδια ειτε με τα ποδια ειτε με τανκ ή τζιπ ποτε δεν με σκοτωσε αεροπλανο...τα ελικοπτερα ειναι θανατηφορα ,αλλα εχουν και το αντιδοτο των αντιεροπορικων οχηματων και πολυβολων των τανκ. τα τζετ ειναι διακοσμητικα ,δεν εχουν τοση ισχυ για να κανουν την μεγαλη ζημια οπως τα ελικοπτερα

Ελπιζω να τα δυναμοσουν λιγο να ειναι μια απειλη κι αυτα

Δημοσ.

δεν το ευχαριστηθηκα καθολου το game..εχω μεγαλο προβλημα με tearing και δεν καταφερα να το λυσω.τι vsync on,d3overdrive εβαλα αυτο εκει το χαβα του.λιγο να στριψεις και σε πιανιε ζαλαδα απο την θολουρα..

Δημοσ.

δεν το ευχαριστηθηκα καθολου το game..εχω μεγαλο προβλημα με tearing και δεν καταφερα να το λυσω.τι vsync on,d3overdrive εβαλα αυτο εκει το χαβα του.λιγο να στριψεις και σε πιανιε ζαλαδα απο την θολουρα..

Θολουρα? Μηπως εννοεις το motion blur?

Οταν εχεις screen tearing δεν υπαρχει θολούρα. Άπλα τα βλέπεις κάπως έτσι:

2q014qh.jpg

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...