Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες, μετα απο λιγο σας λεει και εσας you were disconnected from the server;

Μου το εβγαζε....

Αν απενεργοποιήσεις το UPnP απο το ρουτερ σταματαει.....

(Δεν μπορω να βρω που το διαβασα...........)

Δημοσ.

Μου το εβγαζε....

Αν απενεργοποιήσεις το UPnP απο το ρουτερ σταματαει.....

(Δεν μπορω να βρω που το διαβασα...........)

Δεν καταλαβαινω ακριβως τι λες.

Δημοσ.

ναι μέσω του διεύθυνσης που δίνεις στον browser για να μπείς στο router.Εχει διάφορες επιλογες εκεί,ψάξτο, θα δεις και το UPnP.Και όταν το βρείς κάντο disable ή OFF

Δημοσ.

ναι μέσω του διεύθυνσης που δίνεις στον browser για να μπείς στο router.Εχει διάφορες επιλογες εκεί,ψάξτο, θα δεις και το UPnP.Και όταν το βρείς κάντο disable ή OFF

Συνεχιζω να πιανω καλο σημα... :D

Που ακριβως ειναι αυτο γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε με το router.

Δημοσ.

Σας έπρηξα, αλλά τέλος πάντων. Όπως έχω ξανά πει, είμαι με 4870 και [email protected]

Αν αλλάξω σε κανέναν Q9550 ξερωγω, θα δω καμία σημαντική διαφορά; Επειδή στα 20 Frames, δεν είναι και τόσο Playable.

Δημοσ.

Δε νομίζω να δεις κάποια διαφορά...Κι εγω με έναν Q8200 @2,66 και με μία 4870 ήμουν πριν πάρω την 6970 (φλασαρισμένη 6950) απο φίλο και τα ίδια με σένα είχα, 20κατι frames...

Πάντως η Caspian ουδεμία σχέση με METROsexual....Θυμίζει λίγο battlefield!! :P Aν και σε όσους server έπαιξα είχα τρελό lag...Kαι η αλήθεια είναι ότι χωρίς teamplay σε τέτοιο μέγεθος πίστας χάνεσαι!Και teamplay μέχρι να μάθουν τα άλλα τα ζαμάνια να πετάνε τα jets δεν πρόκειται να δούμε!! Οι μισοί τουλάχιστον ήταν στη σειρά στο διάδρομο για να τα οδηγήσουν!! :-(

Δημοσ.

τι διαφορα ειδες μ αυτην την αναβάθμιση γιατι και γω ειμαι με 2.6 τριπυρινο και 4870 και σκέφτομαι για 6950 (η την πατεντα που προανεφερες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...